Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mevsem είπε

Προσθέτω ευκολάκι από παίχτη που πέρασε από Ηρακλή, ΑΕΚ και ήταν άτυχος με τραυματισμό όταν μεταγράφηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Fun memory..θυμάμαι να του φωνάζουν στο Ν. Γκούμας όταν έχανε ευκαιρία με κεφαλιά 'φέρτε του καθρεφτάκι να φτιάξει το μαλλί!'

image.png.99617950bf5adf3cc75f31d2d0346b25.png

Χρήστος Κωστής. Κι εγώ πάντως την ίδια ιστορία με τους γιατρούς έχω ακούσει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, mevsem είπε

Λογικά, ο χαιταίος είναι ο Χρήστος Πολύζος (απολαύστε υπεύθυνα παρακάτω).  Έπαιξε Κόρινθο μαζί με Οκόνσκι.

image.png.cb0f52eafb3b260d57ecc94b57f65b75.png

Προσθέτω ευκολάκι από παίχτη που πέρασε από Ηρακλή, ΑΕΚ και ήταν άτυχος με τραυματισμό όταν μεταγράφηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Fun memory..θυμάμαι να του φωνάζουν στο Ν. Γκούμας όταν έχανε ευκαιρία με κεφαλιά 'φέρτε του καθρεφτάκι να φτιάξει το μαλλί!'

image.png.99617950bf5adf3cc75f31d2d0346b25.png

Χρηστάρας Κωστής. 

Από τα μεγάλα what if των ελληνικών γηπέδων. 

Και μιας και μιλάμε για what if, ποιος είναι αυτός εδώ; 

images.jpeg

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο παρακάτω κατά τη γνώμη μου πιέστηκε τόσο πολύ από την ομάδα για να συμμετάσχει σε αγώνες ανέτοιμος, με ενέσεις.

Patsa.jpg

Και στην τελευταία του χρονιά να τον βρίζουν οι συν-γαυροι....

Δημοσ.
9 minutes ago, elio_1 said:

Ο παρακάτω κατά τη γνώμη μου πιέστηκε τόσο πολύ από την ομάδα για να συμμετάσχει σε αγώνες ανέτοιμος, με ενέσεις.

Patsa.jpg

Και στην τελευταία του χρονιά να τον βρίζουν οι συν-γαυροι....

Πάτσα. Τίμιος και στρατιώτης του γηπέδου.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Charismo είπε

Πάτσα. Τίμιος και στρατιώτης του γηπέδου.

Διαφωνώ. Με πολύ μεγάλο potential, μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Και δεξιά και σαν εξάρι.

Τη γνώμη μου την έγραψα. Με τις ενέσεις και το "σφίξε τα δόντια και παίξε γιατί είναι κρίσιμο το παιχνίδι" επηρέασαν αρνητικά.

Τίμιος και εργάτης ήταν ο Τάσος ο Πάντος, αλλά δεν έφτανε στην αξία του Πάτσα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Διαφωνώ. Με πολύ μεγάλο potential, μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Και δεξιά και σαν εξάρι.

Τη γνώμη μου την έγραψα. Με τις ενέσεις και το "σφίξε τα δόντια και παίξε γιατί είναι κρίσιμο το παιχνίδι" επηρέασαν αρνητικά.

Τίμιος και εργάτης ήταν ο Τάσος ο Πάντος, αλλά δεν έφτανε στην αξία του Πάτσα

Διαφωνώ φίλτατε τελείως για τον Πάντο, είναι ότι πιο άμπαλο έχω δει σε μεγάλη ελληνική ομάδα, ο Κώτσιρας που έχει ο Παναθηναικός μπροστά του είναι κράμα Καφού και Ντάνι Αλβες , επαγγελματία ποδοσφαιριστή που να κοιτάει μονίμως το πάτωμα και να μην βλέπει μπροστά του είτε το γήπεδο είτε συμπαίκτες και αντιπάλους και να μην σταματά τις τελικές γραμμές και να χτυπάει στις πινακίδες με την φόρα που έπαιρνε δεν το έχω ξαναδεί..

4 λεπτά πριν, Koopas είπε

image.jpeg.af7ca3c445c6c74a62be75b5b8ab8e55.jpeg

Τι ξερότουβλο είχε κεράσει την Σεβίγια , απο τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα μας...πάντα πιστός στρατιώτης!!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Τι ξερότουβλο είχε κεράσει την Σεβίγια , απο τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα μας...πάντα πιστός στρατιώτης!!

Όταν διάβασα λίγο παραπάνω "τίμιος στρατιώτης", μου ήρθε κατ' ευθείαν στο μυαλό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι είναι και παραπάνω απο πιστός στρατιώτης ο Λουκάς και είχε πάντα άδικες κριτικές, η κανονική του θέση ήταν κεντρικός αμυντικός και τον βαφτίσαμε δεξί μπακ λόγου ανάγκης, θυμάμαι στο Ηράκλειο σε κάποια κοντινά τραπέζια γνωστής καφετέριας να τον κράζουν κάποιοι Παναθηναικοί τον Λουκά και Σαμαράς και Σηφάκης να τον υπερασπίζονται και να λένε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και παίζει σε λάθος θέση και γίνεται άδικα η κριτική για αυτόν, και για τον γιο του έχω ακούσει καλά λόγια που είναι στις ακαδημίες..

Γιορτή του πατέρα σήμερα ας πούμε στους παρακάτω Χρόνια Πολλά!!!

image.png.aaebb334996cd8204b92c0fcbe8ed811.png

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Διαφωνώ φίλτατε τελείως για τον Πάντο, είναι ότι πιο άμπαλο έχω δει σε μεγάλη ελληνική ομάδα

διαφωνώ. Ποδοσφαιρικά ο Πάντος ήταν πάντα ο παίκτης του προπονητή. Με πολύ μεγάλη αντίληψη στο παιχνίδι. Για μένα άμπαλος (για να σου πιάσω εναν "ζογκλέρ" της ομάδας σου που ίσως θυμάσαι) ήταν ο Σαμαρτεάν. Την έκανε τη μπάλα ότι ήθελε αλλά δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Σε αυτό το επίπεδο παίζει ρόλο η στρατηγική τόσο όταν έχει η ομάδα τη μπάλα όσο κι όταν δεν την έχει.

Δημοσ.
1 hour ago, Tsoukos87 said:

Ναι είναι και παραπάνω απο πιστός στρατιώτης ο Λουκάς και είχε πάντα άδικες κριτικές, η κανονική του θέση ήταν κεντρικός αμυντικός και τον βαφτίσαμε δεξί μπακ λόγου ανάγκης, θυμάμαι στο Ηράκλειο σε κάποια κοντινά τραπέζια γνωστής καφετέριας να τον κράζουν κάποιοι Παναθηναικοί τον Λουκά και Σαμαράς και Σηφάκης να τον υπερασπίζονται και να λένε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και παίζει σε λάθος θέση και γίνεται άδικα η κριτική για αυτόν, και για τον γιο του έχω ακούσει καλά λόγια που είναι στις ακαδημίες..

Γιορτή του πατέρα σήμερα ας πούμε στους παρακάτω Χρόνια Πολλά!!!

image.png.aaebb334996cd8204b92c0fcbe8ed811.png

Έπρεπε να βάλεις και τον Ναβάρο να δέσει το γλυκό.

• Like 2
Δημοσ.

ποιος ειναι ο κυριος στα αριστερα που περασε απο Ελληνικη ομαδα και ειναι ακομα και σημερα ο μακροβιοτερος προπονητης της με 3 συνεχομενες σεζον ;

image.jpeg.dfccd6ec6c7e98cb06eee1bb7ab9ea9e.jpeg

Δημοσ.
Στις 14/6/2025 στις 5:20 ΜΜ, Rebelos2018 είπε

Χρηστάρας Κωστής. 

Από τα μεγάλα what if των ελληνικών γηπέδων. 

Και μιας και μιλάμε για what if, ποιος είναι αυτός εδώ; 

images.jpeg

Καλημέρα με τον κ. Λάζαρο Σέμο που πέρασε από ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλή.

Πάμε με ένα από τα καλά δίδυμα της Man. United

image.png.af2655f42a3e749c848c2eb7d89b5c36.png

• Like 2
Δημοσ.

Cole και Yorke.

Από τα καλτ δίδυμα των 90s. 

Την πρώτη φωτογραφία την βάζω κυρίως για να μην λείπει από το νήμα και τη δεύτερη γιατί ο κύριος της πρώτης έχει αναφέρει πως ήταν από τους δυσκολότερους αμυντικούς που αντιμετώπισε μαζί με Beckenbauer.

1.jpg.b4251dccbef1a18beb19ee2c70d9859c.jpg

2.jpg.142b3c3e2716d668d17b0e0a6783828d.jpg

• Like 1
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...