Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Δύσκολο όντως. Ο Ενσαλιβα είναι; 

Όχι. 
μια βοήθεια ακόμα γιατί είναι πολύ δύσκολο . 
Ο συγκεκριμένος έκατσε στην αεκ εξι μήνες Και έκανε δύο συμμετοχές η μία σίγουρα σαν αλλαγή. έπαιζε στόπερ.

Γενικά στην καριέρα του δεν πρέπει να έχει κάνει πάνω από 50 συμμετοχές Δηλαδή αν κάποιος από εμας τον ξέρει τον ξέρει από την ΑΕΚ μιας και είναι μεταγραφη τύπου ραμπερασαντανα

• Like 1
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Όχι. 
μια βοήθεια ακόμα γιατί είναι πολύ δύσκολο . 
Ο συγκεκριμένος έκατσε στην αεκ εξι μήνες Και έκανε δύο συμμετοχές η μία σίγουρα σαν αλλαγή. έπαιζε στόπερ.

Γενικά στην καριέρα του δεν πρέπει να έχει κάνει πάνω από 50 συμμετοχές Δηλαδή αν κάποιος από εμας τον ξέρει τον ξέρει από την ΑΕΚ μιας και είναι μεταγραφη τύπου ραμπερασαντανα

Εγώ δεν το έχω με τίποτα. Πολύ πολύ δύσκολο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Εγώ δεν το έχω με τίποτα. Πολύ πολύ δύσκολο. 

Ανεβάστε το επόμενο αν θέλετε θα το αφήσω μέχρι το βράδυ μήπως βρεθεί από κάποιον αλλιώς θα το πάρει το ποτάμι .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Δύσκολο όντως. Ο Ενσαλιβα είναι; 

Από το ματς αυτό και έπειτα, αντιπάθησα την Λίβερπουλ. 

Αν θυμάσαι το ματς καλά, μετά το φάουλ του Ριμπο, είχε ξανά στο ίδιο περίπου σημείο, φάουλ. Και τον είχε βγάλει ο διαιτητής έξω και έκανε σαν τρελός να μπει μέσα να το χτυπήσει και αυτό. 

Στους 5 καλύτερους εκτελεστές φάουλ γνώμη μου ο Ριβάλντο, στην ιστορία. 

Εγώ μετά τον τελικό της Πόλης που η Μίλαν ήταν πολύ ανώτερη και ο Ντούντεκ ψιλό έκλεψε στα πέναλτι έβγαινε μέχρι το Άνφιλντ και μετά στο Λίβερπουλ Μπάρτσα το 19 που ο Άλισον μαμήθηκε να βγάζει όλα τα σουτ ενώ ο μανταλάκιας ο Τερ Στέγκεν ότι πήγαινε προς εστία να γράφει, και να έρχεται το π0υστ0παίδο ο Άρνολντ να κάνει αυτήν την τσατσιά και να μας αποκλείει επιθετικός χειρότερος του Κρισάντους του Πιερό και του Σάντορ του Τόργκελε...κρίμα είχε κάνει μαγική χρονιά ο κοντός και η Μπάρσα ήταν ανώτερη στα μεταξύ τους ματς...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Ενα δύσκολο. Ποιος είναι ο κύριος με τον Αντωνιάδη στα δεξιά; 

Screenshot_2025-06-06-14-03-54-646_com.kiwibrowser.browser-edit.jpg.88c11e842498da6a89f9cd0b1aced993.jpg

ΥΓ. Αν γράψω παρατσούκλι θα απαντήσετε όλοι ακαριαία. 

κατασκοπος

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

ivan rezic? Αυτος που ειχε ερθει απο Ιντερ νομιζω. Μονο αυτο θυμαμαι απο αυτον παιζει να την εκοψε μετα...

Παμε ενα αντιστοιχα δυσκολο!

nsiaba.jpg

Είναι ο μέγας Olivier N'Siabamfumu... ΥΓ: τι έχουμε δει στην ΑΕΚ παναγία μου....;

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mevsem είπε

Είναι ο μέγας Olivier N'Siabamfumu... ΥΓ: τι έχουμε δει στην ΑΕΚ παναγία μου....;

Σωστός ! Ακόμα θυμάμαι ότι στις μια από τος δυο συμμετοχές (με Λάρισα σε αγώνα πλέι οφ αν θυμάμαι καλά) ήταν δεκα μέτρα πίσω από την υπόλοιπη άμυνα και κρατούσε τον επιθετικό on side και φάγαμε γκολ εξαιτίας του 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλέπε ΑΕΚτζής...

ΥΓ: Παραπάνω ο κ. Andy Van Der Meyde από την αγαπημένη Ολλανδία

Επεξ/σία από mevsem
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mevsem είπε

βλέπε ΑΕΚτζής...

ΥΓ: Παραπάνω ο κ. Andy Van Der Meyde από την αγαπημένη Ολλανδία

Απίστευτη ομάδα τότε. 

Είχε όλους τους παλιούς παικταράδες, Νταβιντς, Ζεεντορφ, Φαν Νιστελροι, Οφερμαρς, Ντε Μπουρ, Φαν ντε Σαρ, Κλαιφερτ, και παράλληλα, είχε τους νέους Σνάιντερ, Ρομπεν και Φαν ντερ Φαρτ. 

Απουσίαζε μόνο ο Μπέργκαμπ, που είχε σταματήσει από εθνική από το Euro 2000 και ο Φαν Περσι, από τους νέους. 

Φοβερή και τρομερή ομάδα. 

Ένα από τα μεγάλα κρίματα, είναι ότι απουσίαζε αυτή η Ολλανδία από το μουντιάλ στην Κορέα και ότι η Αγγλία δεν πήρε μέρος στο Euro του 2008, που είχε πολύ ταλέντο, σε πολύ καλή ηλικία. 

Επεξ/σία από Rebelos2018

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...