divnt Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μια χαρά δουλεύει Το επίσημο ublock origin δεν υπάρχει στο store του chrome. Θα εννοείς κάποια παραλλαγή του που ναι υπάρχει.
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, divnt είπε Το επίσημο ublock origin δεν υπάρχει στο store του chrome. Και αυτό τι είναι? Υπάρχει και στην έκδοση lite. Τα λινκ τα βρίσκεις και στο site 2
divnt Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και αυτό τι είναι? Υπάρχει και στην έκδοση lite. Τα λινκ τα βρίσκεις και στο site Σε μένα το πρώτο το ublock origin, δεν με αφήνει να το προσθέσω. Μου λέει δεν το υποστηρίζει. Έχω τη τελευταία ενημέρωση του chrome.
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, divnt είπε Σε μένα το πρώτο το ublock origin, δεν με αφήνει να το προσθέσω. Μου λέει δεν το υποστηρίζει. Έχω τη τελευταία ενημέρωση του chrome. Περίεργο. Κι εγώ την τελευταία έχω και το ξαναέβαλα χτες μάλιστα, γιατί ήμουν πολύ καιρό με το lite Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Nabuko 1
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, divnt είπε Τι να πω.. για του λόγου το αληθές δες τι μου εμφανίζει Ίσως κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μσς διαφωτίσει. Και ο ts πάντως κατάφερε και την πέρασε κανονικά την επέκταση απ' ότι είδα. 2
villasg Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου και εμενα μια χαρα παιζει αλλα οταν πατησω για το λινκ της επεκτασης λεει "Αυτή η επέκταση δεν είναι πλέον διαθέσιμη, επειδή δεν ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές για τις επεκτάσεις Chrome."
tolisrx8 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου παιδια σημερα στο youtube η διαφημιση παει συννεφο... οτι και να δοκιμασα απο adblock,δεν ειδα αποτελεσμα...
flikifloki Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tolisrx8 είπε παιδια σημερα στο youtube η διαφημιση παει συννεφο... οτι και να δοκιμασα απο adblock,δεν ειδα αποτελεσμα... https://www.tomshardware.com/software/youtube-is-expanding-its-ad-blocking-powers-closes-loopholes-that-allowed-some-users-to-bypass-restrictions
korakios Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Στις 9/6/2025 στις 1:33 ΜΜ, tolisrx8 είπε παιδια σημερα στο youtube η διαφημιση παει συννεφο... οτι και να δοκιμασα απο adblock,δεν ειδα αποτελεσμα... Firefox 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα