vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Φιλοι μου γεια σας....θελω τη βοηθεια σας....με εχουν τρελλανει οι διαφημισεις...ενας χαμος....καρεκλες...τραπεζια αλλα ειδη & οτι φανταστει κανεις....Μπαινω να δω θεματα στις εφημεριδες & πρωτα <<πεταγονται>> οι διαφημισεις...και δωσ του εγω να χτυπαω Χ για διαγραφη.....Χρησιμοποιω τον Chrome....εχω επιτραπεζιο υπολογιστη....Μπορω αυτες τις τρελοδιαφημισεις να τις κανω ΣΤΟΠ? ...ευχαριστω! 1
vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Πολυ καλο μολις το εβαλα φιλε μου....Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα: Βαζω μια εικονα απο τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ που εχω μονιμα..σιγουρα δεν χρειαζονται ολες.θα ηθελα να μου πειτε ποιες να αφαιρεσω & που δεν χρειαζονται....ευχαριστω και παλι.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εχεις 4 προεκτάσεις να μπλοκάρουν διαφημίσεις και είχες διαφημίσεις; Εγώ μόνο το ghostery έχω και κάνει καλή δουλειά. https://www.ghostery.com/ghostery-ad-blocker
vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Το ublock Origin, το εβαλα πριν λιγο με την υποδειξη φιλου εδω μεσα...φαινεται πολυ καλο....Τωρα τι να κανω? Να βαλω και το glostery και να αφαιρεσω ολα τα αλλα? τη γνωμη σας.ευχαριστω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, vounisios είπε Το ublock Origin, το εβαλα πριν λιγο με την υποδειξη φιλου εδω μεσα...φαινεται πολυ καλο....Τωρα τι να κανω? Να βαλω και το glostery και να αφαιρεσω ολα τα αλλα? τη γνωμη σας.ευχαριστω. Eγώ μόνο ένα θα κράταγα.Το ublock το είχα και το έβγαλα γιατί δεν υποστηριζόταν πλέον ή κάτι τέτοιο.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vounisios είπε Φιλοι μου γεια σας....θελω τη βοηθεια σας....με εχουν τρελλανει οι διαφημισεις...ενας χαμος....καρεκλες...τραπεζια αλλα ειδη & οτι φανταστει κανεις....Μπαινω να δω θεματα στις εφημεριδες & πρωτα <<πεταγονται>> οι διαφημισεις...και δωσ του εγω να χτυπαω Χ για διαγραφη.....Χρησιμοποιω τον Chrome....εχω επιτραπεζιο υπολογιστη....Μπορω αυτες τις τρελοδιαφημισεις να τις κανω ΣΤΟΠ? ...ευχαριστω! Δοκιμασε να αλλαξεις browser και να πας σε Brave. 1
vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Δοκιμασε να αλλαξεις browser και να πας σε Brave. Φιλε μου για την ωρα δουλευω μονο τον Chrome...τον εχω μαθει καλα.δεν θελω να τον αλλαξω....Εχω και τον Μοζιλλα.ομως μ αρεσει ο Chrome...Απλα αυτον τον καιρο μου μπαινανε πολλες διαφημισεις & ηταν πολυ ενοχλητικο....
villasg Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κανε καλου κακου και ενα check για malware καλου κακου ( κατεβασε το malwarebytes και κανε ενα ψαξιμο ) Επεξ/σία 5 Ιουνίου από villasg 2
mercast Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Αν θες ντε και καλά Chrome περιορίζονται οι επιλογές σου. Μία λύση είναι να αλλάξεις τον DNS σε AdGuard: https://adguard-dns.io/en/public-dns.html 1
vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, mercast είπε Αν θες ντε και καλά Chrome περιορίζονται οι επιλογές σου. Μία λύση είναι να αλλάξεις τον DNS σε AdGuard: https://adguard-dns.io/en/public-dns.html Σε ευχαριστω φιλε μου...μαλλον θα το κανω & αυτο...γεια χαρα! 2
D___G Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Προσωπικά χρησιμοποιώ την επέκταση AdGuard και δε βλέπω καμία διαφήμιση! 1
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, divnt είπε Παιδιά το ublock origin δεν υποστηρίζεται από τον chrome. Μια χαρά δουλεύει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα