elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Πολύ δύσκολα αυτά, τουλάχιστον για εμένα. Για το στόρυ το έβαλα, θα βελτιωθώ 🙂 2
mevsem Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε να βάλω ένα εύκολο και την κανω Ζαν Τιγκανά ΥΓ: μου άρεσε το pun intended σχόλιο Πάμε με έναν από τους αγαπημένους ξένους αντίπαλης ομάδας (Άρης) από τα παιδικά μου χρόνια όταν παρακολοθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. 2 1
Koopas Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Agent_Orange είπε να βάλω ένα εύκολο και την κανω Μου το δίνεις στο πιάτο ρε Πράκτωρ. "Πάμε μία βόλτα για ένα απεριτίφ, να κι ο Τιγκανά, με τη λε κοκ σπορτίφ"! 2 3
elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, mevsem είπε Ζαν Τιγκανά ΥΓ: μου άρεσε το pun intended σχόλιο Πάμε με έναν από τους αγαπημένους ξένους αντίπαλης ομάδας (Άρης) από τα παιδικά μου χρόνια όταν παρακολοθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιβάν Σάντος... Πινέζα 1 1
mevsem Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Σβούρας. Τον είχα δει στο Νίκος Γκούμας σε ματς ΑΕΚ - Άρης 3-1 το '94. (κλασσικά μας είχε βγάλει την ψυχή η ομάδα)... Πάμε άλλη μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία με Μάκη & Βραζιλία... 1
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, elio_1 είπε Joga bonito. Denilson Πρέπει να έπαιξε ένα ματς. Για πάμε εδώ. Τουλάχιστον δύο καλοκαίρια τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Rebelos2018 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Joga bonito. Denilson Πρέπει να έπαιξε ένα ματς. Για πάμε εδώ. Τουλάχιστον δύο καλοκαίρια τον ήθελε ο Ολυμπιακός. ο Flo είναι; 1
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ο Flo είναι; Ο Φλο σωστά. Τον ήθελε σαν τρελός ο Σολιντ, και πήραμε τον Μιχαλάκη και τον Ντάνι. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αγαπημένη σκηνή... Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Tsoukos87 2
elio_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Να βάλω έναν από τους χειρότερους τερματοφύλακες της premier league. Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να τον θυμάται κάποιος ακολουθούν κάποιες επιπλέον πληροφορίες, έχω σβήσει το όνομα και την προηγούμενη ομάδα του: 2
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Αγαπημένη σκηνή... Μπακαγιόκο. 18 λεπτά πριν, elio_1 είπε Να βάλω έναν από τους χειρότερους τερματοφύλακες της premier league. Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να τον θυμάται κάποιος ακολουθούν κάποιες επιπλέον πληροφορίες, έχω σβήσει το όνομα και την προηγούμενη ομάδα του: Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά μία ερώτηση. Σε αυτή τη λίστα πρέπει να δεσπόζει και το όνομα του Χαλκιά, σωστά ; 2
elio_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά μία ερώτηση. Σε αυτή τη λίστα πρέπει να δεσπόζει και το όνομα του Χαλκιά, σωστά ; Μα φυσικά Στο No 2. Αναφορά σε κείμενο 2. Kostas Chalkias Notable Club: Portsmouth Kostas Chalkias’ brief spell at Portsmouth in the 2005/06 season was marked by poor performances and a quick exit. Signed with high hopes, the Greek goalkeeper made just five Premier League appearances, failing to impress. His time at Portsmouth was short-lived, and after being released by mutual consent, he returned to Greece. Chalkias’ Premier League career was one of the most forgettable, especially considering his pedigree as Greece’s first-choice goalkeeper during their Euro 2004 victory. Στην ίδια λίστα και ο Roberto που πέρασε από τον Ολυμπιακό και ήταν φανταστικός. Ειδικά με Benfica στο CL... Επεξ/σία 8 Ιουνίου από elio_1 1
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Μα φυσικά Στο No 2. Στην ίδια λίστα και ο Roberto που πέρασε από τον Ολυμπιακό και ήταν φανταστικός. Ειδικά με Benfica στο CL... Και με Γιουβέντους είχε κάνει ματσάρα. 2
mevsem Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν τον ήξερα και τον έψαξα. Ο γίγαντας είναι ο Massimo Taibi. Προσθέτω έναν από τους αγαπημένους μου μπραζιλέιρος που πέρασαν από Premier League (έπαιρνα Middlesbrough στα ποδοσφαιράκια μόνο για αυτόν). Τέλος, ένας από τους αγαπημένους παίχτες που έχουν περάσει από την μπασκετική ΑΕΚ (εδώ στην 'αγκαλιά' του οικοδόμου Σιγάλα). Επεξ/σία 8 Ιουνίου από mevsem 3
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, mevsem είπε Δεν τον ήξερα και τον έψαξα. Ο γίγαντας είναι ο Massimo Taibi. Προσθέτω έναν από τους αγαπημένους μου μπραζιλέιρος που πέρασαν από Premier League (έπαιρνα Middlesbrough στα ποδοσφαιράκια μόνο για αυτόν). Τέλος, ένας από τους αγαπημένους παίχτες που έχουν περάσει από την μπασκετική ΑΕΚ (εδώ στην 'αγκαλιά' του οικοδόμου Σιγάλα). Ο Ζουνίνιο ο απο τα λιντλ , ο καλός ο ορθόδοξος ήταν απο ο Πεναμπουκάνο, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Χόλντεν ή μπα;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα