nchatz Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει τη στρατηγική της για τις αναδιπλούμενες συσκευές της το 2025, καθώς ανακοίνωσε ότι ένα νέο μοντέλο τύπου Ultra θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Όπως ανακοίνωσε η νοτιοκορεατική εταιρεία, προετοιμάζει μια νέα αναδιπλούμενη συσκευή τύπου Fold με την επωνυμία Ultra. Παρόλο που δεν αναφέρεται συγκεκριμένο όνομα για αυτή τη συσκευή, το πιο λογικό θα ήταν να ονομαστεί Galaxy Z Fold Ultra ή Galaxy Z Fold 7 Ultra. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η ονομασία της εικόνας που συνοδεύει την ανακοίνωση είναι "Galaxy-Z-Fold7-Z-Flip7-Pre-tease-Bartype_1920x1080". Μέχρι σήμερα, η στρατηγική της Samsung για τις αναδιπλούμενες συσκευές ήταν σταθερή, με την παρουσίαση δύο μοντέλων σε κάθε λανσάρισμα: το μεγάλο Galaxy Z Fold και ένα τύπου clamshell με την ονομασία Galaxy Z Flip. Ωστόσο, φαίνεται πως το 2025 η εταιρεία θα διαφοροποιηθεί από αυτή την προσέγγιση. Στο δελτίο τύπου, η Samsung χρησιμοποιεί συγκεκριμένες φράσεις που μας δίνουν μια ιδέα για το τι στοχεύει. Χαρακτηριστικά αναφέρει "όλα χωρίς να σας επιβαρύνουν" και "πηγαίνει πέρα από μια απλή λίστα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών σε ένα μικρότερο και πιο φορητό μέγεθος". Φαίνεται πως η εταιρεία συνεχίζει να εστιάζει στα λεπτά και ελαφριά σχέδια, μια τάση που ξεκίνησε με το πρόσφατο Galaxy S25 Edge. Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο Galaxy Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dhmhtries22 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξέρουμε αν στο επερχόμενο Samsung event στις 10 Ιουλίου, αν θα παρουσιαστεί και η σειρά ρολογιών 8 ? Πάντως από τη φωτο -teaser ,το τηλέφωνο φαίνεται εντυπωσιακό Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dhmhtries22
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες δείχνουν οτι θα είναι λεπτό λόγω μικρής μπαταρίας. Οι Κινέζοι που τα κάνουν λεπτά με μεγάλη μπαταρία (νέας τεχνολογίας σιλικόνης που έχει μεγάλυτερη χωρητικότητα στο ιδιο μέγεθος), έχουν σοβαρότατο προβάδισμα..
georgiosmag Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 6 ώρες πριν, oldnew είπε Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες δείχνουν οτι θα είναι λεπτό λόγω μικρής μπαταρίας. Οι Κινέζοι που τα κάνουν λεπτά με μεγάλη μπαταρία (νέας τεχνολογίας σιλικόνης που έχει μεγάλυτερη χωρητικότητα στο ιδιο μέγεθος), έχουν σοβαρότατο προβάδισμα.. Φίλος μου που έχει το 6 βρίζει συνεχώς ακριβώς για αυτό, εδώ και αρκετούς μήνες που το έχει, ότι η αυτονομία είναι μικρή και κάνει τη δουλειά του τσίμα τσιμα (προμηθευτής φαρμακείων). Έλα μου όμως που δεν το αλλάζει με τίποτε. Και αυτό το ξέρει η Samsung πολύ καλά. Τώρα και εδώ κάτι θα έχει κάνει. Λίγο οι θερμοκρασίες στην φόρτιση που δεν θα ανεβαίνουν οπότε δε θα ρίχνει σύντομα τη φόρτιση που σημαίνει γρήγορη φόρτιση, λιγο το λογισμικό που κάτι θα έχουν κάνει και εκεί θα είναι μια από τα ίδια με το 6. Αν και διάβασα κάπου ότι ίσως χρησιμοποιείται η σιλικον καρμπον μπαταρία και σε αυτό. 1
oldnew Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, georgiosmag said: Φίλος μου που έχει το 6 βρίζει συνεχώς ακριβώς για αυτό, εδώ και αρκετούς μήνες που το έχει, ότι η αυτονομία είναι μικρή και κάνει τη δουλειά του τσίμα τσιμα (προμηθευτής φαρμακείων). Έλα μου όμως που δεν το αλλάζει με τίποτε. Και αυτό το ξέρει η Samsung πολύ καλά. Τώρα και εδώ κάτι θα έχει κάνει. Λίγο οι θερμοκρασίες στην φόρτιση που δεν θα ανεβαίνουν οπότε δε θα ρίχνει σύντομα τη φόρτιση που σημαίνει γρήγορη φόρτιση, λιγο το λογισμικό που κάτι θα έχουν κάνει και εκεί θα είναι μια από τα ίδια με το 6. Αν και διάβασα κάπου ότι ίσως χρησιμοποιείται η σιλικον καρμπον μπαταρία και σε αυτό. Εγω εχω διαβασει παντού οτι δεν θα βάλει φέτος μπαταρία σιλικόνης αλλά του χρόνου. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Η σαμσουνγκ γενικά κάνει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας πλέον όταν θέλει. Στο Fold 5 με κατάλληλες ρυθμίσεις, η αυτονομία του ήταν απλά απίστευτη σε σχέση με τη μικρή του μπαταρία. Μέχρι που έκανε update στο Android 15 και μειώθηκε 30%.. Σχεδόν πάντα έτσι κάνει, μαλλον για να πάρεις το επόμενο. Αφού σκέφτομαι να βάλω την προηγούμενη ρομ. Αν έβαζε μεγάλες μπαταρίες, δε θα έβλεπες τοσο μεγάλες διαφορές στην αυτονομία απο update σε update. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από oldnew 1
-WISE- Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 59 λεπτά πριν, oldnew είπε Εγω εχω διαβασει παντού οτι δεν θα βάλει φέτος μπαταρία σιλικόνης αλλά του χρόνου. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Η σαμσουνγκ γενικά κάνει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας πλέον όταν θέλει. Στο Fold 5 με κατάλληλες ρυθμίσεις, η αυτονομία του ήταν απλά απίστευτη σε σχέση με τη μικρή του μπαταρία. Μέχρι που έκανε update στο Android 15 και μειώθηκε 30%.. Σχεδόν πάντα έτσι κάνει, μαλλον για να πάρεις το επόμενο. Αφού σκέφτομαι να βάλω την προηγούμενη ρομ. Αν έβαζε μεγάλες μπαταρίες, δε θα έβλεπες τοσο μεγάλες διαφορές στην αυτονομία απο update σε update. Νόμος εδώ και χρόνια στις συσκευές Samsung. Δεν αναβαθμίζουμε. 😄 Πάντως ρε Sammy σε έχουν πάρει φαλάγκι οι Κινέζοι. (Πολύ) καλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα, καλύτερες διαστάσεις οθόνης (κυρίως εξωτερικής), πιο λεπτά, χωρίς προβληματικούς μεντεσέδες και κλείνουν και αεροστεγώς όταν διπλώνει. Κάτι που πήρε στον Κορεάτη 5 γενιές να το πετύχει. Που να μην ήσουν και πρωτοπόρος στα Foldable. Αν φτιάξει αυτά τα 3-4 πραγματάκια θα ξαναγυρίσω πάντως. Το λογισμικό του και η χρήση S-Pen είναι λόγος που θα με έκανε να γυρίσω. 1
Athoz Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Silicon = Πυρίτιο Οι νέες μπαταρίες είναι Πυριτίου-Άνθρακα. Δεν βάζουν σιλικόνη μέσα οι άνθρωποι. 1 1
oldnew Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 4 minutes ago, Athoz said: Silicon = Πυρίτιο Οι νέες μπαταρίες είναι Πυριτίου-Άνθρακα. Δεν βάζουν σιλικόνη μέσα οι άνθρωποι. Έχεις δίκιο, το έχω ξανά διαβάσει, αλλά παλι ολοι μπαταρίες σιλικόνης θα τις λέμε..
Dimitris_1981 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Athoz είπε Silicon = Πυρίτιο Οι νέες μπαταρίες είναι Πυριτίου-Άνθρακα. Δεν βάζουν σιλικόνη μέσα οι άνθρωποι. Έτσι μπλέχτηκε και ο Τζεφ Μπέζος και νόμιζε ότι η αρραβωνιαστικιά του είναι Power Bank. Για αυτό άλλωστε την κοίταγε το ζουκορομποτ. Προσπαθούσε να καταλάβει πόσα mAh είναι. Αναφορά σε κείμενο 2
moysatos79 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Θέλουμε μεγαλύτερη μπαταρία και ενσωμάτωση pen. Όχι λεπτότερο, αλλά τώρα τους έπιασε λόξα με τα λεπτότερα κινητά...όπως παλιά με το ericsson T28.
gasantony Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου μακαρι να εχουμε λεπτοτερα τηλεφωνα !! πραγματικα δεν θελω ενα ....σαντουιτς τηλεφωνο . Γουστα θα μου πεις αλλά εχουν το κοινό τους κι αυτα !
parsector Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Υπάρχει όντως ανάγκη για μια τέτοια συσκευή; Αυτό το form factor δεν μου φαίνεται χρήσιμο. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και του φάνηκε αναγκαίο για κάποιου είδους χρήση να μας πει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα