mevsem Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 ώρες πριν, mevsem είπε Έχει και εκτέλεση μπέναλτι (ασούμε) στο όνομα του... Προσθέτω 3 kinky ονόματα... Απαντώ στα παραπάνω μιας και πέρασαν αρκετά posts: Jacky Munaron: Βέλγος τερματοφύλακας που σήκωσε κυπελάκι UEFA με την Άιντερλεχτ το 1983. Pedro Munitis: Επική ατάκα 'Η Βασίλισσα (Ρεάλ) επιτίθεται με τον Munitis'. Denis Kavlinov: Ρώσος τερματοφύλακας. Προσθέτω Ιταλό γκολτζή με Milan (σκόραρε εις διπλούν στον τελικό της Αθήνας το 1994).
Tsoukos87 Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Σπυριάρα και πάλι... Δύσκολο σχετικά. Ποιος είναι αυτός ο ομορφάντρας;;; Τον ευχαριστούμε ταμαλα τον παικταρά για τον ημιτελικό με την εθνική μας στο γιουρομπασκετ του 2005 που τα έσπασε και το έβαλε το αγόρι και πήγαμε τελικό και το σηκώσαμε... 16 λεπτά πριν, mevsem είπε Απαντώ στα παραπάνω μιας και πέρασαν αρκετά posts: Jacky Munaron: Βέλγος τερματοφύλακας που σήκωσε κυπελάκι UEFA με την Άιντερλεχτ το 1983. Pedro Munitis: Επική ατάκα 'Η Βασίλισσα (Ρεάλ) επιτίθεται με τον Munitis'. Denis Kavlinov: Ρώσος τερματοφύλακας. Προσθέτω Ιταλό γκολτζή με Milan (σκόραρε εις διπλούν στον τελικό της Αθήνας το 1994). Μασαρο;; 1 1
afm Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mevsem είπε Προσθέτω Ιταλό γκολτζή με Milan (σκόραρε εις διπλούν στον τελικό της Αθήνας το 1994). Daniele Massaro δύο γκολ στο 4-0 της Μίλαν απέναντι στη Μπαρτσελόνα του Κρόιφ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο ΟΑΚΑ το 1994. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από afm 2 1
mevsem Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Τελευταίο για σήμερα και ΑΕΚ-τζίδικο post. Ο κύριος φόρεσε την φανέλα της AEK (49 αγώνες και 6 γκολάσος) και του Απόλλωνα Αθηνών (10 αγώνες). 3
afm Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Φρανκ Κλόπας της Α.Ε.Κ. και αν δεν κάνω λάθος αυτός του Ιωνικού πρέπει να είναι ο Πίτσο. Στο βάθος πρέπει να είναι ο Μπατίστα. 11 ώρες πριν, mevsem είπε Τελευταίο για σήμερα και ΑΕΚ-τζίδικο post. Ο κύριος φόρεσε την φανέλα της AEK (49 αγώνες και 6 γκολάσος) και του Απόλλωνα Αθηνών (10 αγώνες). Επεξ/σία 11 Ιουνίου από afm 3 1
floyd89gr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) για παμε . τους 2 σε κυκλο . Επεξ/σία 11 Ιουνίου από floyd89gr 3
Charismo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Βάζω κι εγώ για να υπάρχει υλικό. Για τους λάτρεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου και τους φίλους των Rossoneri και των Nerazzurri η παρακάτω αντιπαλότητα έχει αφήσει ιστορία.
Tsoukos87 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, floyd89gr είπε για παμε . τους 2 σε κυκλο . Ο ένας είναι ο Νίκος ο απόφοιτος με τον τηβενο, παρακαλώ πολύ να μπαίνει η σωστή φώτο χάχα, τον αριστερά δεν τον ξέρω. 8 λεπτά πριν, Charismo είπε Βάζω κι εγώ για να υπάρχει υλικό. Για τους λάτρεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου και τους φίλους των Rossoneri και των Nerazzurri η παρακάτω αντιπαλότητα έχει αφήσει ιστορία. Ριβέρα της Μίλαν και Μεατσα αν και νομίζω ο τελευταίος είναι πιο παλιός.. 6
Charismo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tsoukos87 said: Ριβέρα της Μίλαν και Μεατσα αν και νομίζω ο τελευταίος είναι πιο παλιός.. Έπεσες κοντά. Ο Ριβέρα είναι σωστός. Της Ίντερ ωστόσο αν και μοιάζει το όνομα του με του Μεάτσα δεν είναι αυτός. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Charismo 1
PSYHAS Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Charismo είπε Βάζω κι εγώ για να υπάρχει υλικό. Για τους λάτρεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου και τους φίλους των Rossoneri και των Nerazzurri η παρακάτω αντιπαλότητα έχει αφήσει ιστορία. 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ριβέρα της Μίλαν και Μεατσα αν και νομίζω ο τελευταίος είναι πιο παλιός.. Sandro Mazola, με το θρυλικο μουστακι! 4 1
Charismo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 minute ago, PSYHAS said: Sandro Mazola, με το θρυλικο μουστακι! Πολύ σωστός!
PSYHAS Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου οσο για τον Gianni Rivera, το καλυτερο 10αρι που εχει εμφανισει η Ιταλια, ισως με τον Baggio να ειναι στο ιδιο επιπεδο
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, PSYHAS είπε οσο για τον Gianni Rivera, το καλυτερο 10αρι που εχει εμφανισει η Ιταλια, ισως με τον Baggio να ειναι στο ιδιο επιπεδο Και ο Μεγαλεξανδρος πολύ κοντά με τον Μπατζο.
PSYHAS Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, floyd89gr είπε για παμε . τους 2 σε κυκλο . 27 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ο ένας είναι ο Νίκος ο απόφοιτος με τον τηβενο, παρακαλώ πολύ να μπαίνει η σωστή φώτο χάχα, τον αριστερά δεν τον ξέρω. Τσιαντακης! και ο αριστερα, αν δεν κανω σοβαρό λαθος, πρέπει να ειναι ο Βούλγαρος ο Barzov! Δεκαρι ολκης, θυμιζε λιγο σε παιξιμο Χατζηπαναγη. Αν δεν ειναι ειναι αυτός, δε ξερω. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα