afm Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ 38 λεπτά πριν, BadIndian είπε Πολύ δύσκολο @floyd89gr... Η ΑΕΚ είχε το Γκούμας τη δεκαετία του 80. Δεν θυμάμαι να παίζει στο ΟΑΚΑ, ενώ και ευρωπαϊκά δεν τα πήγαινε καλά τότε... Ας μην το πάρει το ποτάμι ακόμα θα έλεγα και μιας και ο @elio_1 είναι πολύ δυνατός στα πιο παλιά θα του δώσω κι εγώ homework τον παρακάτω αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή... Υ,Γ. Το ομολογώ @floyd89gr ήμουνα μπεμπάκι τότε και μάλιστα δεν ήμουν καν ΑΕΚ. Υποστήριζα την ομάδα του ανωτέρω εικονιζόμενου... Λίγα χρόνια μετά ανακάλυψα το κιτρινόμαυρο μονοπάτι και το ακολουθώ πιστά έκτοτε κι όπου με βγάλει Θοδωρής Βουτυρίτσας της "μεγάλης" Λάρισας Και κάτι ακόμα. Ελληνοκαναδός με καταγωγή από την Απείραθο.
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ 7 λεπτά πριν, afm είπε Θοδωρής Βουτυρίτσας της "μεγάλης" Λάρισας Και κάτι ακόμα. Ελληνοκαναδός με καταγωγή από την Απείραθο. Στεργάκος;;
BadIndian Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ 17 λεπτά πριν, afm είπε Θοδωρής Βουτυρίτσας της "μεγάλης" Λάρισας Πολύ σωστά! Ο αγαπησιάρης μέσος της Λάρισας με το πιασάρικο επίθετο, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την πολύ καλή ομάδα της Λάρισας όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και μετέπειτα σαν προπονητής της. Μπράβο φίλε!
nickos vl. Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ 28 λεπτά πριν, afm είπε Θοδωρής Βουτυρίτσας της "μεγάλης" Λάρισας Και κάτι ακόμα. Ελληνοκαναδός με καταγωγή από την Απείραθο. Tom Kappos Παναθηναϊκός 1984!! 2
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Παικταράς, μεγάλη αδυναμία άφηνε κοτζάμ Κριστοφ στον πάγκο και έπαιζε αυτός αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί τον πήγαν πολύ πίσω...απο τα μεγαλύτερα what if στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλη μια ανακάλυψη του μεγάλου Ευγένιου Γκέραλντ.. 1
afm Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ (επεξεργασμένο) Αλέξης Αλεξούδης, μεγάλη παιχτούρα αλλά και πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:37 μμ από afm 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 μμ 2 λεπτά πριν, afm είπε Αλέξης Αλεξούδης, μεγάλη παιχτούρα. Ναι ρε συ τι παικταράς που ήταν ο Αλέξης , το έλεγε και ο Κριστοφ ότι ήταν το πουλέν του, κρίμα ακόμα και τον Ντέμη τον είχε για πλάκα ο Αλεξούδης αλλά δυστυχώς μεγάλος άτυχος. Είχε και το ρεκόρ για το γρηγορότερο γκολ στο τσου λου, νομίζω παίζει να έχει σπάσει πια αυτό το ρεκόρ. 2
rodosf1 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Ποιος διεκδικεί μαζί με τον Γιώτη Τσαλουχίδη τη μπάλα;
afm Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 μμ 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ναι ρε συ τι παικταράς που ήταν ο Αλέξης , το έλεγε και ο Κριστοφ ότι ήταν το πουλέν του, κρίμα ακόμα και τον Ντέμη τον είχε για πλάκα ο Αλεξούδης αλλά δυστυχώς μεγάλος άτυχος. Είχε και το ρεκόρ για το γρηγορότερο γκολ στο τσου λου, νομίζω παίζει να έχει σπάσει πια αυτό το ρεκόρ. Ναι, στις 22/11/1995 στο ματς Παναθηναϊκός – Άαλμποργκ στο ΟΑΚΑ όταν ο Αλέξης Αλεξούδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο του αγώνα. Φυσικά ήμουν μέσα και σε αυτό το παιχνίδι. 1
elio_1 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ 5 ώρες πριν, BadIndian είπε Ναι αγαπημένοι μου άμπαλοι! Είναι ο μουντιαλικός (1994 Εθνική Ελλάδος) Βάιος Καραγιάννης που τέτοιο αριστερό μπακ δεν έχουμε ξαναβρεί έκτοτε και ο άτυχος βραζιλιάνος που δεν κατάλαβε ότι από τα αριστερά θα περάσει ή η μπάλα ή ο παίκτης, αλλά ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ είναι ο μεγάλος Ρομάριο με την Αϊντχόβεν! Πάμε και λίγο μπασκετάκι όμως. Α1 και "αφιερώνω" στον @floyd89gr. Αγαπημένος μου αυτός ο μικροκαμωμένος γκαρντ που... κάρφωνε με άνεση! Έπρεπε να δεις τον Βάιο να προσπαθεί να μαρκάρει τον Οκο στ παιχνίδι Κόρινθος Αεκ... Ο Μανωλάς ήταν έτοιμος να κάνει τη niniadis-move... 2 ώρες πριν, floyd89gr είπε αυτο για τον Ινδιανο αν και θα ηταν μικρος τοτε μπορει να εχει ακουσει την ιστορια αυτου του γκολ . το θυμαμαι σαν σημερα . φαβα γκολ απ' τις λιγες αλλα μεγαλη νικη . ποιος ειναι αυτος που πηδαει πανω απο την μπαλα η οποια με ταχυτητα χελωνας βρισκει σε καρουμπαλο , παιρνει υψος και πηδαει τον τερματοφυλακα καταληγοντας σαδιστικα στο μπακλαβωτο ; Εστερχάζι με τη Ρεάλ; 1 ώρα πριν, floyd89gr είπε μεχρι εδω σωστος . αλλα το ματς ειναι Ευρωπαικο .το ΟΑΚΑ τοτε ηταν λιγο χωραφι .μιλαμε τετοια φαβα γκολ εχω καιρο να δω .ο @elio_1 σαν παλιος θα το θυμαται .να το παρει το ποταμι ; οχι ειναι 80ς και πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη νικη της ΑΕΚ σε Ευρωπαικο . ψαχνουμε αυτον που πηδαει μπροστα απο τον τερματοφυλακα . μωρε εισασταν μικρα τοτε . εδω το γκολ : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1 1
afm Δημοσ. Δευτέρα στις 09:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:46 μμ (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Ποιος διεκδικεί μαζί με τον Γιώτη Τσαλουχίδη τη μπάλα; Ευκολάκι, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου (γνωστός και ως Τζακ ο αντεροβγάλτης γιατί σου 'βγαζε τα άντερα στο τρέξιμο) Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:39 μμ από afm 1
rodosf1 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 μμ Τσεκούρι και δυνατό αριστερό μπακ ο Jack the reaper, αρχή καριέρας στην Βέροια!
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ και επανέρχομαι με υπερκάλτ μορφή του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο.. 1
rodosf1 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Ποιος είναι στο κέντρο της φωτογραφίας δίπλα στον Χουάν; Τον θυμάμαι μικρός ως ποδοσφαιριστή, γιατί έμενε απέναντι από τη δουλειά του πατέρα μου και έλεγαν τα ποδοσφαιρικά τους τότε κ εγώ άκουγα να μαθαίνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα