Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 02:01 μμ Δημοσ. χθες στις 02:01 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, mevsem είπε Δεν τον ήξερα και τον έψαξα. Ο γίγαντας είναι ο Massimo Taibi. Προσθέτω έναν από τους αγαπημένους μου μπραζιλέιρος που πέρασαν από Premier League (έπαιρνα Middlesbrough στα ποδοσφαιράκια μόνο για αυτόν). Τέλος, ένας από τους αγαπημένους παίχτες που έχουν περάσει από την μπασκετική ΑΕΚ (εδώ στην 'αγκαλιά' του οικοδόμου Σιγάλα). Ζουνινιο Παουλίστα, ήταν και στην Βραζιλία που το σήκωσε το 2002. Τον μπάσκετ δεν τον ξέρω. Δεν είναι ο Χόλντεν, αυτός πέρασε από ΑΕΚ κάπου το 2002 2003. Της φωτογραφίας πρέπει να είναι 1996- 1999. Επεξ/σία χθες στις 02:03 μμ από Rebelos2018 1
mevsem Δημοσ. χθες στις 03:00 μμ Δημοσ. χθες στις 03:00 μμ Είναι ο Τόνι Γουάιτ που ήρθε στην ΑΕΚ το 1993. Πρώτο ματς του ήταν λίγες μέρες αφότου πάτησε Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό του Γκάλη, Αλβέρτη, Οικονόμου, Βολκόφ, Βράνκοβιτς κτλ. Το ματς εκείνο θυμάμαι να το βλέπω ξανά στην τηλεόραση (Γεώργιος Μόσχος το γήπεδο) και να παρατηρώ τον Τόνι να σκοράρει συνέχεια. Επικό ματς και 70-69 για την ΑΕΚ εναντίον του φαβορί Παναθηναϊκού. Πάμε άλλο ένα κλασσικό πουλέν από Νιγηρία και μεγάλη μπαλαδόφατσα που πέρασε από PSG. 1 2
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 03:12 μμ Δημοσ. χθες στις 03:12 μμ 11 λεπτά πριν, mevsem είπε Είναι ο Τόνι Γουάιτ που ήρθε στην ΑΕΚ το 1993. Πρώτο ματς του ήταν λίγες μέρες αφότου πάτησε Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό του Γκάλη, Αλβέρτη, Οικονόμου, Βολκόφ, Βράνκοβιτς κτλ. Το ματς εκείνο θυμάμαι να το βλέπω ξανά στην τηλεόραση (Γεώργιος Μόσχος το γήπεδο) και να παρατηρώ τον Τόνι να σκοράρει συνέχεια. Επικό ματς και 70-69 για την ΑΕΚ εναντίον του φαβορί Παναθηναϊκού. Πάμε άλλο ένα κλασσικό πουλέν από Νιγηρία και μεγάλη μπαλαδόφατσα που πέρασε από PSG. Ο τεράστιος Οκοτσα. 2 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 06:32 μμ Δημοσ. χθες στις 06:32 μμ Μία iconic στιγμή του αγαπημένου ελληνικού πρωταθλήματος. 2 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Μόλις τώρα, elio_1 είπε ...παρόμοια με αυτή: Αμυντικάρα ο Μανωλάς. 2
Koopas Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ "Όταν οι άλλοι τα έκαναν στο τοπικό, αυτός "διέπρεψε" στην Ευρώπη" 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 08:56 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:56 μμ 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Μία iconic στιγμή του αγαπημένου ελληνικού πρωταθλήματος. Το είχα βάλει στις αρχές αλλά είναι αγαπημένη φάση, Α ρε Κινγκ μύστη!!! 2
floyd89gr Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ Δημοσ. χθες στις 09:29 μμ ρε ολοι οι αμπαλοι εδω μαζευτηκατε τωρα το πηρα χαμπαρι τι εφτιαξες ρε Μανολο καλλιτεχνη . Παμε μια ευκολη με τον αγαπημενο μου στα δεξια 4 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ 38 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ρε ολοι οι αμπαλοι εδω μαζευτηκατε τωρα το πηρα χαμπαρι τι εφτιαξες ρε Μανολο καλλιτεχνη . Παμε μια ευκολη με τον αγαπημενο μου στα δεξια Εστογιανόφ. Τριάδα με Χούτο και Ρεκομπα. Πολλά γούστα. 5
Menelaos83 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, floyd89gr είπε ρε ολοι οι αμπαλοι εδω μαζευτηκατε τωρα το πηρα χαμπαρι τι εφτιαξες ρε Μανολο καλλιτεχνη . Παμε μια ευκολη με τον αγαπημενο μου στα δεξια Λατρεια ο λολο, τυχεροι οσοι τον ειδαμε απο κοντα. 3
afm Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Koopas είπε "Όταν οι άλλοι τα έκαναν στο τοπικό, αυτός "διέπρεψε" στην Ευρώπη" Θανάσης Κολιτσιδάκης ενώ αποβάλλεται στο ματς με την Μπρυζ την σεζόν 1994-95, Β’ Γύρος Κυπέλλου Κυπελλούχων στις 3/11/94, Ολυμπιακό Στάδιο Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από afm 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, floyd89gr είπε ρε ολοι οι αμπαλοι εδω μαζευτηκατε τωρα το πηρα χαμπαρι τι εφτιαξες ρε Μανολο καλλιτεχνη . Παμε μια ευκολη με τον αγαπημενο μου στα δεξια Παικταράς ο Εστογιανοφ, και ο παρακάτω μεγάλος υδραυλικός, αγαπημένος αν και έπαιζε σε αντίπαλη ομάδα.. 1
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Για πάμε και εδώ, ποιοτικός αμυντικός, που πέρασε στα ψιλά λόγω επαρχιακής ομάδας. 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Παικταράς ο Εστογιανοφ, και ο παρακάτω μεγάλος υδραυλικός, αγαπημένος αν και έπαιζε σε αντίπαλη ομάδα.. Αυτός γιατί είναι σαν να είναι ai? Ο Νατσο είναι; 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Για πάμε και εδώ, ποιοτικός αμυντικός, που πέρασε στα ψιλά λόγω επαρχιακής ομάδας. Αυτός γιατί είναι σαν να είναι ai? Ο Νατσο είναι; Ναι ο Νατσο Σκοκο είναι απλά εκεί είναι πιο μεγάλος για αυτό φαίνεται έτσι, κάτι μου λέει ο αμυντικός του αστέρα αλλά δεν το έχω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα