Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 02:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:53 μμ Ας βάλω άλλον ένα. Από ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να έχουμε βάλει. 1
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Charismo είπε Ας βάλω άλλον ένα. Από ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να έχουμε βάλει. Έχει μπει από ΠΑΟΚ ο Σκαρτάδος και συνοδεύτηκε από την επική σκηνή του "ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου" εκ της ταινίας του Σάκη Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες"... Εδώ τώρα μήπως είναι κανένας Τουρσουνίδης ξέρω γω και ξέρω γω εντάξει (που λεν και τα παόκια); Όσο για αυτό το ταλέντο... 22 ώρες πριν, BadIndian είπε θα βοηθήσω και ουσιαστικά μόνο ΑΕΚτζης ίσως τον βρει. Ήταν εξτρέμ, ομοεθνής του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος και μας τον κουβάλησε. Το μοναδικό για το οποίο διακρινόταν (εκτός της κώμης του) ήταν η ταχύτητα του με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Κατά τα λοιπά υστερούσε σημαντικά σε όλα τα υπόλοιπα που απαιτεί το ποδόσφαιρο (τεχνική, τακτική, τελειώματα κτλ.). Έπαιξε μόνο για ένα χρόνο κι αυτόν σκάρτο αν θυμάμαι καλά. Αν δεν βρεθεί σήμερα θα τον "δώσω" αύριο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:20 μμ από BadIndian 2
LabrakisG1992 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:25 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BadIndian είπε θα βοηθήσω και ουσιαστικά μόνο ΑΕΚτζης ίσως τον βρει. Ήταν εξτρέμ, ομοεθνής του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος και μας τον κουβάλησε. Το μοναδικό για το οποίο διακρινόταν (εκτός της κώμης του) ήταν η ταχύτητα του με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Κατά τα λοιπά υστερούσε σημαντικά σε όλα τα υπόλοιπα που απαιτεί το ποδόσφαιρο (τεχνική, τακτική, τελειώματα κτλ.). Έπαιξε μόνο για ένα χρόνο κι αυτόν σκάρτο αν θυμάμαι καλά. Αν δεν βρεθεί σήμερα θα τον "δώσω" αύριο. Ειπα να αφησω κανεναν αλλον για της Αεκ του εχω παρει παραμαζομα αλλα δεν βλεπω φως :Ρ Μανου! Ας βαλω αλλο εναν της Αεκ που τον θυμομαστε κυριως για την κομη του (Εμοιαζε με του Ζερβινιο το μαλλι ξεκινουσε απο την μεση του κεφαλιου και πισω :Ρ ). Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:27 μμ από LabrakisG1992 2 1
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 04:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:38 μμ 11 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ειπα να αφησω κανεναν αλλον για της Αεκ του εχω παρει παραμαζομα αλλα δεν βλεπω φως :Ρ Μανου! Ας βαλω αλλο εναν της Αεκ που τον θυμομαστε κυριως για την κομη του (Εμοιαζε με του Ζερβινιο το μαλλι ξεκινουσε απο την μεση του κεφαλιου και πισω :Ρ ). Νομίζω είναι εκείνος ο άμπαλος ο γαμπρός του Χενκ Τεν Κάτε. Δε θυμάμαι όνομα όμως ρε γ@μ#τ*. Ολλανδός από το Σουρινάμ. Είχε κοτσιδάκια.
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Δεν είναι ο Τουρσουνίδης. Αν έβαζα φωτογραφία του λίγο μεγαλύτερος θα ήταν πολύ εύκολο. Για να βοηθήσω, έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό επίθετο, το οποίο δεν ξεχνιέται.
LabrakisG1992 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ 21 λεπτά πριν, BadIndian είπε Νομίζω είναι εκείνος ο άμπαλος ο γαμπρός του Χενκ Τεν Κάτε. Δε θυμάμαι όνομα όμως ρε γ@μ#τ*. Ολλανδός από το Σουρινάμ. Είχε κοτσιδάκια. Είναι Ολλανδός αλλά από Αιθίοπα ! Και ναι είχε και κοτσιδάκια ! Για την σχέση του με τον τεν κατε δεν είμαι σίγουρος !
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Τον ίδιο λέμε. Γιουσούφ Χέρσι. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 μμ 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε Τον ίδιο λέμε. Γιουσούφ Χέρσι. Σωστος!
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Ποιος τον θυμάται αυτόν εδώ; 3
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:08 μμ Σαν τον Άντερσον της United μοιάζει, πέρασε από την ΑΕΚ;
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ 11 λεπτά πριν, Charismo είπε Σαν τον Άντερσον της United μοιάζει, πέρασε από την ΑΕΚ; Μπα.
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ποιος τον θυμάται αυτόν εδώ; Ο εμερσον ήταν στη λα Κορούνια μας είχε βάλει και γκολ, τον έφερε η Ξάνθη στην Ελλάδα και από εκεί τον πήρε η ΑΕΚ 1
afm Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 μμ 6 ώρες πριν, Charismo είπε Ας βάλω άλλον ένα. Από ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι να έχουμε βάλει. Νίκος Κολομπούρδας 3
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Σωστά είναι ο Κολομπούρδας νέος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα