Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 minutes ago, Tsoukos87 said: Ο Μαραντόνα των Καρπαθίων.. Μεγάλος Χάτζι! Για να δούμε ποιοι θυμούνται τον παίκτη που καθιέρωσε το "καραφλοδάνειο" στα ελληνικά γήπεδα. 2 1 2
mevsem Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είναι ο Βασίλης ο Τζαλακώστας από την κλασσική ομάδα του Αθηναϊκού που ταλαιπώρησε τις ομάδες και τα μάτια μας στα 90s. Προσθέτω και εγώ το λιθαράκι μου με τον συνδυασμό Braga & mullet & μουστάκι = LFE Επεξ/σία 6 Ιουνίου από mevsem 5
vforvaggelis Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, mevsem είπε Είναι ο Βασίλης ο Τζαλακώστας από την κλασσική ομάδα του Αθηναϊκού που ταλαιπώρησε τις ομάδες και τα μάτια μας στα 90s. Προσθέτω και εγώ το λιθαράκι μου με τον συνδυασμό Braga & mullet & μουστάκι = LFE Φανελα Μπραγκα και μορφαρα Μπορχες! O παρακατω κυριος ποιος ειναι; Τον εχουμε δει στα ελληνικα γηπεδα και εχει αφησει το στιγμα του! 3
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Φανελα Μπραγκα και μορφαρα Μπορχες! O παρακατω κυριος ποιος ειναι; Τον εχουμε δει στα ελληνικα γηπεδα και εχει αφησει το στιγμα του! Μήπως είχε ένα ωραίο δερμάτινο καφέ σακάκι ενσωματομένο πάνω του και μήπως ήταν καρπουζάς στο Εστορίλ;; (το αφήνω για τον επόμενο) 1 1 2
Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 minutes ago, Tsoukos87 said: Μήπως είχε ένα ωραίο δερμάτινο καφέ σακάκι ενσωματομένο πάνω του και μήπως ήταν καρπουζάς στο Εστορίλ;; (το αφήνω για τον επόμενο) Ρε φίλε δεν την είχα δει ποτέ τη φωτό και δεν θα την έβρισκα χωρίς το hint. Απίστευτο! Κι όμως είναι ίδιος αν παραβλέψεις το μουστάκι. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 ώρες πριν, elio_1 είπε Τον θυμόμουν σαν φάτσα, σαν ομάδα. Για το όνομά του "αναγκάστηκα" να κάνω έρευνα από το παγκόσμιο κύπελλο που συμμετείχε. Αν δεν το βρει κάποιος άλλος θα το βάλω σε spoiler... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ivanov Trifton Μιας και περνάνε οι σελίδες, ας βάλω το μίνι αφιέρωμα στον "λύκο" Τριφών Ιβάνοφ που βρήκε ο φίλτατος @elio_1. https://www.sombrero.gr/2017/02/trifon-ivanov/?fbclid=IwY2xjawKvb89leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBzTWJSQ3VOc3lyM1h6QmV2AR5FD68PiFSxDuNFFbC60u3cAw6pJAhwtq7Ly72l6PzFr8367nDVlpTROB5a-A_aem_xIWjMiRbmGPg9ODXdKk6OA *El Sombrero με διαφορά η καλύτερη ελληνική σελίδα για την στρογγυλή θεά 3
vforvaggelis Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε *El Sombrero με διαφορά η καλύτερη ελληνική σελίδα για την στρογγυλή θεά Και ωραια podcast 1
Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Αφού βρήκαμε και τον Santos, θα φύγω από την καλτίλα και θα πάω σε ένα ταλέντο το οποίο δυστυχώς δεν έκανε την καριέρα που περιμέναμε. Για τους λίγο παλιότερους είναι σουτ σε κενή εστία. Στη φωτογραφία αναπολεί τα καλά του χρόνια που σπατάλησε. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Charismo είπε Αφού βρήκαμε και τον Santos, θα φύγω από την καλτίλα και θα πάω σε ένα ταλέντο το οποίο δυστυχώς δεν έκανε την καριέρα που περιμέναμε. Για τους λίγο παλιότερους είναι σουτ σε κενή εστία. Στη φωτογραφία αναπολεί τα καλά του χρόνια που σπατάλησε. Εύκολο πολύ. Πρωτοσέλιδο, πρωταθλητή νομίζω, για τον Ντιογκο και την επίδοξη ομάδα που τον ήθελε : "Δίνει Πάτο και λεφτά" Πολύ ωραίο thread. Βάζω και εγώ ένα. Τον βάζει ο πρίγκηπας, μέσα στο Λίβερπουλ, στο 3-1. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Rebelos2018 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 41 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εύκολο πολύ. Πρωτοσέλιδο, πρωταθλητή νομίζω, για τον Ντιογκο και την επίδοξη ομάδα που τον ήθελε : "Δίνει Πάτο και λεφτά" Πολύ ωραίο thread. Βάζω και εγώ ένα. Τον βάζει ο πρίγκηπας, μέσα στο Λίβερπουλ, στο 3-1. 2004 Δεκέμβρης ποιός να είναι αυτός μωρέ, εν τω μεταξύ μου θυμίζει τον Ελαμπντελαουι που αυτός πήγε στον ΟΣΦΠ μετά απο καμιά δεκαετία, δεν το έχω ας το βρει κάποιος άλλος...
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εύκολο πολύ. Πρωτοσέλιδο, πρωταθλητή νομίζω, για τον Ντιογκο και την επίδοξη ομάδα που τον ήθελε : "Δίνει Πάτο και λεφτά" Πολύ ωραίο thread. Βάζω και εγώ ένα. Τον βάζει ο πρίγκηπας, μέσα στο Λίβερπουλ, στο 3-1. ivan rezic? Αυτος που ειχε ερθει απο Ιντερ νομιζω. Μονο αυτο θυμαμαι απο αυτον παιζει να την εκοψε μετα... Παμε ενα αντιστοιχα δυσκολο! 2
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε ivan rezic? Αυτος που ειχε ερθει απο Ιντερ νομιζω. Μονο αυτο θυμαμαι απο αυτον παιζει να την εκοψε μετα... Παμε ενα αντιστοιχα δυσκολο! Ιβάν Ρεζιτς, σωστά, τα βύσματα του Ντούσαν, μαζι με τον Μίλος Μαριτς. Ο Μοχάμεντ Καλόν ειναι ; 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Για να βοηθησω: ήταν μέλος της Γαλλία Κ19 που κέρδισε το Euro του 2005 Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Ιβάν Ρεζιτς, σωστά, τα βύσματα του Ντούσαν, μαζι με τον Μίλος Μαριτς. Ο Μοχάμεντ Καλόν ειναι ; Οχι! Επισης ηρθε επι Ντουσαν ο συγκεκριμενος αν θυμαμαι καλα!
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Για να βοηθησω: ήταν μέλος της Γαλλία Κ19 που κέρδισε το Euro του 2005 Οχι! Επισης ηρθε επι Ντουσαν ο συγκεκριμενος αν θυμαμαι καλα! Δύσκολο όντως. Ο Ενσαλιβα είναι; 26 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε 2004 Δεκέμβρης ποιός να είναι αυτός μωρέ, εν τω μεταξύ μου θυμίζει τον Ελαμπντελαουι που αυτός πήγε στον ΟΣΦΠ μετά απο καμιά δεκαετία, δεν το έχω ας το βρει κάποιος άλλος... Από το ματς αυτό και έπειτα, αντιπάθησα την Λίβερπουλ. Αν θυμάσαι το ματς καλά, μετά το γκολ του Ριμπο, είχε ξανά στο ίδιο περίπου σημείο, φάουλ. Και τον είχε βγάλει ο διαιτητής έξω και έκανε σαν τρελός να μπει μέσα να το χτυπήσει και αυτό. Στους 5 καλύτερους εκτελεστές φάουλ γνώμη μου ο Ριβάλντο, στην ιστορία. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Rebelos2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα