CVlachos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Χαιρετώ το φόρουμ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη αντίστοιχη ανάρτηση. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει υποπέσει στην αντίληψή μου άτομο που ανέβασε ψεύτικη αγγελία με σκοπό την εξαπάτηση, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αναφέρω το άτομο/την αγγελία και γενικότερα τι συνίσταται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, CVlachos είπε Χαιρετώ το φόρουμ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη αντίστοιχη ανάρτηση. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει υποπέσει στην αντίληψή μου άτομο που ανέβασε ψεύτικη αγγελία με σκοπό την εξαπάτηση, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αναφέρω το άτομο/την αγγελία και γενικότερα τι συνίσταται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ. Εδώ στο φόρουμ εννοείς;Ενημερώνεις έναν μοντ να το κοιτάξει. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 hours ago, CVlachos said: Χαιρετώ το φόρουμ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη αντίστοιχη ανάρτηση. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει υποπέσει στην αντίληψή μου άτομο που ανέβασε ψεύτικη αγγελία με σκοπό την εξαπάτηση, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αναφέρω το άτομο/την αγγελία και γενικότερα τι συνίσταται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ. Πατάς το δεύτερο εικονίδιο (τη σημαιούλα) και γράφεις αναλυτικά γιατί θεωρείς ότι είναι απατηλή η αγγελία. 2
CVlachos Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, paredwse είπε Πατάς το δεύτερο εικονίδιο (τη σημαιούλα) και γράφεις αναλυτικά γιατί θεωρείς ότι είναι απατηλή η αγγελία. Σας ευχαριστώ και τους δύο! Θέλετε να παραμείνει η αρχική ανάρτηση ή να διαγραφεί;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου Just now, CVlachos said: Σας ευχαριστώ και τους δύο! Θέλετε να παραμείνει η αρχική ανάρτηση ή να διαγραφεί; Παραμένει, για να βοηθηθούν και άλλα μέλη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις