Charismo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Mendieta με τη φανέλα της Valencia από τα καλά της χρόνια. Μεγάλη παικτάρα. 2
Koopas Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Μεγάλη παιχτούρα, πραγματικά. Τον θυμάμαι κάπου αρχές 2000, να κεντάει με τις Νυχτερίδες. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Koopas είπε Μεγάλη παιχτούρα, πραγματικά. Τον θυμάμαι κάπου αρχές 2000, να κεντάει με τις Νυχτερίδες. Μαζί με Κλαούντιο Λόπεζ , Κάριου, Κανιθάρες , Κιλι Γκονζαλες , Αγιαλα, Γκοραν Βλαοβιτς ομαδάρα!! Το έχει γυρίσει σε dj ο Μεντιέτα αν θυμάμαι καλά μετά απο το ποδόσφαιρο. 3
Koopas Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Είχα κι εγώ μια κρυφή ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να πάρει τσάμπιο λι, αλλά τίποτα.
Tsoukos87 Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Koopas είπε Είχα κι εγώ μια κρυφή ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να πάρει τσάμπιο λι, αλλά τίποτα. Ναι ειδικά την 1η χρονιά που είχε πάει είχε παίξει μπαλάρα αλλά στο τέλος τα έλουσε όλα και το σήκωσε η αγχώνευτη.. 1
Charismo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Gary Lineker. Ο άνθρωπος που είπε το περίφημο " Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα. 22 άντρες κυνηγούν για 90 λεπτά μια μπάλα και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί." 1
BadIndian Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Μόλις τώρα, djcat είπε Γκαρυ Λίνεκερ Είσαι γάτος! Μπράβο! Φυσικά και είναι ο Γκάρυ Λίνεκερ με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Μεγάλος στράικερ του παρελθόντος και νυν τηλεσχολιαστής. Ίνδαλμα της παιδικής μου ηλικίας 1
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, djcat είπε Ρουντ Γκουλιτ. Αναλογιστείτε πόσο θα κοστίζε στο σημερινό ποδόσφαιρο. Έπαιζε όλες τις θέσεις στον άξονα, από αμυντικό χαφ μέχρι σέντερ φορ. Πάμε και εδώ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Rebelos2018
BadIndian Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Ρουντ Γκουλιτ. Αναλογιστείτε πόσο θα κοστίζε στο σημερινό ποδόσφαιρο. Έπαιζε όλες τις θέσεις στον άξονα, από αμυντικό χαφ μέχρι σέντερ φορ. Πάμε και εδώ. Σωστός βεβαίως. Είναι ο Φρανκ Ράικαρντ προφανώς, αλλά δε νομίζω πως ο "δισκοθέτης γάτος" επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτό για τον Ολλανδό (ευκολάκι), αλλά για τον Άγγλο αμυντικό που τον μαρκάρει με τον "ανδρισμό" του να ξεχειλίζει, αν παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά τη φάση.
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Σωστός βεβαίως. Είναι ο Φρανκ Ράικαρντ προφανώς, αλλά δε νομίζω πως ο "δισκοθέτης γάτος" επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτό για τον Ολλανδό (ευκολάκι), αλλά για τον Άγγλο αμυντικό που τον μαρκάρει με τον "ανδρισμό" του να ξεχειλίζει, αν παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά τη φάση. Τον μπέρδεψα με τον Γκουλιτ.
afm Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, djcat είπε Φρανκ Ράιικαρντ εναντίον Πίτερ Μπίρντσλεϊ, Ολλανδία εναντίον Αγγλίας. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από afm 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα