Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 867
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koopas είπε

Μεγάλη παιχτούρα, πραγματικά. Τον θυμάμαι κάπου αρχές 2000, να κεντάει με τις Νυχτερίδες.

Μαζί με Κλαούντιο Λόπεζ , Κάριου, Κανιθάρες , Κιλι Γκονζαλες , Αγιαλα, Γκοραν Βλαοβιτς ομαδάρα!! Το έχει γυρίσει σε dj ο Μεντιέτα αν θυμάμαι καλά μετά απο το ποδόσφαιρο.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Koopas είπε

Είχα κι εγώ μια κρυφή ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να πάρει τσάμπιο λι, αλλά τίποτα.

Ναι ειδικά την 1η χρονιά που είχε πάει είχε παίξει μπαλάρα αλλά στο τέλος τα έλουσε όλα και το σήκωσε η αγχώνευτη..

• Like 1
Δημοσ.

Gary Lineker.

Ο άνθρωπος που είπε το περίφημο " Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα. 22 άντρες κυνηγούν για 90 λεπτά μια μπάλα και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί."

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, djcat είπε

Γκαρυ Λίνεκερ

Είσαι γάτος! Μπράβο! Φυσικά και είναι ο Γκάρυ Λίνεκερ με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Μεγάλος στράικερ του παρελθόντος και νυν τηλεσχολιαστής. Ίνδαλμα της παιδικής μου ηλικίας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, djcat είπε

tumblr_c487094945b0d3d01ec588a14e1d214d_c4e0ce8d_400.jpg.1c811d3d2ef580cb920f090628276297.jpg

Ρουντ Γκουλιτ. 

Αναλογιστείτε πόσο θα κοστίζε στο σημερινό ποδόσφαιρο. 

Έπαιζε όλες τις θέσεις στον άξονα, από αμυντικό χαφ μέχρι σέντερ φορ. 

Πάμε και εδώ.

s.jpg

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Ρουντ Γκουλιτ. 

Αναλογιστείτε πόσο θα κοστίζε στο σημερινό ποδόσφαιρο. 

Έπαιζε όλες τις θέσεις στον άξονα, από αμυντικό χαφ μέχρι σέντερ φορ. 

Πάμε και εδώ.

s.jpg

Σωστός βεβαίως. Είναι ο Φρανκ Ράικαρντ προφανώς, αλλά δε νομίζω πως ο "δισκοθέτης γάτος" επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτό για τον Ολλανδό (ευκολάκι), αλλά για τον Άγγλο αμυντικό που τον μαρκάρει με τον "ανδρισμό" του να ξεχειλίζει, αν παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά τη φάση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Σωστός βεβαίως. Είναι ο Φρανκ Ράικαρντ προφανώς, αλλά δε νομίζω πως ο "δισκοθέτης γάτος" επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτό για τον Ολλανδό (ευκολάκι), αλλά για τον Άγγλο αμυντικό που τον μαρκάρει με τον "ανδρισμό" του να ξεχειλίζει, αν παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά τη φάση.

Τον μπέρδεψα με τον Γκουλιτ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 λεπτά πριν, djcat είπε

tumblr_c487094945b0d3d01ec588a14e1d214d_c4e0ce8d_400.jpg.1c811d3d2ef580cb920f090628276297.jpg

Φρανκ Ράιικαρντ εναντίον Πίτερ Μπίρντσλεϊ, Ολλανδία εναντίον Αγγλίας.

Επεξ/σία από afm
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...