Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Θέλω ένας Ολυμπιακός να τοποθετηθεί υπεύθυνα για το δίλημμα Ντιόγκο ή "Κόμπρα" Φέλιξ Μπόρχα.
mevsem Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ 9 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Να βάλω και εγώ ένα παίκτη του ιστορικού.. Ο μοναδικός Μίλινκο Πάντιτς. Έφυγε από την Ελλάδα και έλαμψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Χέσους Χιλ. 1 1
afm Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Charismo είπε Σε έχω! Αχ Λιούμπα , Λιούμπα. Εμ, αν κάνεις παρέα με τον Λουτσιάνο (που σημειωτέον τα είχε μα την Έρη, την αδερφή της) τι περιμένεις. Ούτε η μαμά δε σε σώνει. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:34 μμ από afm
LabrakisG1992 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ 24 λεπτά πριν, Charismo είπε Θέλω ένας Ολυμπιακός να τοποθετηθεί υπεύθυνα για το δίλημμα Ντιόγκο ή "Κόμπρα" Φέλιξ Μπόρχα. Ενταξει εγω Ολυμπιακος δεν ειμαι αλλα ο Ντιογκο εμοιαζει Μεσσι μπροστα στην κομπρα τον Μπορχα. Υ.γ: Για την ιστορια, εβαλε 5. 1
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 πμ 16 ώρες πριν, PSYHAS είπε βάζω κι εναν παικταρά απο τα παλιά εκεινα χρόνια.. ο ορισμός στη θεση του, αφησε ιστορια και με το ονομα του..! τον ξαναβάζω, γιατί χάθηκε στα άλλα. εδώ σε επίπεδο εθνικών.. αρχοντικό στυλ, από τα σπάνια 1
elio_1 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:00 μμ Για τον Μπελοντένιτσι ή Μπελοντένιτς μου μοιάζει... Λίμπερο πίσω από τα στόπερ... 2 1
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 06:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:15 μμ 16 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Να βάλω και εγώ ένα παίκτη του ιστορικού.. Τον παίχτη του Ιστορικού τον βρήκαν άλλοι, όμως προσωπικά θα σταθώ στον Κωστένογλου ως νιάτο, αλλά και για το ματωμένο γόνατο... Στρατιώτης της ΑΕΚ! Και βάζω μια ακόμα κι εγώ. Δύσκολη θαρρώ. 1
elio_1 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:04 μμ (επεξεργασμένο) Θα βάλω τον αγαπημένο μου παίχτη από τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχουμε δει ribo, giovanni, lajos κλπ αλά προσωπικά ο παρακάτω για μένα είναι ο κορυφαίος. Όχι σε αξία ή σε ποιότητα αλλά ήταν ένας παίχτης μηχανάκι σε όλο το γήπεδο, με μεγάλη συμμετοχή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. btw, @PSYHAS αν δεν άλλαζες τη φωτογραφία δε θα μου πήγαινε το μυαλό με τίποτα στον Belodedici... Περισσότερο από το στυλ τον έφερα Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:07 μμ από elio_1 1
afm Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, elio_1 είπε Θα βάλω τον αγαπημένο μου παίχτη από τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχουμε δει ribo, giovanni, lajos κλπ αλά προσωπικά ο παρακάτω για μένα είναι ο κορυφαίος. Όχι σε αξία ή σε ποιότητα αλλά ήταν ένας παίχτης μηχανάκι σε όλο το γήπεδο, με μεγάλη συμμετοχή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ο Βαγγέλης Κουσουλάκης είναι; Τι μηχανάκι ήταν αυτός ο παίχτης, ρε φίλε; Σκυλί μαύρο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:50 μμ από afm 1
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Σπυριαρα πάλι, είχε περάσει από κάμποσες ελληνικές ομάδες.. Πολύ καλός παίκτης.
elio_1 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Σπυριαρα πάλι, είχε περάσει από κάμποσες ελληνικές ομάδες.. Πολύ καλός παίκτης. το ζιζάνιο "piculin"... 3 1
Menelaos83 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ 20 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Να βάλω και εγώ ένα παίκτη του ιστορικού.. Μεγαλη αγαπη ο 'σολε' μαγος της μπαλας και παροτι ειχαμε πεσει κατηγορια εμεινε στην ομαδα για να την ανεβασει οπως και εγινε, παρολα αυτα δεν του φερθηκαν σωστα. Οταν ειχε παει στην ατλετικο εκανε οργια. 3
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ 3 ώρες πριν, elio_1 είπε btw, @PSYHAS αν δεν άλλαζες τη φωτογραφία δε θα μου πήγαινε το μυαλό με τίποτα στον Belodedici... Περισσότερο από το στυλ τον έφερα Άρχοντας, με 2 πρωταθλητριών Ευρώπης , νομίζω ο πρώτος που το έκανε με 2 διαφορετικές ομάδες. Είχε φύγει από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου κυνηγημένος και μεγαλούργησε στον τρομερό Ερυθρό Αστέρα με εκείνη την καταπληκτική ομάδα. Νομιζω ξαναγύρισε στην Εθνικη Ρουμανιας στο Μουντιάλ του ‘94 στις ΗΠΑ, αλλη φοβερή ομαδα, καλύτερη για μένα κι απο τη Βουλγαρία που είχε φτάσει στους ¨4¨. 3
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Εκκρεμεί ο Ρασταφάριαν του Ινδιάνου, που προσωπικά δεν γνωρίζω, και βάζω κι εγώ μια καλτ φυσιογνωμία που συνδέθηκε αποκλειστικά με την ομάδα της Southampton πάλαι ποτέ. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:24 μμ 6 λεπτά πριν, Charismo είπε Εκκρεμεί ο Ρασταφάριαν του Ινδιάνου, που προσωπικά δεν γνωρίζω, και βάζω κι εγώ μια καλτ φυσιογνωμία που συνδέθηκε αποκλειστικά με την ομάδα της Southampton πάλαι ποτέ. o Le God (Le Tissier) ο παίκτης που λάτρευε ο Xavi Hernadez και πόσοι ακόμα, σχεδόν όλα του τα γκολ ήταν επικά!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα