Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, rodosf1 είπε πάμε να ανέβει επίπεδο δυσκολίας το άθλημα... Κάτι μου λείπει από την τσέπη, πως στο καλό λέγεται ο Ρουμάνος πορτοφολας;; Α ναι ο Λουπου δεν είναι;; 1
xxatziva Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου ντανουτ λουπου λεμε 2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε πάμε να ανέβει επίπεδο δυσκολίας το άθλημα... 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Κάτι μου λείπει από την τσέπη, πως στο καλό λέγεται ο Ρουμάνος πορτοφολας;; Α ναι ο Λουπου δεν είναι;; Είσαι δυνατός παίκτης, ναι Ντάνουτ Λούπου! Αρχές δεκαετίας 90 νομίζω; αντε άλλος ένας, όσοι παίξατε το classic mod του PES 6 μπορεί και από εκεί αν δεν τον προλάβατε live... 2
xxatziva Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου εδω να σας δω. hint: δεν ζει πλεον. 5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Είσαι δυνατός παίκτης, ναι Ντάνουτ Λούπου! Αρχές δεκαετίας 90 νομίζω; αντε άλλος ένας, όσοι παίξατε το classic mod του PES 6 μπορεί και από εκεί αν δεν τον προλάβατε live... πολ μπράιτνερ 1 1
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Nigel martyn στην αγαπημενη Leeds Είχε πει ο David Moyes, της Everton τότε Αναφορά σε κείμενο On 8 June 2006, Martyn announced his retirement from football due to a stress fracture in his ankle that had sidelined him since January and failed to heal properly.[16] David Moyes said that he would miss Martyn and described him as his "greatest ever signing". https://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Martyn Είμαστε πολλοί με τη Leeds!! 17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε πάμε να ανέβει επίπεδο δυσκολίας το άθλημα... hint: μπουκαδόρος,......κυριολεκτικά! Αρχές δεκαετίας 90... Πιτσιρικάς (κάτω από 20) δούλευα στο Λουτράκι ενώ ετοιμαζόμουν για Πανελλήνιες... Και να είναι σχεδόν κάθε βράδυ ο Λούπου, ο Όκο στα μπαρ της περιοχής και πολλές φορές παρέα με τον Πάκερτ που ήταν ο προπονητής τους στην Κόρινθο. 3 και 4 το πρωί. Θυμάμαι μια φορά Σαββάτο βράδυ (νομίζω με τον Πανιώνιο παίζαμε την επόμενη, χάσαμε 1-2) να είναι τόσο πατάτα ο προπονητής που τον είχαν πιάσει από τις μασχάλες Επεξ/σία 5 Ιουνίου από elio_1 2 1 2
Menelaos83 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, elio_1 είπε Είχε πει ο David Moyes, της Everton τότε https://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Martyn Είμαστε πολλοί με τη Leeds!! Αρχές δεκαετίας 90... Πιτσιρικάς (κάτω από 20) δούλευα στο Λουτράκι ενώ ετοιμαζόμουν για Πανελλήνιες... Και να είναι σχεδόν κάθε βράδυ ο Λούπου, ο Όκο στα μπαρ της περιοχής και πολλές φορές παρέα με τον Πάκερτ που ήταν ο προπονητής τους στην Κόρινθο. 3 και 4 το πρωί. Θυμάμαι μια φορά Σαββάτο βράδυ (νομίζω με τον Πανιώνιο παίζαμε την επόμενη, χάσαμε 1-2) να είναι τόσο πατάτα ο προπονητής που τον είχαν πιάσει από τις μασχάλες Δεν θυμομουν οτι το ειχε πει ο Moyes. Ναι ειμαστε πολλοι με την Leeds.Παλευω μπας και την δω απο κοντα αλλα δυσκολα τα εισιτηρια. Αν και Πανιωνιος το ματσακι αυτο δεν το θυμαμαι, ημουν μικρος τοτε. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Koopas είπε Γκοιγκοιτσεα ο ήρωας της Αργεντινής του 90, κρίμα δεν μπόρεσε να βγάλει το πέτσινο του Μπρεμε και είδαμε μια από τις χειροτερες σκηνές τον Θεό να βαλαντωνει στο κλάμα.. Πάμε και σε άλλους δύο ήρεμους συναδέλφους, ο δεξιά είχε κεράσει και ταλιρισια χλεπα στον Ρομπέρτο Κάρλος. 33 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Είσαι δυνατός παίκτης, ναι Ντάνουτ Λούπου! Αρχές δεκαετίας 90 νομίζω; αντε άλλος ένας, όσοι παίξατε το classic mod του PES 6 μπορεί και από εκεί αν δεν τον προλάβατε live... Είδες ενώ στα retro handheld μου δίνεις εσύ τα φώτα σου φίλτατε!! Τεράστιος παίκτης ο Πολ.. Όλοι το είχαν απορία ο Μπραιτνερ ένας δηλωμένος μαρξιστης που έκραζε τόσο πολύ την Ρεαλ κατέληξε εκεί, παικταράς αν και πιστεύω οι καλύτεροι τους ήταν Κάιζερ, Μίλερ, ρουμενιγκε και ματεους.. 1 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Oliver Khan, τον άλλο εδώ τον έχω.... ο Στελέα είναι; ένας ήτανε όμως με το χτύπημα του σκορπιού! Θα βάζω και φάση πλέον για περισσότερες αναμνήσεις Επεξ/σία 5 Ιουνίου από rodosf1 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Ο Ρενέ ο Χιγκιτα με την scorpion kick!! 36 λεπτά πριν, xxatziva είπε εδω να σας δω. hint: δεν ζει πλεον. πολ μπράιτνερ Αυτός δε είναι αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό παλιότερα Ε; 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ο Ρενέ ο Χιγκιτα με την scorpion kick!! Αυτός δε είναι αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό παλιότερα Ε; Μηνάς Χατζιδης πάντα τον μπερδεύα με τον Σάββα Κωφιδη έπαιζαν και μαζί σε κάποιες ομάδες.. 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου εδώ το βίντεο κόντρα στην Αγγλία. Πάμε και για το απόλυτο βολέ κόντρα στην Σοβιετική Ένωση, τον απόλυτο παίχτη! 2
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Από τα ωραιότερα γκολ που έχουν μπει αλλά επειδή το έχω πάρει μονότερμα το αφήνω προσωρινά να το απαντήσει κάποιος άλλος... 1
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Πάμε και για το απόλυτο βολέ κόντρα στην Σοβιετική Ένωση, τον απόλυτο παίχτη! Marco van Basten! Γκολ σεμινάριο από τα πλάγια της μικρής περιοχής, στο Euro '88! 2 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου εδώ σε κίνηση. Και για να κλείσω να μην μονολογώ, γυρίζουμε με τελευταίο τέρμα από τη μικρή μας Ελλάδα με φοβερή εκτίναξη... 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Γκοιγκοιτσεα ο ήρωας της Αργεντινής του 90, κρίμα δεν μπόρεσε να βγάλει το πέτσινο του Μπρεμε και είδαμε μια από τις χειροτερες σκηνές τον Θεό να βαλαντωνει στο κλάμα.. Πάμε και σε άλλους δύο ήρεμους συναδέλφους, ο δεξιά είχε κεράσει και ταλιρισια χλεπα στον Ρομπέρτο Κάρλος. Εκκρεμεί ο δεξιά, έχει βρεθεί ο Καν.. 51 λεπτά πριν, xxatziva είπε εδω να σας δω. hint: δεν ζει πλεον. πολ μπράιτνερ 14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ο Ρενέ ο Χιγκιτα με την scorpion kick!! Αυτός δε είναι αυτός που έπαιζε στον Ολυμπιακό παλιότερα Ε; Μηνάς Χατζιδης πάντα τον μπερδεύα με τον Σάββα Κωφιδη έπαιζαν και μαζί σε κάποιες ομάδες.. Τελικά δεν είναι ο Μηνάς Χατζιδης,ζει και βασιλεύει ο άνθρωπος, τον έθαψα πριν την ώρα του... Τώρα ποιος είναι αυτός κάνας λατίνο 10αρι θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα