xxatziva Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου επειδη οτι ειδα σε απαντηση ουτε απεξω δεν περάσατε. ναι επαιζε ολυμπιακο (μονο ενας το βρηκε) και ειναι ο ράφαελ περόνε (εδω κανενας δεν το πετυχε) 2
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Εκκρεμεί ο δεξιά, έχει βρεθεί ο Καν.. ο Chilavert της Παραγουάης; 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, xxatziva είπε επειδη οτι ειδα σε απαντηση ουτε απεξω δεν περάσατε. ναι επαιζε ολυμπιακο (μονο ενας το βρηκε) και ειναι ο ράφαελ περόνε (εδω κανενας δεν το πετυχε) Εγώ τον πέρασα για τον Χατζιδη αλλά δεν μοιάζει τόσο και μιας και είπε ότι έχει φύγει από την ζωή ενώ ο Χατζιδης όχι.. Βάλε και άλλη φίλε.. Μόλις τώρα, elio_1 είπε ο Chilavert της Παραγουάης; Ω ναι, ωραίος!!! 3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε εδώ σε κίνηση. Και για να κλείσω να μην μονολογώ, γυρίζουμε με τελευταίο τέρμα από τη μικρή μας Ελλάδα με φοβερή εκτίναξη... Εμένα γιατί μου θυμίζει τον Πάνο Κιαμο, σορρυ για αυτό.. 4
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Εμένα γιατί μου θυμίζει τον Πάνο Κιαμο, σορρυ για αυτό.. Εμένα η φωτογραφία μου μοιάζει σαν μεγέθυνση από "αυτοκόλλητα, χαρτάκια, τα Panini" (για τους μύστες των τραγουδιών). 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Έπαιζε στον ΟΦΗ για να διευκολύνω και είναι ο πρώτος παίκτης που θυμάμαι σίγουρα στην Α εθνική που πανυγηριζε έτσι, έπαιζε late 80s και αρχές 90ς, από Γιουγκοσλαβια μεριά είναι..
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Ναι ρε θηρίο!!! Στην αρχή το μυαλό μου πήγε στον Πλίτση (ΑΕΛ, πέρασε κι ένα φεγγάρι από εμάς τους γαύρους) αλλά δεν είχε ίσιο μαλλί. Η επόμενη σκέψη (και οι δύο λόγω της εκρηκτικότητας που έγραψες) ήταν ο Κοϊβέρογλου της Καβάλας. Βοήθησε αρκετά το ότι είχε παίξει και στο νησί σου ο Δοξάκης... Έχω φτάσει σε σημείο να θυμάμαι ονόματα και ομάδες και να ξεχνάω πρόσωπα.... 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε μιας που είπατε για τα panini Αν και το ξέρω ας απαντήσει κάποιος άλλος.... 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Και μιας και είμαστε σαν καφενείο των φιλάθλων, κάτι δυσάρεστο για το ελληνικό οπαδικο κίνημα της ΑΕΚ, έφυγε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στα 67 του χρόνια. Και πριν 2 χρόνια μας είχε χαιρετήσει και ο τεράστιος Γιώργος Γεωργίου, που μας είχε χαρίσει άπειρες θεϊκές στιγμές, όπως αυτήν μετά την επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Tsoukos87 2 1
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Δεν ξέρω αν ανήκει σ' αυτό το topic ή σε κάποιο άλλο με MMA Duncan Ferguson - Angry Moments Η μαλακία θέλει ηλικιακή επιβεβαίωση. Αν και όλα τα λ7 είναι το παρακάτω 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου και κάτι από το τελευταίο μη επαγγελματικό πρωτάθλημα στη χώρα μας. Καφριλες non stop..., στημένα, διαιτητές, επεισόδια κλπ. https://www.contra.gr/stiles/i-diaxroniki-anaxiopistia-tou-omorfoterou-paixnidiou/ Και ο... χορευτής του κόρνερ ποιος είναι παρακαλώ; 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, elio_1 είπε Δεν ξέρω αν ανήκει σ' αυτό το topic ή σε κάποιο άλλο με MMA Duncan Ferguson - Angry Moments Η μαλακία θέλει ηλικιακή επιβεβαίωση. Αν και όλα τα λ7 είναι το παρακάτω Lee Bowyer βίος και πολιτεία... 8 λεπτά πριν, rodosf1 είπε και κάτι από το τελευταίο μη επαγγελματικό πρωτάθλημα στη χώρα μας. Καφριλες non stop..., στημένα, διαιτητές, επεισόδια κλπ. https://www.contra.gr/stiles/i-diaxroniki-anaxiopistia-tou-omorfoterou-paixnidiou/ Και ο... χορευτής του κόρνερ ποιος είναι παρακαλώ; Ροζε Μιλα ο γηραιότερος σκόρερ σε μουντιάλ.. 3
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Ήρωας. Θα έπρεπε να του φτιάξουν ένα άγαλμα ίσα με το μπόι του! 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα