Rebelos2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Για πάμε και εδώ, ποιοτικός αμυντικός, που πέρασε στα ψιλά λόγω επαρχιακής ομάδας. Αυτός γιατί είναι σαν να είναι ai? Ο Νατσο είναι; Εκκρεμεί ακόμα αυτός εδώ.
afm Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Για πάμε και εδώ, ποιοτικός αμυντικός, που πέρασε στα ψιλά λόγω επαρχιακής ομάδας. Dorin Goia, σύμφωνα με ένα φιλαράκι από την Τρίπολη. Προσωπικά δεν τον θυμάμαι. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από afm 1
Rebelos2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, afm είπε Dorin Goia, σύμφωνα με ένα φιλαράκι από την Τρίπολη. Προσωπικά δεν τον θυμάμαι. Goian. Πολύ καλός αμυντικός. 1
afm Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Και κάτι από εμένα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ποιας χρονολογίας είναι η (επιχρωματισμένη) φωτογραφία της αγαπημένης μου ομάδας. Υπάρχει και η πραγματική ασπρόμαυρη. . 2
mevsem Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, afm είπε Και κάτι από εμένα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ποιας χρονολογίας είναι η (επιχρωματισμένη) φωτογραφία της αγαπημένης μου ομάδας. Υπάρχει και η πραγματική ασπρόμαυρη. . Από τα κουρέματα και μόνο μοιάζει με 1930-40. (*) Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν κάτι παραπάνω από χορηγίες, γκαλά και χρυσές μπάλες. (*) Τότε που οι ποδοσφαιριστές έκαναν και κάποια άλλη δουλειά. (*) Τότε που οι παίχτες έμοιαζαν σαν αριστοκράτες που έβγαλαν τα κοστούμια τους για να παίξουν μπαλίτσα (όχι δλδ σαν την παρακάτω ομάδα που μοιάζει με τους Vatos Locos με ποδοσφαρικές εμφανίσεις) ΥΓ: Για όποιον γουστάρει να δει σχετική σειρά προτείνω το The English Game (μιας και It's not coming home ) 2
afm Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, afm είπε Και κάτι από εμένα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ποιας χρονολογίας είναι η (επιχρωματισμένη) φωτογραφία της αγαπημένης μου ομάδας. Υπάρχει και η πραγματική ασπρόμαυρη. . Πρόκειται για την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού 1930 που την 1η Ιουνίου του 1930 σημείωσε την πιο ευρεία νίκη της απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό της, τον Ολυμπιακό. Το σκορ 8-2 χάρισε στον ΠΑΟ το Πρωτάθλημα και ένα θρυλικό ρεκόρ, που δεν έχει ξεπεραστεί από τότε από κανέναν από τους δύο αντιπάλους. 3
elio_1 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Βέβαια όταν ακούω Σκαρτάδο μου έρχεται πάντα αυτό στο νου... Εμένα στο νου μου έρχεται η μεταγραφή του σε μας. Χρειαζόταν μπαστούνι για να μπει στο γήπεδο. 10 λεπτά πριν, mevsem είπε Και κάτι από εμένα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ποιας χρονολογίας είναι η (επιχρωματισμένη) φωτογραφία της αγαπημένης μου ομάδας. Υπάρχει και η πραγματική ασπρόμαυρη Αν αυτός δίπλα στον τερματοφύλακα είναι ο Πανάκης είναι μεταπολεμική.. Εντελώς λάθος.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από elio_1 1
afm Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mevsem είπε Από τα κουρέματα και μόνο μοιάζει με 1930-40. (*) Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν κάτι παραπάνω από χορηγίες, γκαλά και χρυσές μπάλες. (*) Τότε που οι ποδοσφαιριστές έκαναν και κάποια άλλη δουλειά. (*) Τότε που οι παίχτες έμοιαζαν σαν αριστοκράτες που έβγαλαν τα κοστούμια τους για να παίξουν μπαλίτσα 1 Ιουνίου 1930 Και εδώ η παλαιά αυθεντική ασπρόμαυρη φωτογραφία. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από afm 3
BadIndian Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Καλησπέρα άμπαλοι!! Άλλη μια iconic ποδοσφαιρική στιγμή. Το εναέριο τάκλιν ανήκει σε παίχτη της ΑΕΚ. Θέλω όμως όχι μόνο τον παίχτη της ελληνικής ομάδας, αλλά και τον (hint) βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που δέχεται το "μαρκάρισμα"... 2
floyd89gr Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Βάιος Καραγιάννης / Ραλφ Ματσιο vs Ρομάριο (ΑΕΚ-Αιντχόβεν) αλλά δεν θυμάμαι πότε. Τύφλα να χει ο Κλωτσίδας (Κολτσίδας) 2 5
Tsoukos87 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλησπέρα άμπαλοι!! Άλλη μια iconic ποδοσφαιρική στιγμή. Το εναέριο τάκλιν ανήκει σε παίχτη της ΑΕΚ. Θέλω όμως όχι μόνο τον παίχτη της ελληνικής ομάδας, αλλά και τον (hint) βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που δέχεται το "μαρκάρισμα"... Έλα εύκολο, ο παίκτης που τρώει το φαταλιτι από τον παίκτη της ΑΕΚ, είχε πει στον τεράστιο Κροιφ εάν βάλει 2 γκολ στο Ελ κλασικό να φύγει από το ημίχρονο για να μην χάσει την πτήση για Βραζιλία.. 2
BadIndian Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ναι αγαπημένοι μου άμπαλοι! Είναι ο μουντιαλικός (1994 Εθνική Ελλάδος) Βάιος Καραγιάννης που τέτοιο αριστερό μπακ δεν έχουμε ξαναβρεί έκτοτε και ο άτυχος βραζιλιάνος που δεν κατάλαβε ότι από τα αριστερά θα περάσει ή η μπάλα ή ο παίκτης, αλλά ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ είναι ο μεγάλος Ρομάριο με την Αϊντχόβεν! Πάμε και λίγο μπασκετάκι όμως. Α1 και "αφιερώνω" στον @floyd89gr. Αγαπημένος μου αυτός ο μικροκαμωμένος γκαρντ που... κάρφωνε με άνεση! Επεξ/σία 9 Ιουνίου από BadIndian 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα