Rebelos2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ήρθε πάλι η εποχή, που εμάς τους δύστυχους, μας τσακίζουν τα κουνούπια. (λέμε τώρα, σάμπως μας άφησαν και ποτέ, μες τα Χριστούγεννα κυνηγούσα λιβελουλες με το δίχαλο) Και έχω παρατηρήσει, πως με τα χρόνια, γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά, σαν να αποκτούν μία άτυπη μορφή ανοσίας. Εκεί που ψεκαζόσουν με αουτάν, το παλιό το ορίτζιναλ, δεν σε πλησίαζε κουνούπι, για δύο ημέρες, σε ακτίνα 20 μέτρων, φτάσαμε στο σήμερα, που ψεκάζεσαι και δύο και τρεις φορές και τζίφος. Οπότε, για προτείνετε αντικουνουπικά, που να αποδίδουν. Αποκλείονται το φιδάκι καθώς και αυτά που μπαίνουν στην πρίζα, τύπου raid. Επίσης, τα τσερότα, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά, εκτός αν έχεις ένα στο κούτελο, σαν τον Χάρι Ποτερ, ένα σε κάθε μπράτσο και άλλα τόσα στα πόδια. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Rebelos2018
Rebelos2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Για σπίτι ψάχνεις ή για έξω; Προς το παρόν σπίτι.
Rebelos2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, phanispal είπε Τα της πρίζας γιατί τα αποκλείεις; Και λόγω κατοικίδιου και επειδή δεν αποδίδουν.
makiss8 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7-9 το απογευμα εχουμε πολυ κουνουπι κ σκνιπακι, στα παιδια βαζω το παιδικο αυτοκολλητο που το πατας να σπασει και μυριζει εντονα! δεν εχουν ουτε ενα τσιμπημα, το βαζω στη πλατη τους στη μεση και ολα κομπλε, μεσα τα κλασσικα στη πριζα αοσμα, απλα τα ζαλιζει και με ενα ελεγχο στο σπιτι βρισκω ενα δυο κ τα σκοτωνω
mariosnik_ Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εμείς έχουμε από αυτά που μπαίνουν στην πρίζα αλλά φέτος βλέπω δεν έχουν καλή δράση. Είναι δηλαδή πιο δύσκολο να απομακρυνθουν τα κουνούπια. Δεν βλάπτει το κατοικίδιο σε κάτι αυτό που μπαίνει στην πρίζα εδώ το έχω σε απόσταση λιγότερο από 1μ δίπλα από εκεί που κοιμάμαι. Φιδακια είναι για εξωτερικούς χώρους άμα κάθεσαι σε μπαλκονι. Δύο λύσεις ακόμα υπάρχουν. Ψεκασμα με K otherine ολο το σπίτι, θέλει προσοχή που θα το βάλεις, σε τοίχους μόνο, κάτω χαμηλά κυρίως μεταξυ τοίχου και δαπέδου, πίσω από έπιπλα και από μέρη που δεν συχνάζεις εύκολα και δεν υπάρχουν τρόφιμα ρούχα. Πχ δεν θα ψεκάσεις τον τοίχο δίπλα από το τραπέζι της κουζίνας, μόνο κάτω από νεροχύτη αν δεν έχεις σκευη εκεί. Δεν θα ψεκάσεις δίπλα από το κρεβάτι σου, αντε πίσω από καμιά πόρτα του υπνοδωματίου η κάποιο άλλο επιπλο. Το άλλο φάρμακο που επίσης υπάρχει είναι το icon 10cs, παρόμοιος τρόπος ψεκασμού με το άλλο.
mariosnik_ Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, majunior είπε Θα ψεκάσεις εντομοκτόνα μέσα στο σπίτι; Σοβαρά τώρα; Φυσικά. Και τα συνεργεία απεντομωσης επίσης ψεκαζουν μέσα στα σπίτια. Αρκεί να είναι αοσμα και να ξέρεις που θα τα βάλεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από mariosnik_ 1
majunior Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Τα συνεργεία απεντόμωσης ψεκάζουν για σοβαρές περιπτώσεις όπως κατσαρίδες, ψίλους, μυρμήγκια κτλ. που ζουν στο σπίτι, άρα πολύ πιθανό να περάσουν και από εκεί που ψέκασες. Τα κουνούπια έρχονται απ'έξω και μετά παίζεις joker αν θα κάτσει πάνω στην επιφάνεια που ψέκασες και αν η επιφάνεια αυτή έχει ξεθυμάνει μέχρι τότε ή όχι. Φαντάζομαι στο Μάλι αξίζει το ρίσκο να φας/αναπνεύσεις το φυτοφάρμακα γιατί όντως κινδυνεύεις, στην Ελλάδα δε νομίζω.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου τα εντομοκτονα δεν επιρεάζουν θερμοαιμα. κυριολεκτικα μπορεις να το γλυψεις. ειναι μονο για ερποντα και ιπταμενα.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Εμείς έχουμε από αυτά που μπαίνουν στην πρίζα αλλά φέτος βλέπω δεν έχουν καλή δράση. Είναι δηλαδή πιο δύσκολο να απομακρυνθουν τα κουνούπια. Δεν βλάπτει το κατοικίδιο σε κάτι αυτό που μπαίνει στην πρίζα εδώ το έχω σε απόσταση λιγότερο από 1μ δίπλα από εκεί που κοιμάμαι. Φιδακια είναι για εξωτερικούς χώρους άμα κάθεσαι σε μπαλκονι. Δύο λύσεις ακόμα υπάρχουν. Ψεκασμα με K otherine ολο το σπίτι, θέλει προσοχή που θα το βάλεις, σε τοίχους μόνο, κάτω χαμηλά κυρίως μεταξυ τοίχου και δαπέδου, πίσω από έπιπλα και από μέρη που δεν συχνάζεις εύκολα και δεν υπάρχουν τρόφιμα ρούχα. Πχ δεν θα ψεκάσεις τον τοίχο δίπλα από το τραπέζι της κουζίνας, μόνο κάτω από νεροχύτη αν δεν έχεις σκευη εκεί. Δεν θα ψεκάσεις δίπλα από το κρεβάτι σου, αντε πίσω από καμιά πόρτα του υπνοδωματίου η κάποιο άλλο επιπλο. Το άλλο φάρμακο που επίσης υπάρχει είναι το icon 10cs, παρόμοιος τρόπος ψεκασμού με το άλλο. Και για ποιον λόγο να ψεκάσεις τους τοίχους χαμηλά? Το κουνούπι έρχεται απέξω, σε βλέπει και τσιμπάει. Απλά με την ελπίδα ότι πριν τσιμπήσει θα κοντοσταθεί σε έναν τοίχο, και μάλιστα χαμηλά σε ψεκασμένο σημείο? Δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε τα εντομοκτονα δεν επιρεάζουν θερμοαιμα. κυριολεκτικα μπορεις να το γλυψεις. ειναι μονο για ερποντα και ιπταμενα. Όλα τα κλασσικά σπρέυ όπως baygon, aroxol κλπ γιατί έχουν τότε 100 προειδοποιήσεις με μεγάλα γράμματα για να προσέχουμε κλπ?
mariosnik_ Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και για ποιον λόγο να ψεκάσεις τους τοίχους χαμηλά? Το κουνούπι έρχεται απέξω, σε βλέπει και τσιμπάει. Απλά με την ελπίδα ότι πριν τσιμπήσει θα κοντοσταθεί σε έναν τοίχο, και μάλιστα χαμηλά σε ψεκασμένο σημείο? Δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα Όλα τα κλασσικά σπρέυ όπως baygon, aroxol κλπ γιατί έχουν τότε 100 προειδοποιήσεις με μεγάλα γράμματα για να προσέχουμε κλπ? Baygon, aroxol και τέτοια, είναι μόνο άμα βρεις μια κατσαρίδα στο σπίτι, να ψεκάσεις επάνω της εκείνη την στιγμή αντί να την χτυπήσεις. Για όσο διάστημα δεν έχουν εξατμιστεί έχουν δράση. Τώρα για τα υπόλοιπα, αυτή την μέθοδο με ψεκασμα στον τοίχο εφαρμόζουν οσοι ξερω, γενικά σε σημεια αδιαταραχτα ψεκάζεις και εξαφανιζονται ολα τα έντομα στο σπιτι. Το φάρμακο προσελκύει το έντομο πρωτα, αυτο έρχεται σε επαφή και μετά πεθαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα