BadIndian Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλημέρα παιχταράδες! Ας βάλω κι εγώ ένα δίδυμο, αν και όχι τόσο ξακουστό όπως οι Στόκτον-Μαλόουν ή οι Πέυτον-Κεμπ. 4
floyd89gr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Tracy McGrady / Grant Hill . φοβερος σκορερ ο πρωτος ας βαλω κι εγω εναν παικταρα και ωραιο αλανι Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από floyd89gr 1 2
elio_1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 52 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ας βαλω κι εγω εναν παικταρα και ωραιο αλανι The answer Allen Iverson Και ο Hill πριν τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς ήταν scorer 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Και σαν σήμερα πριν 39 χρόνια συνέβη αυτό... 3 2
floyd89gr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 56 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Και σαν σήμερα πριν 39 χρόνια συνέβη αυτό... η περιγραφη ολα τα λ7 . θεος Ντιεγκο , θεουλης σπορτκαστερ . 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, floyd89gr είπε η περιγραφη ολα τα λ7 . θεος Ντιεγκο , θεουλης σπορτκαστερ . Θεικό γκόλ , θεική και η περιγραφή του!! 1
Charismo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Thank you God! For football, for Maradona! Οι σκέψεις πολλών από εμάς σε δύο φράσεις.
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ένας άρχοντας, ένας πριγκηπας των γηπέδων, μεγάλη μορφή με ανεξάντλητη φαντασία και ατελείωτη ποδοσφαιρική ευφυΐα . Οι περισσότεροι τον θυμούνται για την ΜΙΑ απίστευτης ομορφιάς διάσημη ντρίπλα του, αλλά μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο παικταρα, που μου φαινόταν σαν να έπαιζε τόσο αέρινα, σαν καλλιτέχνης . 1
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Κάποτε το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει σε Champions League
BadIndian Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Κάποτε το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει σε Champions League Φέρνει λίγο στον Φερνάντο Μοριέντες (νεανία βεβαίως) ή είναι ιδέα μου;
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Δημοσ. πριν από 10 λεπτά 1 hour ago, BadIndian said: Φέρνει λίγο στον Φερνάντο Μοριέντες (νεανία βεβαίως) ή είναι ιδέα μου; Θα μπορούσε να είναι Ισπανός, αλλά είναι πατριωτακι
afm Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Κάποτε το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει σε Champions League Φυσικά ο Αλέξης Αλεξούδης, ο οποίος είναι γνωστός για το πιο γρήγορο γκολ (κάποτε) στην ιστορία του Champions League στις 25 Νοεμβρίου 1995 όταν σκόραρε με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Άαλμποργκ στα 28 δευτερόλεπτα και 46 εκατοστά. Επεξ/σία μόλις από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα