Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ Όντως φανελαρα της Ολλανδίας το 2004 και πανηγύριζε με πολυβόλο όπως ο ΚΜ11 και ο Ελ Αραμπι καλή ώρα, βάζω και εγώ από σπυριαρα ξανά... 1
UncleKim Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ Δημοσ. χθες στις 02:27 μμ 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Van der Meyde? Εμφανισαρα Ολλανδιας euro 2004; Ναι αυτός είναι και από εκείνη την χρονιά! (Απάντησα εγώ χαχαχαχ) Ο παρακάτω κύριος?
mevsem Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Πάμε άλλη μία από ομάδα που παίδεψε τους πάντες εκείνα τα χρόνια... 1
UncleKim Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Άλλο ένα από μένα Τραορέ 2005 ή 2006 ? 1
LabrakisG1992 Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Μόλις τώρα, UncleKim είπε Τραορέ 2005 ή 2006 ? Σωστός ! Με αυτόν τον παίχτη βασικό πήρε Ch league η Λίβερπουλ 😂
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 02:30 μμ Δημοσ. χθες στις 02:30 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Άλλο ένα από μένα Τζιμακος Υ. Γ. Δεν θα δουλέψουμε σήμερα μου φαίνεται, φανταστικό thread, συγχαρητήρια. 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε Ναι αυτός είναι και από εκείνη την χρονιά! (Απάντησα εγώ χαχαχαχ) Ο παρακάτω κύριος? "Το φάρμακο τελείωσε κύριε Μάκη". Επεξ/σία χθες στις 02:33 μμ από Rebelos2018 2
Charismo Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ Θα σέβεστε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Djimi. Τον ευχαριστούμε για τη θητεία του, αλλά γελάει ο κόσμος. Εδώ θα μου πεις έχει 5 ο Lucas Vasquez, οπότε δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο. 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ Τι ωραία που ήταν η μπαλίτσα τότε. Με τι χαρά και προσμονή βλέπαμε τα ματς. 1
adi32 Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ 20 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Όντως φανελαρα της Ολλανδίας το 2004 και πανηγύριζε με πολυβόλο όπως ο ΚΜ11 και ο Ελ Αραμπι καλή ώρα, βάζω και εγώ από σπυριαρα ξανά... Τακης Κορονοιος 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 03:03 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:03 μμ 29 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Υ. Γ. Δεν θα δουλέψουμε σήμερα μου φαίνεται, φανταστικό thread, συγχαρητήρια. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είμαστε πολλοί "άμπαλοι" εδώ μέσα και ήταν κάτι που έλειπε απο το insomnia!! 32 λεπτά πριν, mevsem είπε Πάμε άλλη μία από ομάδα που παίδεψε τους πάντες εκείνα τα χρόνια... Απο Εδεσσαικό μόνο το τοτέμ Θωμά Μάτσιο τον καλύτερο αντιπρόεδρο ομάδας θυμάμαι, αν και οικεία η φάτσα του παίκτη που έβαλες.. 13 λεπτά πριν, adi32 είπε Τακης Κορονοιος Ω ναι ωραίος φίλε, ναι ο Τάκαρος είναι, νομίζω Κορωναίος γράφεται αν θυμάμαι καλά κι ο άλλος ο μπόμπερ του Περιστερίου ήταν ο Άγγελος Κορωνιός.. 3
Charismo Δημοσ. χθες στις 03:07 μμ Δημοσ. χθες στις 03:07 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Tsoukos87 said: Απο Εδεσσαικό μόνο το τοτέμ Θωμά Μάτσιο τον καλύτερο αντιπρόεδρο ομάδας θυμάμαι, αν και οικεία η φάτσα του παίκτη που έβαλες.. Κι εμένα μου λέει κάτι, αλλά μπορεί να είναι απλά η φάτσα του κλασικού κάγκουρα εξωσχολικού που μας μπερδεύει. Επεξ/σία χθες στις 03:08 μμ από Charismo
LabrakisG1992 Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 42 λεπτά πριν, mevsem είπε Πάμε άλλη μία από ομάδα που παίδεψε τους πάντες εκείνα τα χρόνια... Μπορμποκης? Στεφανος? Η Κουτσουρες? Μαλλον ο δευτερος περασε και απο Παναθηναικο ενα φεγγαρι 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 03:30 μμ Δημοσ. χθες στις 03:30 μμ 17 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μπορμποκης? Στεφανος? Η Κουτσουρες? Μαλλον ο δευτερος περασε και απο Παναθηναικο ενα φεγγαρι Αν είναι ο Κουτσουρες, θυμάμαι σαν ήταν χθες τη μεταγραφή του Μιχαλάκη από τον Γηραιό το καλοκαίρι του 2001. Δισεκατομμύρια δραχμές συν Χαλκιάς, Νασιόπουλος και Κουτσουρές, πακέτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα