Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Χμμμμ... Δεν είναι ο Βαγγελάκης. Σίγουρα είναι από το ρόστερ της Γ' Εθνικής, αν όχι της Β'. Σωστά; Έλληνας επίσης (καταγωγής εννοώ γιατί είχαμε και κάποιους mixed) και τους ξένους ακόμα τους θυμάμαι.

Ειναι Αλβανος μεγαλωμενος εδω, εχει ξεκινησει απο της ακαδημιες του Ολυμπιακου και αγωνιζεται ακομα στην Ελλαδα αλλα σε πολυ χαμηλο επιπεδο.

• Απαντ. 778
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

image.jpeg.0f79287b7ea6dc8dbfdbdc7389ac7146.jpeg

Είναι ο Αλβανός Renaldo Rama ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ την σεζόν 2013–2014 και μάλιστα σαν Έλληνας.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elio_1 είπε

Άλλη μια με τη σπυριάρα.

Ποιος είναι αυτός που σουτάρει μπροστά στον Kareem?

image.png.e5bf262e41a80d6f1dbec068461a728d.png

Δε βοηθάει και πολύ η φωτό, αλλά από τα συμφραζόμενα (αντίπαλος, πράσινη φανέλα, εποχή, ξανθός και προφανώς Σέντερ κι αυτός ), πρέπει να είναι ο Jack Sikma των Seattle SuperSonics,μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας τους στα τέλη του ‘70.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

Δε βοηθάει και πολύ η φωτό, αλλά από τα συμφραζόμενα (αντίπαλος, πράσινη φανέλα, εποχή, ξανθός και προφανώς Σέντερ κι αυτός ), πρέπει να είναι ο Jack Sikma των Seattle SuperSonics,μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας τους στα τέλη του ‘70.

Επίτηδες την έκοψα να μην φαίνεται η ομάδα για να το δυσκολέψω, αλλά είσαι πολύ καλός! 

Όντως είναι ο Jack Sikma, από τους πιο υποτιμημένους centers της εποχής. Ο γιος του έκανε ένα (αποτυχημένο) πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, afm είπε

Είναι ο Αλβανός Renaldo Rama ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ την σεζόν 2013–2014 και μάλιστα σαν Έλληνας.

Την σεζόν 2013-2014 η ΑΕΚ έκανε προετοιμασία (για τα νταμάρια της SL2) στα Χάνια του Πηλίου. 'Ετυχε τότε να βρίσκομαι στην περιοχή και μαζί με την παρέα μου πήγαμε να δούμε λίγο την ομάδα και να φωνάξουμε και κανένα συνθηματάκι συμπαράστασης. Τι μου έμεινε; Μικροί μεγάλοι παίρνανε αυτόγραφα κυρίως από τους παλιούς θρύλους της ομάδας που υπηρετούσαν στο σταφ (Μπορμπόκης, Δημητριάδης, Δέλλας και κάποιοι λίγοι από τον Βάτραχο) και ελάχιστα από παίκτες, όπως ο Γεωργέας, ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου. Κανέναν άλλο. Κάποια στιγμή ακούω έναν οπαδό να λέει στην παρέα του: " Όλους αυτούς που βλέπεις σήμερα εδώ, σε τρία χρόνια δεν θα παίζει ούτε ένας τους στην ΑΕΚ...". Το επίπεδο ήταν ανάλογο με το ρόστερ που έπεσε κατηγορία, ήτοι κάτι Αρκούδες και Κουρέλες... 

Βάζω και γω μια να μην είμαι εντελώς off topic. Εύκολη θαρρώ. Μεγάλος παίχτης κι αυτός.

4.jpg

Επεξ/σία από BadIndian
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Την σεζόν 2013-2014 η ΑΕΚ έκανε προετοιμασία (για τα νταμάρια της SL2) στα Χάνια του Πηλίου. 'Ετυχε τότε να βρίσκομαι στην περιοχή και μαζί με την παρέα μου πήγαμε να δούμε λίγο την ομάδα και να φωνάξουμε και κανένα συνθηματάκι συμπαράστασης. Τι μου έμεινε; Μικροί μεγάλοι παίρνανε αυτόγραφα κυρίως από τους παλιούς θρύλους της ομάδας που υπηρετούσαν στο σταφ (Μπορμπόκης, Δημητριάδης, Δέλλας και κάποιοι λίγοι από τον Βάτραχο) και ελάχιστα από παίκτες, όπως ο Γεωργέας, ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου. Κανέναν άλλο. Κάποια στιγμή ακούω έναν οπαδό να λέει στην παρέα του: " Όλους αυτούς που βλέπεις σήμερα εδώ, σε τρία χρόνια δεν θα παίζει ούτε ένας τους στην ΑΕΚ...". Το επίπεδο ήταν ανάλογο με το ρόστερ που έπεσε κατηγορία, ήτοι κάτι Αρκούδες και Κουρέλες... 

Βάζω και γω μια να μην είμαι εντελώς off topic. Εύκολη θαρρώ. Μεγάλος παίχτης κι αυτός.

4.jpg

Laudrup, ο μικρός αδερφός του Mikael, ο Brian.

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε

Εδώ τι έχουμε; 

images.jpeg

Μίλος Τεόντοσιτς μια ζωή ίδιος ήταν στην όψη...

Τα "κρέμασε" σήμερα  στα 38 ,παικταράς αλλά στα κρίσιμα  ψιλό χανόταν...

Ο άλλος κάτι μου θυμίζει αλλά δεν το έχω..

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Μίλος Τεόντοσιτς μια ζωή ίδιος ήταν στην όψη...

Τα "κρέμασε" σήμερα  στα 38 ,παικταράς αλλά στα κρίσιμα  ψιλό χανόταν...

Ο άλλος κάτι μου θυμίζει αλλά δεν το έχω..

Δεν έλεγα τον Τεοντοσιτς, παραήταν εύκολο. 

Τον άλλον ψάχνουμε, σούπερ σκόρερ. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Εδώ τι έχουμε; 

images.jpeg

Είναι ο ο Άντονι Γκράντι εναντίον του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Άντονι Γκράντι αγωνίστηκε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Πανελλήνιο.

Δυστυχ'ως πέθανε νωρίς το 2019 σε ηλικία 40 ετών.

• Like 3
Δημοσ.

Iconic φωτογραφία απο μεταξύ τους ματς εθνικών ομάδων...

Ο μεσαίος έχει ξαναμπεί και είναι πανεύκολο ψάχνουμε κυρίως τους αμυνόμενους που ο αριστερά (αρχηγάρα , θρύλος του αθλήματος είχε και γενέθλια χθες, ο δεξιά κουβάλησε την εθνική του το 2006)..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-27 204030.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Iconic φωτογραφία απο μεταξύ τους ματς εθνικών ομάδων...

Ο μεσαίος έχει ξαναμπεί και είναι πανεύκολο ψάχνουμε κυρίως τους αμυνόμενους που ο αριστερά (αρχηγάρα , θρύλος του αθλήματος είχε και γενέθλια χθες, ο δεξιά κουβάλησε την εθνική του το 2006)..

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-06-27 204030.jpg

Στην αρχή μπερδεύτηκα, γιατί νόμιζα ότι εννοούσες ότι είναι από το 2006 η φωτό. Προφανώς πρόκειται για Maldini και Ronaldo κι είναι μάλλον από το 1998, προημιτελικό ή όμιλο, δε θυμαμαι. Τον τρίτο δεν τον αναγνώρισα, αλλά από την περιγραφή μήπως είναι ο Cannavaro? Άλλος από τότε που ναπαιξε το 2006 δε νομίζω να υπήρχε, αμυντικός τουλάχιστον και ταιριάζει και στο ότι όντως ¨κουβάλησε¨  τη squadra το 2006

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...