afm Δημοσ. Τετάρτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:08 μμ 57 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Μανώλης Σκούφαλης η σκέτο Μανόλο . κι ενας που ξεκινησε απο Κορινθο αν δεν κανω λαθος Ο Νικολάκης ο Κουρμπανάς 3
elio_1 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:15 μμ Με πρόλαβε ο @afm. Από το Αίγιο ο Κουρμπανάς είχε παίξει και σε μας, επίσης έχει έρθει και σαν coach. Aπό εδώ στον Παναθηναϊκό πήγε ο Γεροθόδωρος και παλιότερα στον Ολυμπιακό ο.. 2
afm Δημοσ. Τετάρτη στις 06:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:16 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Ένας άλλος από τον Πανιώνιο με πολύ καλά στοιχεία, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έφτασε το potential που είχε. Ο Μανώλης ο Σκούφαλης. Υπέροχος άνθρωπος και αυτός και η οικογένεια του. Το 2012 είχε την ευκαιρία να υπογράψει σε μεγάλη ομάδα, αλλά προτίμησε τελευταία στιγμή να πάει βασικός στη Νίκη Βόλου (που μόλις είχε ανέβει στην Α' Κατηγορία) και όχι να γυαλίζει τον πάγκο. Βέβαια η Νίκη αποχώρησε από το Πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία΄. Ποια ήταν αυτή η ομάδα; Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:20 μμ από afm 1
floyd89gr Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ 3 λεπτά πριν, elio_1 είπε και παλιότερα στον Ολυμπιακό ο.. Γιώργος Τόγιας 6 λεπτά πριν, afm είπε Ποια ήταν αυτή η ομάδα; Παναθηναικος 4
afm Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) Ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας υπέροχος φίλος. Από τον Ιστορικό και αυτός. Δυστυχώς η πουτ@ν@ η ζωή του φέρθηκε και του φέρεται πολύ σκληρά. Κυρ - Γιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά που έκανες και κάνεις. Ξέρεις εσύ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:57 μμ από afm 1
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 07:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:04 μμ 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Με αυτούς έγινα Ρεάλ. Και Santillina, Juanito αλλαγές. Είχε πάρει νομίζω 2 συνεχόμενα ή πολύ κοντινά κύπελλα UEFA με τρελλές ανατροπές. Από το ματς με την ΑΕΚ που έβαλε ο floyd με το goal του "γύφτου" (από τη Ρόδο ήταν ο άνθρωπος, το παρατσούκλι του ήταν) και την ανατροπή μέχρι και ένα από 5-1 με μια Γερμανική στα ημιτελικά. εχμμ... η μια γερμανικη δεν ηταν αλλη απο τη Borrusia Mönchengladbach! Που δεν ηταν η υπερομαδα των 70s βεβαια, αλλα ουτε και καμια ομαδουλα. Απο 5-1 στον 1ο ημιτελ, πηραν την προκριση οι Μαδριλενοι με 4-0 στη ρεβανς. βάζω κι εναν παικταρά απο τα παλιά εκεινα χρόνια.. ο ορισμός στη θεση του, αφησε ιστορια και με το ονομα του..! 1
elio_1 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ 1 ώρα πριν, afm είπε Νομίζω ο Σπύρος Μαραγκός. 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε εχμμ... η μια γερμανικη δεν ηταν αλλη απο τη Borrusia Mönchengladbach! Που δεν ηταν η υπερομαδα των 70s βεβαια, αλλα ουτε και καμια ομαδουλα. Απο 5-1 στον 1ο ημιτελ, πηραν την προκριση οι Μαδριλενοι με 4-0 στη ρεβανς. Αν και πλέον είναι πολύ εύκολο το να βρεθούν αυτά προτιμώ σε κάποιες στιγμές να μην κάνω αναζήτηση πριν ποστάρω. Άλλωστε στα δευτερεύοντα ισχύει κάποιες φορές "δε θέλω η πραγματικότητα να μου χαλάσει μια ωραία ιστορία" που για τα δεδομένα αυτού του είδους γίνεται ωραία ανάμνηση. Με τις ανακρίβειες και σφάλματα που μπορούν να συμβούν. 3
PSYHAS Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 μμ 45 λεπτά πριν, elio_1 είπε Νομίζω ο Σπύρος Μαραγκός. Αν και πλέον είναι πολύ εύκολο το να βρεθούν αυτά προτιμώ σε κάποιες στιγμές να μην κάνω αναζήτηση πριν ποστάρω. Άλλωστε στα δευτερεύοντα ισχύει κάποιες φορές "δε θέλω η πραγματικότητα να μου χαλάσει μια ωραία ιστορία" που για τα δεδομένα αυτού του είδους γίνεται ωραία ανάμνηση. Με τις ανακρίβειες και σφάλματα που μπορούν να συμβούν. Εχω έναν φίλο που είναι φανατικός Gladbach, δε μας μιλούσε για κάνα μήνα τότε με τη Real, που υποστηρίζαμε οι περισσότεροι, ε ήμασταν και πιο μικροί κι ανώριμοι, μαλώναμε για τις ομάδες ακόμα… Νομίζω εκείνη τη χρονιά είχαν κάνει κι άλλη ανατροπή ή ανατροπές οι Ισπανοί , οι οποίοι είχαν να πάρουν Πρωταθλητριών από τη δεκαετία του ‘60, μέχρι το γκολ του Mijatovic με Juve 3
BadIndian Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Για τα αδέρφια μου τους Ενωσίτες (και όχι μόνο...), αλλά και μεγάλους μύστες της στρογγυλής Θεάς... 2
LabrakisG1992 Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ 15 λεπτά πριν, BadIndian είπε Για τα αδέρφια μου τους Ενωσίτες (και όχι μόνο...), αλλά και μεγάλους μύστες της στρογγυλής Θεάς... Τσιριτς...Ειναι αναγκη να βαλεις φωτο απο αυτο το ματς? 😭 1
BadIndian Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Τσιριτς...Ειναι αναγκη να βαλεις φωτο απο αυτο το ματς? 😭 Αδερφέ μου είμαστε ΑΕΚ στα εύκολα και ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα 😉 και επειδή στα δύσκολα ατσαλώνεται η αγάπη μας για την ομάδα, όπως έλεγε κι ο ΑΡΧΗΓΟΣ, επίτηδες διάλεξα τη συγκεκριμένη φωτό. Μπράβο βεβαίως που το βρήκες είναι όντως ο Ντράγκαν Τσίριτς στο ματς με την AIK Στοκχόλμης. Μεγάλη μεταγραφή της εποχής από την Μπαρτσελόνα και φυσικά όλοι θυμούνται πως τότε κοντέψαμε να γκρεμίσουμε το αεροδρόμιο του Ελληνικού για την έλευση του ως άλλου (ποδοσφαιρικού) Μεσσία. Δε βγήκε ποτέ βεβαίως ο παίχτης... Η δε φωτογραφία είναι συλλεκτική καθόσον τον απεικονίζει να... τρέχει 😁. 2
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ Να βάλω και εγώ ένα παίκτη του ιστορικού.. 1 1
Koopas Δημοσ. χθες στις 10:26 πμ Δημοσ. χθες στις 10:26 πμ Δε βρήκα φωτογραφία του στα μπουζούκια. 1 4
Charismo Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ 1 minute ago, Koopas said: Δε βρήκα φωτογραφία του στα μπουζούκια. Σε έχω! 1 3
LabrakisG1992 Δημοσ. χθες στις 10:45 πμ Δημοσ. χθες στις 10:45 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Koopas είπε Δε βρήκα φωτογραφία του στα μπουζούκια. Ηρθε η μανα του να δει αν της αρεσει το Καραισκακη :Ρ Επεξ/σία χθες στις 10:46 πμ από LabrakisG1992 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα