Agent_Orange Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 20 minutes ago, elio_1 said: του παρακάτω o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη 3
Menelaos83 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε hint: Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης μετά τον Κρόιφ. Φανουραρος, εχω και εμφανιση του,αγαπημενος παιχτης 1
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη Και πατέρας του Καιλ, που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-2018 Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Rebelos2018 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Ο Αντωνίου επί Κοσκωτά που έλεγε ότι ανήκει στον Ολυμπιακό! Το ταγάρι, τι λιμά μας φόρτωσε επι πολυμετοχικότητας, απέρριψε το βούι όχι 1 , 2 ή 3 καλούς επιθετικούς, οι δύο ήταν στην Ντορτμουντ επι Κλοπ, και ο άλλος πήγε στην Πόρτο, εν μέρει ευτυχώς σώθηκαν και δεν ήρθαν σε μας και έκαναν σπουδαία καριέρα, τα ονόματα τους , Λούκας Μπάριος , Ρανταμέλ Φαλκάο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι , μάτι αετίσιο είχε ο Κωστάκης, τι τραβάμε εμείς οι Παναθηναικοί... 2 ώρες πριν, Agent_Orange είπε να φτιάξουμε και ένα με πορνοσταρ έλα πάμε Λίζα Ανν και ένα δικό μας κορίτσι Σασα Γκρει χαχαχα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λοιπόν ακούγεται κάπως έντονα για τον πάγκο της μοναχοκορης ο παρακάτω εικονιζόμενος παίκτης (απο τους πιο αγαπημένους μου παίκτες)... Σε παρακαλώ ελα να μας δώσεις άπειρο κοντεντ!! Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Tsoukos87 3 2
Koopas Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 17 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε έλα πάμε Λίζα Ανν και ένα δικό μας κορίτσι Σασα Γκρει χαχαχα Μου δίνετε πασούλες και δε μπορώ ν' αντισταθώ! "Πού 'ναι ο Τέλης ο Σταλόνε και ο τέως ο Γκουσγκούνης; Τους ψάχνει στην Ομόνοια ο Πι-Άι, ο Ουζούνης" Επανέρχομαι στα του νήματος..! 2
elio_1 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 42 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη Συμπατριώτης του ο Καναδός "ποδοσφαιριστής" Igor Vrablic Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την κόμπρα Felix Borja.. 2
Charismo Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 minute ago, elio_1 said: Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την κόμπρα Felix Borja.. Τον οποίο σκεφτόμουν να βάλω σήμερα το πρωί. 😆 1
elio_1 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Το επόμενο που θα βάλω αφορά ένα συμπαθέστατο σ΄εμένα αθλητικό σωματείο και δύο παίχτες (από διαφορετικά αθλήματα). Από το ποδόσφαιρο (μακαρίτης πλέον) και το basket
Menelaos83 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Koopas είπε Παιχταρα ο Αριαν αλλα ασταθης χαρακτηρας. Ο 2ος ξενος που εχει παιξει και σε παο και σε ολυμπιακο και σε αεκ. Υπαρχει και αλλος ενας, για πειτε.... Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Menelaos83 1
Koopas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ζάρκο, Σάσα και Ντίνο μου έρχονται στο μυαλό, να έχουν παίξει στους Αιώνιους, αλλά δεν ξέρω εάν κάποιος πήγε και στην ΑΕΚ. Θυμάμαι πάντως ποδοσφαιριστή που πέρασε από τα 3 σωματεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα