Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 757
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Ο Baggio είναι; Μου φέρνει λίγο αν και μεγάλο δεν τον έχω δει.

Το θέμα είναι ποιος είναι ο μπουρτζόβλαχος με την παντόφλα δίπλα στον Μπάτζιο;

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Το θέμα είναι ποιος είναι ο μπουρτζόβλαχος με την παντόφλα δίπλα στον Μπάτζιο;

Ο πατριός του "γιου του Χαριστέα" είναι χάχα..

Πάμε σε σπυριαρα μιας και έχω κέφια, ίσως ο μόνος παίκτης που φοβόταν ο Μιχαήλ Ιορδάνης, παίκτης "όνειρο".. 

FB_IMG_1750673210754.jpg

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε

Ο πατριός του "γιου του Χαριστέα" είναι χάχα..

Πάμε σε σπυριαρα μιας και έχω κέφια, ίσως ο μόνος παίκτης που φοβόταν ο Μιχαήλ Ιορδάνης, παίκτης "όνειρο".. 

FB_IMG_1750673210754.jpg

Hakeem Olajuwon. Ο σέντερ θρύλος των Ρόκετς με καταγωγή από Νιγηρία αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BadIndian είπε

Hakeem Olajuwon. Ο σέντερ θρύλος των Ρόκετς με καταγωγή από Νιγηρία αν θυμάμαι καλά.

Ω ναι αγαπημένε μου άμπαλε, Hakeem the dream (Olajuwon) ναι η καταγωγή του ήταν απο Νιγηρία τον πήραν στην ντριμ τιμ του '92 (μέγα cheat) και ίνδαλμα του Γιάννη Αντετοκούμπο...

Παικτάραααααα

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ωπ ένας "ναυάρχος" 

Ω! Ναι! Μιλάμε για τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, γνωστό με το προσωνύμιο ο "Ναύαρχος", ένεκα της θητείας του στο Αμερικανικό Ναυτικό, προτού καταλήξει άνευ κολλεγίου, στον μαγικό κόσμο του NBA και μάλιστα ως Νο1 επιλογή του ντραφτ εν έτη 1987. Αέρινος σέντερ, με μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων και πληθώρα τίτλων και διακρίσεων στη μακρά καριέρα του. Από τους ελάχιστους σέντερ, που ενίοτε δεν δίσταζαν να πυροβολήσουν και από τη γραμμή των 6,75 (τότε). Μια ολόκληρη ζωή με την ομάδα που τον επέλεξε, δηλαδή τους Σαν Αντόνιο Σπερς! Έπρεπε βεβαίως να πλαισιωθεί και από άλλους καλούς παίχτες για να πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Ακέραιος χαρακτήρας και παρά το ξύλο που αναπόφευκτα λόγω θέσης έπαιζε και έριχνε, δεν ενεπλάκη ποτέ σε τσαμπουκάδες και μανούρες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε εδώ. 

Φσ.jpg

Ο δε ναύαρχος, ακόμα πρέπει να βλέπει εφιάλτες με τον Ακιμ. 

50 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ω ναι αγαπημένε μου άμπαλε, Hakeem the dream (Olajuwon) ναι η καταγωγή του ήταν απο Νιγηρία τον πήραν στην ντριμ τιμ του '92 (μέγα cheat) και ίνδαλμα του Γιάννη Αντετοκούμπο...

Παικτάραααααα

Στην team του 96 ήταν. 

Μαζί με Σακ και Ρόμπινσον. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Πάμε εδώ. 

Φσ.jpg

Στην team του 96 ήταν. 

Σωστός. Ο Χακίμ συμμετείχε το 1996 στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ. Ο Ναύαρχος ήταν παρών σε αμφότερες ('92 & '96).

Όσον αφορά τώρα την σύγκριση 

https://www.landofbasketball.com/games_between/hakeem_olajuwon_vs_david_robinson.htm

Πέραν της υποκειμενικότητας, μόνο καθ' υπερβολή μπορώ να δεχτώ το "εφιάλτες". Στο σκοράρισμα καλύτερος, αλλά σε συνολική συνεισφορά επ' ουδενί. Άσε που ο Χακίμ δακτυλίδι δεν πήρε ποτέ... Σε κάθε περίπτωση δύο θρυλικοί σέντερ που μαζί με τον Πάτρικ Γιούιν των Νικς υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι σταρ του NBA στη θέση "5".

Ο εικονιζόμενος παίζει να είναι ο Φορντ;

*edit προφανώς και μπερδεύτηκα με τον Γιούιν για το διεγραμμένο κομμάτι.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Πάμε εδώ. 

Φσ.jpg

Στην team του 96 ήταν. 

Μα είπα κι εγώ, ήταν ο dream στην dream team και δεν το θυμόμουνα.?? Ο

Πάνω έχουμε Αλβέρτη, Ντομερκαντ και νομίζω Τομασεβιτς, αν βλέπω καλά 

2 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Σωστός. Ο Χακίμ συμμετείχε το 1996 στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ. Ο Ναύαρχος ήταν παρών σε αμφότερες ('92 & '96).

https://www.landofbasketball.com/games_between/hakeem_olajuwon_vs_david_robinson.htm

Πέραν της υποκειμενικότητας, μόνο καθ' υπερβολή μπορώ να δεχτώ το "εφιάλτες". Στο σκοράρισμα καλύτερος, αλλά σε συνολική συνεισφορά επ' ουδενί. Άσε που ο Χακίμ δακτυλίδι δεν πήρε ποτέ... Σε κάθε περίπτωση δύο θρυλικοί σέντερ που μαζί με τον Πάτρικ Γιούιν των Νικς υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι σταρ του NBA στη θέση "5".

Δεν πήρε δαχτυλίδι ποτέ ποιος? Ο Φορντ? Ο Γιουιν? Γιατί ο Χακίμ αν δεν βρίσκονται τα 2 δαχτυλίδια του κάπου στη μπιζουθηκη του, μάλλον κάποιος του τα έχει κλέψει!

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ρε φίλε τι λες. 

Δύο δαχτυλίδια πήρε ο Ακιμ.

Και δεν είναι υποκειμενικό ότι ο παικταράς Ναύαρχος, βλέπει εφιάλτες με τον Ακιμ, είναι γεγονός. 

5 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Μα είπα κι εγώ, ήταν ο dream στην dream team και δεν το θυμόμουνα.?? Ο

Πάνω έχουμε Αλβέρτη, Ντομερκαντ και νομίζω Τομασεβιτς, αν βλέπω καλά 

Δεν πήρε δαχτυλίδι ποτέ ποιος? Ο Φορντ? Ο Γιουιν? Γιατί ο Χακίμ αν δεν βρίσκονται τα 2 δαχτυλίδια του κάπου στη μπιζουθηκη του, μάλλον κάποιος του τα έχει κλέψει!

Πολύ σωστός. Ο Ντομερκαντ ήταν προς αναζήτηση. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Ρε φίλε τι λες. 

Δύο δαχτυλίδια πήρε ο Ακιμ.

Ναι. Έχεις δίκιο σε αυτό. Το είχα ξεχάσει. 94 και 95. Και πάλι όμως δύο έχει και ο Ναύαρχος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BadIndian είπε

Ναι. Έχεις δίκιο σε αυτό. Το είχα ξεχάσει. 94 και 95. Και πάλι όμως δύο έχει και ο Ναύαρχος. 

Το δαχτυλίδι του Ακιμ, μαζι με αυτό του Ντιρκ, είναι τα δυσκολότερα, βάσει supporting cast. 

Ο Ναύαρχος είχε top two power forward  all time (που βγήκε και FMVP και τις δύο χρονιές) και Ποπ στον πάγκο. 

Δεν υποτιμώ τον Ναύαρχο, απλώς ο Ακιμ ήταν το κάτι άλλο. 

Δημοσ.

Εμένα πάντως, άλλος ήταν ο αγαπημένος μου σεντερ κι ένα από τα μεγαλύτερα what if του παγκόσμιου μπάσκετ . Εδω στη φωτό, καταβροχθίζει τον ¨Ναυαρχο¨, σε μια από τις πρώτες τους μαχες. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα που εμφανίστηκαν ποτέ.

IMG_2190.webp

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...