Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Ας βάλω άλλον ένα. Από ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να έχουμε βάλει.

1.jpg.1ef56e730b1c3a49268adf0a9fef98ec.jpg

Έχει μπει από ΠΑΟΚ ο Σκαρτάδος και συνοδεύτηκε από την επική σκηνή του "ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου" εκ της ταινίας του Σάκη Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες"... Εδώ τώρα μήπως είναι κανένας Τουρσουνίδης ξέρω γω και ξέρω γω εντάξει (που λεν και τα παόκια);

Όσο για αυτό το ταλέντο...

22 ώρες πριν, BadIndian είπε

03.webp

θα βοηθήσω και ουσιαστικά μόνο ΑΕΚτζης ίσως τον βρει. Ήταν εξτρέμ, ομοεθνής του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος και μας τον κουβάλησε. Το μοναδικό για το οποίο διακρινόταν (εκτός της κώμης του) ήταν η ταχύτητα του με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Κατά τα λοιπά υστερούσε σημαντικά σε όλα τα υπόλοιπα που απαιτεί το ποδόσφαιρο (τεχνική, τακτική, τελειώματα κτλ.). Έπαιξε μόνο για ένα χρόνο κι αυτόν σκάρτο αν θυμάμαι καλά.

Αν δεν βρεθεί σήμερα θα τον "δώσω" αύριο.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, BadIndian είπε

θα βοηθήσω και ουσιαστικά μόνο ΑΕΚτζης ίσως τον βρει. Ήταν εξτρέμ, ομοεθνής του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος και μας τον κουβάλησε. Το μοναδικό για το οποίο διακρινόταν (εκτός της κώμης του) ήταν η ταχύτητα του με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Κατά τα λοιπά υστερούσε σημαντικά σε όλα τα υπόλοιπα που απαιτεί το ποδόσφαιρο (τεχνική, τακτική, τελειώματα κτλ.). Έπαιξε μόνο για ένα χρόνο κι αυτόν σκάρτο αν θυμάμαι καλά.

Αν δεν βρεθεί σήμερα θα τον "δώσω" αύριο.

Ειπα να αφησω κανεναν αλλον για της Αεκ του εχω παρει παραμαζομα αλλα δεν βλεπω φως

Μανου!

Ας βαλω αλλο εναν της Αεκ που τον θυμομαστε κυριως για την κομη του (Εμοιαζε με του Ζερβινιο το μαλλι ξεκινουσε απο την μεση του κεφαλιου και πισω :Ρ ).

image.png

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ειπα να αφησω κανεναν αλλον για της Αεκ του εχω παρει παραμαζομα αλλα δεν βλεπω φως

Μανου!

Ας βαλω αλλο εναν της Αεκ που τον θυμομαστε κυριως για την κομη του (Εμοιαζε με του Ζερβινιο το μαλλι ξεκινουσε απο την μεση του κεφαλιου και πισω :Ρ ).

image.png

Νομίζω είναι εκείνος ο άμπαλος ο γαμπρός του Χενκ Τεν Κάτε. Δε θυμάμαι όνομα όμως ρε γ@μ#τ*. Ολλανδός από το Σουρινάμ. Είχε κοτσιδάκια.

Δημοσ.

Δεν είναι ο Τουρσουνίδης. Αν έβαζα φωτογραφία του λίγο μεγαλύτερος θα ήταν πολύ εύκολο.

Για να βοηθήσω, έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό επίθετο, το οποίο δεν ξεχνιέται.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Νομίζω είναι εκείνος ο άμπαλος ο γαμπρός του Χενκ Τεν Κάτε. Δε θυμάμαι όνομα όμως ρε γ@μ#τ*. Ολλανδός από το Σουρινάμ. Είχε κοτσιδάκια.

Είναι Ολλανδός αλλά από Αιθίοπα ! Και ναι είχε και κοτσιδάκια ! Για την σχέση του με τον τεν κατε δεν είμαι σίγουρος !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Ποιος τον θυμάται αυτόν εδώ; 

744016_b.jpg

Ο εμερσον ήταν στη λα Κορούνια μας είχε βάλει και γκολ, τον έφερε η Ξάνθη στην Ελλάδα και από εκεί τον πήρε η ΑΕΚ 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...