Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Just now, Tsoukos87 said: έπαιζα μαζί του Counter Strike θα σέβεστε!! Για πες!
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ο Τζώρτζογλου που είχε τον Εργοτέλη όταν πρωτοανέβηκε Α' Εθνική είχε το πιο γνωστό ιντερνετ καφε του Ηρακλείου (Olympus) και ανα καιρούς έσκαγε ο Πάτρικ και έπαιζε εκεί 2-3 ώρες , διάφορα παιχνίδια στο pc και είχε τύχει να παίξουμε κάποιο παιχνίδι μαζί στο CS αν και πιο πολύ κάτι single έπαιζε τύπου Quake και ένα άλλο που έμοιαζε με Quake αλλά έχω σκαλώσει και δεν θυμάμαι ποιο.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Tsoukos87 1 1
BadIndian Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε παίχτης survivor. Μην το παραλείπουμε από την τεράστια καριέρα του παίκτου... Πάμε μια ακόμα; Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με την πλούσια κώμη που δείχνει τον @Tsoukos87 😁? 2
Agent_Orange Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @Tsoukos87 βάζουμε και μπασκεταμπολίστες; @BadIndian αναμενόμενο απο σένα αλμέιδα Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Agent_Orange 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε @Tsoukos87 βάζουμε και μπασκεταμπολίστες; Ναι ρε εννοείται, μην σου πω οτι πρέπει να βάλουμε και προπονητές ειδικά κάτι καλτιες τύπου Αλέφα, ο ασουμε (Παράσχος) ή Γκμοχ δεν πρέπει να παραλείπουν... 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε παίχτης survivor. Μην το παραλείπουμε από την τεράστια καριέρα του παίκτου... Πάμε μια ακόμα; Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με την πλούσια κώμη που δείχνει τον @Tsoukos87 😁? πω είναι μικρή η φώτο αλλά θα πάω με τον ένστικτο το έτερο ήμισυ του Ιβαν Ζαμοράνο στην Χιλή είναι δλδ Μαρσέλο Σάλας;
Agent_Orange Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου καλα οι περισσοτεροι προπονητές ήταν κάποτε παίκτες ετσι και αλλιως 1
BadIndian Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Όχι αγαπητέ. Το βρήκε ο @Agent_Orange και όντως ήταν αναμενόμενο από εμένα... Είναι ο μέγας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα την εποχή που μεγαλουργούσε με τα χρώματα της Λάτσιο. 1
BadIndian Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε ωωω στα πουλιά την έστειλα... Το πουλέν... Αν δεν φορούσε την φανέλα της ΑΕΚ θα λέγαμε πως είναι ο σουβλατζής μου... Όχι όμως! Πρόκειται για τον εκ Μαυριτανίας Γάλλο πρώην ποδοσφαιριστή της νυν Πρωταθλήτριας Ευρώπης Paris Saint Germain, τον οποίο έφερε στα μέρη μας ο αείμνηστος Μάκαρος Ψωμιάδης, ήτοι τον Ερίκ Ραμπεσαντραντανά 1 2
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλημέρα σας μανάρια, Θα ξεκινήσω με την μπάλα που έχει μπιμπίκια, όπως έλεγε κι ο μέγιστος Γεωργίου. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Οχι ρε φίλε με την σπυριάρα , ήμαρτον που έλεγε επίσης ο Γεωργίου , είναι η φανέλα της Πανάθας λίγο πρίν τον Ντομινικ (95-96) δλδ το 1993-5 που είχε έρθει και ο γκανγκστερ αλλά και ο δράκος μετά απο ένα χρόνο σε μας, με προπονητή πρώτα Πολίτη και μετά Κιουμουρτζόγλου, μου διαφεύγει το όνομα του παίκτη όμως.. Δες ρε συ που σκάλωσα... 1
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Οι δικές μου μπασκετικές γνώσεις είναι ανύπαρκτες, οπότε θα μείνω έξω στο ροτέισον.
BadIndian Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, Koopas είπε Καλημέρα σας μανάρια, Θα ξεκινήσω με την μπάλα που έχει μπιμπίκια, όπως έλεγε κι ο μέγιστος Γεωργίου. Χρήστος Μυριούνης. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα