Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Επαλε Επαλε να χαμε ενα ναργιλέ. Στον Ηρακλή του Κωφιδη με Γ.Χ και Λαγό είχε παίξει πολύ ωραία μπάλα. Εδώ, ποιον έχουμε; Δίδυμο με Μελμπεργκ, ίσως η καλύτερη δυάδα στόπερ ξένων που έχουν περάσει από Ελλάδα. Βάζω και τον γκαμαρα της αεκ πολύ καλός, Ρενέ εγκέφαλος στην άμυνα το μόνο του κακό ματς ήταν με Μπάρσα στο Καμπ Νου, όπως και ο Μελμπεργκ βράχος. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Βάζω και τον γκαμαρα της αεκ πολύ καλός, Ρενέ εγκέφαλος στην άμυνα το μόνο του κακό ματς ήταν με Μπάρσα στο Καμπ Νου, όπως και ο Μελμπεργκ βράχος. Δίπλα από τον Ρενέ ποιος είναι όμως;
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου χμμ ανέτρεψα στα κοιτάπια μου η φανέλα είναι απο την σεζόν 2000-01 και στην αρχή με το που είδα τον παίκτη πήγα να πω ότι ήταν ο Πέρσι Ολιβάρες, αλλά το τσέκαρα και δεν ήταν αυτός οπότε πάω στο Ντέρεκ Μποάτενγκ που είναι αυτός και αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση το 2017 και η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΟΦΗ.. Και απο το ίδιο ρόστερ, ένας αγαπημένος πόσο στεναχωρέθηκα όταν έμαθα πως χαιρέτησε τον μάταιο κόσμο.. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε χμμ ανέτρεψα στα κοιτάπια μου η φανέλα είναι απο την σεζόν 2000-01 και στην αρχή με το που είδα τον παίκτη πήγα να πω ότι ήταν ο Πέρσι Ολιβάρες, αλλά το τσέκαρα και δεν ήταν αυτός οπότε πάω στο Ντέρεκ Μποάτενγκ που είναι αυτός και αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση το 2017 και η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΟΦΗ.. Και απο το ίδιο ρόστερ, ένας αγαπημένος πόσο στεναχωρέθηκα όταν έμαθα πως χαιρέτησε τον μάταιο κόσμο.. Ο Μποατενγκ είναι σωστά. Δυστυχώς δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο.
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Ο Μποατενγκ είναι σωστά. Δυστυχώς δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο. έλα ρε είναι και εύκολος, παράδοξο ήξερες τον Μποάτενγκ και δεν ξέρεις αυτόν ,κοίτα να δεις 1
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε έλα ρε είναι και εύκολος, παράδοξο ήξερες τον Μποάτενγκ και δεν ξέρεις αυτόν ,κοίτα να δεις Ναι δεν μου έρχεται. Κανά hint υπάρχει;
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε Ναι δεν μου έρχεται. Κανά hint υπάρχει; ήταν δυνατός πότης ο μακαρίτης και έχει παίξει και στον ΟΦΗ..
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε ήταν δυνατός πότης ο μακαρίτης και έχει παίξει και στον ΟΦΗ.. Πότη θυμάμαι τον Μικλαντ, το κουνούπι. Ο Μηνάς Πιτσος ειχε παίξει την περίοδο εκείνη σε Παναθηναϊκό και μετέπειτα ΟΦΗ. Εγώ δυστυχώς δεν το έχω. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Rebelos2018 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε Πότη θυμάμαι τον Μικλαντ, το κουνούπι. Ο Μηνάς Πιτσος ειχε παίξει την περίοδο εκείνη σε Παναθηναϊκό και μετέπειτα ΟΦΗ. τσου, είναι Πολωνός για να δώσω hint και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναΐκού στο μάτς με την Μαν. Γιου στο Ολντ Τραφορντ
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε τσου, είναι Πολωνός για να δώσω hint και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναΐκού στο μάτς με την Μαν. Γιου στο Ολντ Τραφορντ Δεν το έχω φίλε. Πολωνό δεν θυμάμαι, θυμάμαι τον Ρουμάνο Έρικ Λινκαρ και τον Μιτου, θυμάμαι Αλβανό τον Μπλενταρ Κόλα, Πολωνό μόνο τον Βαρτζίκα και τον Μανωλακη. 1
elio_1 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 6 ώρες πριν, elio_1 είπε Πάλι από τα eighties... - - Κατά σειρά: Νίκος Καραβίδας Δήμος Κάβουρας Γιάννης Ψαράς τα "θαλασσινά" 2 1 2
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, elio_1 είπε Κατά σειρά: Νίκος Καραβίδας Δήμος Κάβουρας Γιάννης Ψαράς τα "θαλασσινά" Πολύ δύσκολα αυτά, τουλάχιστον για εμένα. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Δεν το έχω φίλε. Πολωνό δεν θυμάμαι, θυμάμαι τον Ρουμάνο Έρικ Λινκαρ και τον Μιτου, θυμάμαι Αλβανό τον Μπλενταρ Κόλα, Πολωνό μόνο τον Βαρτζίκα και τον Μανωλακη. Igor sypniewski. Δεν ηξερα οτι πεθανε. Κριμα πραγματικα. 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε τσου, είναι Πολωνός για να δώσω hint και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναΐκού στο μάτς με την Μαν. Γιου στο Ολντ Τραφορντ Θυαμαι σε συνεντευξη οτι ειχε βγει το προηγουμενο βραδυ και ειχε πιει πολυ γιατι δεν πιστευε οτι θα ξεκινησει, και οταν εμαθε πως ξεκιναει προσπαθουσε να συνελθει απο το αλκοολ. Καταπληκτικος οσο επαιξε σε εκεινο το ματς, νομιζω βγηκε στο 1-1 και καπακια εφαγε 2 γκολ ο παναθηναικος. Τον εφαγε το αλκοολ και η καταθλιψη. Πραγαματικα κριμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από LabrakisG1992 2 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Igor sypniewski. Δεν ηξερα οτι πεθανε. Κριμα πραγματικα. Θυαμαι σε συνεντευξη οτι ειχε βγει το προηγουμενο βραδυ και ειχε πιει πολυ γιατι δεν πιστευε οτι θα ξεκινησει, και οταν εμαθε πως ξεκιναει προσπαθουσε να συνελθει απο το αλκοολ. Καταπληκτικος οσο επαιξε σε εκεινο το ματς, νομιζω βγηκε στο 1-1 και καπακια εφαγε 2 γκολ ο παναθηναικος. Τον εφαγε το αλκοολ και η καταθλιψη. Πραγαματικα κριμα. Ακριβώς αυτό τον έφαγαν οι καταχρήσεις σε συνδυασμό με την χρόνια κατάθλιψη.. Καταπληκτικος οσο επαιξε σε εκεινο το ματς, νομιζω βγηκε στο 1-1 και καπακια εφαγε 2 γκολ ο παναθηναικος. Και αυτό το ματς το έκανε πιωμένος, παικταράς αδίκησε τον εαυτό του... https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2166666/igkor-sipniefski-dystyhismeno-paidi-poy-nikithike-apo-toys-daimones 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα