Agent_Orange Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ 20 minutes ago, elio_1 said: του παρακάτω o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη 3
Menelaos83 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε hint: Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης μετά τον Κρόιφ. Φανουραρος, εχω και εμφανιση του,αγαπημενος παιχτης 1
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:45 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη Και πατέρας του Καιλ, που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-2018 Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:46 μμ από Rebelos2018 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:54 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:54 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Ο Αντωνίου επί Κοσκωτά που έλεγε ότι ανήκει στον Ολυμπιακό! Το ταγάρι, τι λιμά μας φόρτωσε επι πολυμετοχικότητας, απέρριψε το βούι όχι 1 , 2 ή 3 καλούς επιθετικούς, οι δύο ήταν στην Ντορτμουντ επι Κλοπ, και ο άλλος πήγε στην Πόρτο, εν μέρει ευτυχώς σώθηκαν και δεν ήρθαν σε μας και έκαναν σπουδαία καριέρα, τα ονόματα τους , Λούκας Μπάριος , Ρανταμέλ Φαλκάο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι , μάτι αετίσιο είχε ο Κωστάκης, τι τραβάμε εμείς οι Παναθηναικοί... 2 ώρες πριν, Agent_Orange είπε να φτιάξουμε και ένα με πορνοσταρ έλα πάμε Λίζα Ανν και ένα δικό μας κορίτσι Σασα Γκρει χαχαχα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λοιπόν ακούγεται κάπως έντονα για τον πάγκο της μοναχοκορης ο παρακάτω εικονιζόμενος παίκτης (απο τους πιο αγαπημένους μου παίκτες)... Σε παρακαλώ ελα να μας δώσεις άπειρο κοντεντ!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:02 μμ από Tsoukos87 3 2
Koopas Δημοσ. Παρασκευή στις 08:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:12 μμ 17 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε έλα πάμε Λίζα Ανν και ένα δικό μας κορίτσι Σασα Γκρει χαχαχα Μου δίνετε πασούλες και δε μπορώ ν' αντισταθώ! "Πού 'ναι ο Τέλης ο Σταλόνε και ο τέως ο Γκουσγκούνης; Τους ψάχνει στην Ομόνοια ο Πι-Άι, ο Ουζούνης" Επανέρχομαι στα του νήματος..! 2
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ 42 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε o οποιος είναι ο Καναδός Γκρεγκ Γουιλτζερ παλιός σεντερ του Αρη Συμπατριώτης του ο Καναδός "ποδοσφαιριστής" Igor Vrablic Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την κόμπρα Felix Borja.. 2
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ 1 minute ago, elio_1 said: Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την κόμπρα Felix Borja.. Τον οποίο σκεφτόμουν να βάλω σήμερα το πρωί. 😆 1
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Το επόμενο που θα βάλω αφορά ένα συμπαθέστατο σ΄εμένα αθλητικό σωματείο και δύο παίχτες (από διαφορετικά αθλήματα). Από το ποδόσφαιρο (μακαρίτης πλέον) και το basket 1
Menelaos83 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Koopas είπε Παιχταρα ο Αριαν αλλα ασταθης χαρακτηρας. Ο 2ος ξενος που εχει παιξει και σε παο και σε ολυμπιακο και σε αεκ. Υπαρχει και αλλος ενας, για πειτε.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:01 μμ από Menelaos83 1
Koopas Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Ζάρκο, Σάσα και Ντίνο μου έρχονται στο μυαλό, να έχουν παίξει στους Αιώνιους, αλλά δεν ξέρω εάν κάποιος πήγε και στην ΑΕΚ. Θυμάμαι πάντως ποδοσφαιριστή που πέρασε από τα 3 σωματεία.
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 μμ Λάθος μου, δεν διάβασα την ΑΕΚ.. Δεν ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα