Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BadIndian είπε

@elio_1

Ναι ρε συ! Σον Μπράντλευ το λευκό σεντερ που κέρδισε και διαγωνισμό καρφωμάτων!!! Σωστά!

Δεν το θυμάμαι...

• Απαντ. 616
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Δεν το θυμάμαι...

Λοιπόν! Το έψαξα και έχεις δίκιο (ξανά). Η μνήμη μου μπέρδεψε τον Μπρεντ Μπάρυ, των Κλίπερς, το λευκό σέντερ που όντως κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, με αυτόν τον Σον Μπράντλευ που εν τέλει τώρα που τον είδα δε μου λέει και τίποτα...

Θα συμπληρώσω και ένα γρήγορο Κουίζ. Στην Dream Team στους Ολυμπιακούς αγώνες το 1992 στην 12άδα των ΗΠΑ, υπήρχαν και τέσσερεις λευκοί. Τρεις παιχταράδες και ένας άμπαλος που βρέθηκε εκεί κατά τύχη και με γεύση... Ελλάδας. Ποιος ήταν αυτός ο άμπαλος λοιπόν και εξαιτίας ποιου βρέθηκε εκεί; Για να σας δω.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1
Δημοσ.

Είπες ψηλό και λευκό. Μόνο ο Μπάρυ μου έρχεται λόγω dunk contest. Όσο για τον Λάιτνερ έλα τώρα... Δεν ήταν καν επαγγελματίας τότε, δεν έκανε καμία αξιοπρόσεκτη καριέρα στο NBA και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τους Λάρυ Μπερντ, Τζον Στόκτον ή τον Κρις Μάλιν. Ούτε στο δακτυλάκι ενός από αυτούς δεν έφτανε και φαινόταν παράταιρος σε μια ομάδα αστέρων. Θυμάσαι όμως στη θέση ποιανού συμπεριλήφθηκε ο Λάιτνερ μήπως; Γιατί και αυτό έχει το ενδιαφέρον του...

Δημοσ.

Οχι, δε θυμάμαι.

ήταν ο εκπρόσωπος από το NCAA, οπότε ο MVP του πρωταθλήματος πρίν τους bulls δεν έχασε τη θέση του λόγω το Laetner.

Να βάλω μια άλλη, δύσκολη.

image.png.4ae8efab548aeca43da1800529db123d.png

Τον παραπάνω τον είχα δει σε αγώνα γ εθνικής τότε. Παλαίμων Κορίνθου εναντίον της ομάδας του. Πάνω από 35 χρονών, στα μέσα της δεκαετίας του 80 και πρέπει να είχε σκοράρει με ότι τρόπο μπορεί κανείς να φανταστεί. Το κλειστό δεν είχε γραμμή για τρίποντα αλλά αυτός από τη γωνία, από την κορυφή έβαζε καλάθια από παντού. Είχα μείνει παγωτό μέχρι που άκουσα το όνομά του και τον θυμήθηκα. Βασικό μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που είχε πάει στο final 6 του πρωταθλητριών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Είπες ψηλό και λευκό. Μόνο ο Μπάρυ μου έρχεται λόγω dunk contest. Όσο για τον Λάιτνερ έλα τώρα... Δεν ήταν καν επαγγελματίας τότε, δεν έκανε καμία αξιοπρόσεκτη καριέρα στο NBA και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τους Λάρυ Μπερντ, Τζον Στόκτον ή τον Κρις Μάλιν. Ούτε στο δακτυλάκι ενός από αυτούς δεν έφτανε και φαινόταν παράταιρος σε μια ομάδα αστέρων. Θυμάσαι όμως στη θέση ποιανού συμπεριλήφθηκε ο Λάιτνερ μήπως; Γιατί και αυτό έχει το ενδιαφέρον του...

Ήταν να την πάρει ο Αιζεϊα. Προφανώς, ελέω Μιχαλάκη δεν θα γινόταν ποτέ. 

Ο επόμενος είχα διαβάσει πως ήταν ο Σακ, που μόλις είχε επιλεγεί στο νούμερο 1 στο ντραφτ, με την ίδια λογική που στη USA team το 2012, είχε επιλεγεί ο Ντέιβις, σαν νούμερο 1 επίσης. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Οχι, δε θυμάμαι.

ήταν ο εκπρόσωπος από το NCAA, οπότε ο MVP του πρωταθλήματος πρίν τους bulls δεν έχασε τη θέση του λόγω το Laetner.

Και όμως ο Λάιτνερ ουσιαστικά αντικατέστησε τον Ρόυ Τάρπλει στη δωδεκάδα της Ντριμ Τιμ το 92 επειδή αποφάσισαν αντ' αυτού να στείλουν εκπρόσωπο του NCAA. Βασικός υποψήφιος βεβαίως ήταν ο Σακίλ Ο Νηλ επίσης NCAA τότε. Για μένα είναι κρίμα που μπήκε ο συγκεκριμένος πάντως όταν ακόμα και ο Τάρπλεη ήταν πολύ καλύτερος, πολλώ δε μάλλον παίχτες NBA όπως ο Αϊζάια Τόμας ή ακόμα και ο Ντομινίκ Γουίλκινς... Τεσπά. Η ιστορία έγραψε.

Υ.Γ. Σόρυ no reactions για σήμερα...

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Και όμως ο Λάιτνερ ουσιαστικά αντικατέστησε τον Ρόυ Τάρπλει στη δωδεκάδα της Ντριμ Τιμ το 92 επειδή αποφάσισαν αντ' αυτού να στείλουν εκπρόσωπο του NCAA. Βασικός υποψήφιος βεβαίως ήταν ο Σακίλ Ο Νηλ επίσης NCAA τότε. Για μένα είναι κρίμα που μπήκε ο συγκεκριμένος πάντως όταν ακόμα και ο Τάρπλεη ήταν πολύ καλύτερος, πολλώ δε μάλλον παίχτες NBA όπως ο Αϊζάια Τόμας ή ακόμα και ο Ντομινίκ Γουίλκινς... Τεσπά. Η ιστορία έγραψε.

Υ.Γ. Σόρυ no reactions για σήμερα...

Εεεεεεεεεεεεεε είπαμε υπερπαικταράς ο Ρόυ αλλά όχι καλύτερος του Ντομινίκ και του Αιζάια , βάζω και εγώ έναν πολύ καλό 90ς, είναι θείος του αγαπημένου μου παίκτη στην ομάδα και x-factor του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα και των ελλ. τελικών...παικταράς και ο ανιψιός αλλά ο θείος...άλλη κλάση!!!

image.png.86716adf31928518053b8cc8e10b3938.png 

BTW : τι φανελάρες είχε το Ορλάντο...

Επεξ/σία από Tsoukos87
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Εεεεεεεεεεεεεε είπαμε υπερπαικταράς ο Ρόυ αλλά όχι καλύτερος του Ντομινίκ και του Αιζάια , βάζω και εγώ έναν πολύ καλό 90ς, είναι θείος του αγαπημένου μου παίκτη στην ομάδα και x-factor του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα και των ελλ. τελικών...παικταράς και ο ανιψιός αλλά ο θείος...άλλη κλάση!!!

image.png.86716adf31928518053b8cc8e10b3938.png 

BTW : τι φανελάρες είχε το Ορλάντο...

πολλώ δε μάλλον έγραψα παίκτες όπως ο Γουίλκινς και ο Αιζέια. Το ίδιο λέμε.

Για τον παίχτη δεν έχω κάποια ιδέα ποιος μπορεί να είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

πολλώ δε μάλλον έγραψα παίκτες όπως ο Γουίλκινς και ο Αιζέια. Το ίδιο λέμε.

Για τον παίχτη δεν έχω κάποια ιδέα ποιος μπορεί να είναι.

για να δώσω έξτρα βοήθεια, έχει κάτι κοινό με τον Έντγκαρ Ντάβιντς...

1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε

Έχει μείνει και αυτός αναπάντητος. 

δεν μου λέει κάτι από πότε είναι απο του Κόκκαλη ή των αφών;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

για να δώσω έξτρα βοήθεια, έχει κάτι κοινό με τον Έντγκαρ Ντάβιντς...

δεν μου λέει κάτι από πότε είναι απο του Κόκκαλη ή των αφών;;

Αφών

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elio_1 είπε

Οχι, δε θυμάμαι.

Να βάλω μια άλλη, δύσκολη.

image.png.4ae8efab548aeca43da1800529db123d.png

Τον παραπάνω τον είχα δει σε αγώνα γ εθνικής τότε. Παλαίμων Κορίνθου εναντίον της ομάδας του. Πάνω από 35 χρονών, στα μέσα της δεκαετίας του 80 και πρέπει να είχε σκοράρει με ότι τρόπο μπορεί κανείς να φανταστεί. Το κλειστό δεν είχε γραμμή για τρίποντα αλλά αυτός από τη γωνία, από την κορυφή έβαζε καλάθια από παντού. Είχα μείνει παγωτό μέχρι που άκουσα το όνομά του και τον θυμήθηκα. Βασικό μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που είχε πάει στο final 6 του πρωταθλητριών.

Ο Διακουλας του Ολυμπιακού. Πολ θυμάμαι να τον φωνάζουν, μάλλον Ελληνοαμερικάνος 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...