Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε El pibe το παιδί, το αφήνω για άλλον τεράστια μορφή ντελικάτο δεκάρι, ο Μίτσελ του ολυμπιακού είχε δείξει ότι του άρεσε λίγο παραπάνω ο εικονιζόμενος... 4
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε El pibe το παιδί, το αφήνω για άλλον τεράστια μορφή ντελικάτο δεκάρι, ο Μίτσελ του ολυμπιακού είχε δείξει ότι του άρεσε λίγο παραπάνω ο εικονιζόμενος... Και εγώ το αφήνω είναι αρκετά εύκολο. 2
Agent_Orange Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες ε ας το πω εγώ σαν πιο άμπαλος βαλντεράμα ας βάλω και μπάσκετ 1 4
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 32 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε ε ας το πω εγώ σαν πιο άμπαλος βαλντεράμα ας βάλω και μπάσκετ Από το αντένα είναι η λήψη, 4k ανάλυση έτσι; 4
Koopas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, afm είπε Θανάσης Κολιτσιδάκης ενώ αποβάλλεται στο ματς με την Μπρυζ την σεζόν 1994-95, Β’ Γύρος Κυπέλλου Κυπελλούχων στις 3/11/94, Ολυμπιακό Στάδιο Σωστός! Από εκείνο τον αγώνα, τρία πράγματα μου έμειναν στη μνήμη. Η συγκεκριμένη εμφάνιση (τη θεωρώ μια από τις καλύτερες), τα καπνογόνα που άναψαν και η αψυχολογητη κίνηση του Θανάση. 43 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε ε ας το πω εγώ σαν πιο άμπαλος βαλντεράμα ας βάλω και μπάσκετ Έπαιζε μπάσκετ ο Άβερελ; 1 3
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 λεπτά πριν, Koopas είπε Σωστός! Από εκείνο τον αγώνα, τρία πράγματα μου έμειναν στη μνήμη. Η συγκεκριμένη εμφάνιση (τη θεωρώ μια από τις καλύτερες), τα καπνογόνα που άναψαν και η αψυχολογητη κίνηση του Θανάση. Έπαιζε μπάσκετ ο Άβερελ; Εγώ νομίζω είναι αυτός 5
PSYHAS Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 55 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε ε ας το πω εγώ σαν πιο άμπαλος βαλντεράμα ας βάλω και μπάσκετ Από την κοψιά, μου θυμίζει τον αδικοχαμένο Fernando Martin 1 1
Agent_Orange Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες H εικόνα είναι απο το Fernando Martin's Basket Master στον Amstrad 8 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 hour ago, Agent_Orange said: ε ας το πω εγώ σαν πιο άμπαλος βαλντεράμα ας βάλω και μπάσκετ Σολοθάμπαλ(ος); 😀 Ταρακανοφ; Μπέλοφ; Σαμπόνις; (αλλά αυτός ήταν 16μπιτος…) 4
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Αγαπημένος από σπυριαρα, ίσως ο πιο εγκεφαλικός παίκτης που έχω δει.. Πως το έλεγε ένα σύνθημα.. "Σεξ Ντρογκα... (δικό σας το υπόλοιπο) 1 1
afm Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 12 ώρες πριν, Agent_Orange είπε ας βάλω και μπάσκετ Αυτός δεξιά ο ψηλός δεν είναι; 5
mevsem Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κερνάει side-ball παραπάνω ο άρχοντας ο Fernando Martin. Παιχταράς ο Dejan και σάστισα όταν τον είδα που έχει μεγαλώσει... Ποιος κερνάει ανατροπή τον Diego; 2
afm Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Αγαπημένος από σπυριαρα, ίσως ο πιο εγκεφαλικός παίκτης που έχω δει.. Πως το έλεγε ένα σύνθημα.. "Σεξ Ντρογκα... (δικό σας το υπόλοιπο) Sex, droga και dejan bodiroga 27 λεπτά πριν, mevsem είπε Ποιος κερνάει ανατροπή τον Diego; Με πολλή αγάπη. Γιώργος Σκαρτάδος, ένας μαχητής της ζωής που έφτασε να δουλεύει σε καντίνα για τα προς το ζην. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από afm 3 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 22 λεπτά πριν, afm είπε Sex, droga και dejan bodiroga Με πολλή αγάπη. Γιώργος Σκαρτάδος, ένας μαχητής της ζωής που έφτασε να δουλεύει σε καντίνα για τα προς το ζην. Βέβαια όταν ακούω Σκαρτάδο μου έρχεται πάντα αυτό στο νου... Αγαπημένη ταινία... 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα