afm Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ Τάκης Λεμονής στον Λεβαδειακό 1987 1991. 2
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ 13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Who is this? τον αγαπάτε τον συγκεκριμένο , έχει μπει άλλες 2 φορές αλλά χαλάλι... Τελικά τους κοίμησε τους μπέμπηδες ;; Εμβληματική φωτογραφία απο το derby della madonnina...Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι (εύκολο) και αν θυμάστε απο ποιό ματς είναι.. 2
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε τον αγαπάτε τον συγκεκριμένο , έχει μπει άλλες 2 φορές αλλά χαλάλι... Τελικά τους κοίμησε τους μπέμπηδες ;; Εμβληματική φωτογραφία απο το derby della madonnina...Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι (εύκολο) και αν θυμάστε απο ποιό ματς είναι.. Ματερατσι Ρουι Κοστα. Προημιτελικός Τσαμπιολι, 2005. Στο ίδιο ματς, έχει κάνει μία τρομερή απόκρουση ο Ντιντα, σε φάουλ του συγχωρεμένου Μιχαιλοβιτς. Αξίζει να δει κάποιος τις 11αδες σε αυτό το ματς, θα του φύγει το κλαπετο. Μεικτή κόσμου. Να και η απόκρουση. 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ο εμερσον ήταν στη λα Κορούνια μας είχε βάλει και γκολ, τον έφερε η Ξάνθη στην Ελλάδα και από εκεί τον πήρε η ΑΕΚ Σωστός Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:15 μμ από Rebelos2018 4 1
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 μμ Μιας και αναφέρθηκε ο Dida... 1 1
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 μμ 9 λεπτά πριν, elio_1 είπε Μιας και αναφέρθηκε ο Dida... Αγαπημένη Λιντς. 1 1
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:53 μμ 2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Αγαπημένη Λιντς. Είμαστε δυο - είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς... 3
mevsem Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:02 μμ (επεξεργασμένο) 3x Αγαπημένη Leeds με παιχταράδες... Οι ομάδες που βγαίνουν κατά καιρούς & δεν ανήκουν στις ισχυρές (νεόπλουτες ή σιχαμένες ή γραφικές) και βγάζουν μάτια (Leeds, Leicester, Middlesbrough κτλ.) κάνουν το Αγγλικό πρωτάθλημα το πιο διασκεδαστικό / ανατρεπτικό να παρακολουθείς κατά την γνώμη μου. και ντρίμπλα και άδειασμα και σουτάρα και δοκάρι και πλεχτό... Επεξ/σία Σάββατο στις 01:35 μμ από mevsem 2
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ 1 ώρα πριν, mevsem είπε 3x Αγαπημένη Leeds με παιχταράδες... Οι ομάδες που βγαίνουν κατά καιρούς & δεν ανήκουν στις ισχυρές (νεόπλουτες ή σιχαμένες ή γραφικές) και βγάζουν μάτια (Leeds, Leicester, Middlesbrough κτλ.) κάνουν το Αγγλικό πρωτάθλημα το πιο διασκεδαστικό / ανατρεπτικό να παρακολουθείς κατά την γνώμη μου. και ντρίμπλα και άδειασμα και σουτάρα και δοκάρι και πλεχτό... Από τα πιο απολαυστικά γκολ στο να τα βλέπεις. Χωρίς πολλή πληροφορία. Απλός, στωικός. Γειά σου Γεμποα παικταρά. 1
mevsem Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ (επεξεργασμένο) Προσθέτω άλλον έναν ήρωα από τα νιάτα μου. Τότε που βλέπαμε (Αθλητική Κυριακή - αγαπημένη ενότητα τα γκολ από τα ξένα πρωταθλήματα) , ακούγαμε (ΕΡΑ Σπορ Μικρόφωνο στα Γήπεδα, Sprint FM με τον αείμνηστο Γ. Γεωργίου) και παίζαμε ποδόσφαιρο σε αλάνες, σχολεία, γήπεδα μπάσκετ (Περιστέρι, Γαλάτσι, Γκράβα). Επεξ/σία Σάββατο στις 02:59 μμ από mevsem 1
PSYHAS Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ 26 λεπτά πριν, mevsem είπε Προσθέτω άλλον έναν ήρωα από τα νιάτα μου. Τότε που βλέπαμε (Αθλητική Κυριακή - αγαπημένη ενότητα τα γκολ από τα ξένα πρωταθλήματα) , ακούγαμε (ΕΡΑ Σπορ Μικρόφωνο στα Γήπεδα, Sprint FM με τον αείμνηστο Γ. Γεωργίου) και παίζαμε ποδόσφαιρο σε αλάνες, σχολεία, γήπεδα μπάσκετ (Περιστέρι, Γαλάτσι, Γκράβα). Ο Falcao δεν είναι ? Πιο ξανθό τον θυμάμαι, εκτός αν είναι η φωτό έτσι. Τι ομαδάρα εκείνη η Βραζιλία της δεκαετίας του ‘80. Ειδικά το 1982, αλλά και το 1986, μη πω και το 90 στα μουντιάλ ήταν η καλύτερη ομάδα. Και το πήρε το 1994 τελικά με μια επίσης καλή ομάδα , αλλά όχι σαν τις προηγούμενες . 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ 29 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε για να δουμε... Λούπου διαρρηκτάρα μου εσύ, τον άλλο κύριο με την τρελή κόμη δεν τον ξέρω... 1
elio_1 Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) Χρήστος Πολύζος με Gordon Strachan look Επεξ/σία Σάββατο στις 04:40 μμ από elio_1 1
mevsem Δημοσ. Σάββατο στις 04:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:40 μμ (επεξεργασμένο) Λογικά, ο χαιταίος είναι ο Χρήστος Πολύζος (απολαύστε υπεύθυνα παρακάτω). Έπαιξε Κόρινθο μαζί με Οκόνσκι. Προσθέτω ευκολάκι από παίχτη που πέρασε από Ηρακλή, ΑΕΚ και ήταν άτυχος με τραυματισμό όταν μεταγράφηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Fun memory..θυμάμαι να του φωνάζουν στο Ν. Γκούμας όταν έχανε ευκαιρία με κεφαλιά 'φέρτε του καθρεφτάκι να φτιάξει το μαλλί!' Επεξ/σία Σάββατο στις 04:45 μμ από mevsem 1
elio_1 Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ πολύ μπύρα όταν έπαιζε στις γριες... (πιο μετά δεν ξέρω) Λέγεται ότι δεν άκουσε τους γιατρούς για τον χρόνο αποκατάστασης, αλλά ίσως και να είναι urban legend... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα