Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Crilen καλή είναι, αλλά α) είναι πανάκριβη, β) κάποιοι δεν αντέχουν τη μυρωδιά της σιτρονέλας και γ) δε λέει να ακουμπάς πάνω στον καναπέ και τα σεντόνια με κρέμες.

27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

έχω ψύχωση με το να είναι κλειστές οι σίτες.

ε λοιπόν χτες είχα κουνούπια μέσα, από που μπαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω. 

είναι τα πιο εκνευριστικά έντομα με διαφορά.

Όσο γρήγορα και να τις ανοιγοκλείνεις, όλο και κάτι θα περάσει, ειδικά αν έχει πολλά απ' έξω και είσαι σε χαμηλό όροφο. Αν είσαι ψηλά και ψιλοφυσάει, είσαι πιο άνετος.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Petraman είπε

CRILEN κρέμα μονόδρομος.. κάνει όντως δουλειά και δεν διώχνει μαζί και τους ανθρώπους όπως άλλα τύπου Autan. Ιδανικό και για παιδιά (έτσι το ανακάλυψα κι εγώ)

Αυτή δεν την ήξερα, θα τη δοκιμάσω σίγουρα. 

Βλέπω και ένα γαλάκτωμα garden insect, θα δοκιμάσω και αυτό. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Η Crilen καλή είναι, αλλά α) είναι πανάκριβη, β) κάποιοι δεν αντέχουν τη μυρωδιά της σιτρονέλας και γ) δε λέει να ακουμπάς πάνω στον καναπέ και τα σεντόνια με κρέμες.

Όσο γρήγορα και να τις ανοιγοκλείνεις, όλο και κάτι θα περάσει, ειδικά αν έχει πολλά απ' έξω και είσαι σε χαμηλό όροφο. Αν είσαι ψηλά και ψιλοφυσάει, είσαι πιο άνετος.

ελέγχω πριν ανοίξω μιλάμε για ψύχωση 

υποψιάζομαι στο ενδιάμεσο επειδή έχω συρώμενα αλουμίνια σχετικά μεγάλα στο μπαλκόνι.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι σίτα, αλλά κάθε φορά που ανοίγεις κάνουν ντου. Αν παρατηρήσεις μέσα απ' το τζάμι, είναι απ' έξω και περιμένουν την ευκαιρία.

αυτο που κανω ειναι πριν βγω-μπω, να τιναζω την σιτα ακουμπωντας την ωστε να φοβηθουν και να φυγουν και μετα την ανοιγω.

25 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

έχω ψύχωση με το να είναι κλειστές οι σίτες.

ε λοιπόν χτες είχα κουνούπια μέσα, από που μπαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω. 

είναι τα πιο εκνευριστικά έντομα με διαφορά.

διαφωνω,τα πιο εκνευριστικα ειναι οι μυγες,πεισματαρες.και δεν εχω καταλαβει γιατι μας ενοχλουν,τα κουνουπια εχουν καποιο σκοπο τουλαχιστον.

αναμεσα στις σιτες-αλουμινοπορτες εχει ενα μικρο κενο.επισης και απο την κεντρικη πορτα.περιμενουν απο εξω.κενα κατω απο τις πορτες,στα αλουμινια κατω εχει επισης ενα μικρο κενο-τρυπουλα για νερα,αλλα κυριως ειναι που περιμενουν απεξω.

9 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Τα raid πάντως δεν έκαναν τίποτα. 

Εν τω μεταξύ, αν τα δείτε, κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερα. 

Εκτός από πιο ανθεκτικά, θεριεύουν κιόλας. 

Αυτή δεν την ήξερα, θα τη δοκιμάσω σίγουρα. 

εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι εγιναν εξυπνοτερα.ανοιγεις το βραδυ το φως που κοιμασαι να τα σκοτωσεις και βρισκουν τις πιο απιθανες κρυψωνες.παλια καθοντουσαν σε εναν τοιχο και γινοντουσαν σταμπα.

.το γκριλεν πως και δεν το ξερεις? μαζι με το φλεριανα ειναι τα πιο διαφημιζομενα.εμενα δεν μου αρεσαν ομως και εχουν και βλαβερα συστατικα οσο και να διαφημιζουν το αντιθετο.

φιλε σου δινω λινκ με κριτκες κιολας,πληροφοριες και διαλεξε,τα εχει ολα.

https://www.vita4you.gr/el/epochiaka/antikounoupika

εγω προτιμω αυτο γιατι ειναι γαλακτωμα,δεν λερωνει ,απλωνεται ευκολα και ξεπλενεται και εχει φοβερο αρωμα κυριως ευκαλυπτου και λεβαντας

https://www.vita4you.gr/el/pharmalead-entomoapothitiko-enidatiko-galaktoma-spray-100-ml

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι μπαίνουν αυτή τη λίγη ώρα που έχουν το ελεύθερο.

Όσο και να κοιτάς, δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα μπει κανένα.

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ελέγχω πριν ανοίξω μιλάμε για ψύχωση 

υποψιάζομαι στο ενδιάμεσο επειδή έχω συρώμενα αλουμίνια σχετικά μεγάλα στο μπαλκόνι.

Δημοσ.

η σιτα ειναι η λυση, η μοναδικη λυση + ενα μεσα υγρο ή ταμπλετα. 

Το οτι ανοιγουμε καθε 4 λεπτα την σιτα για να βγαινουμε εξω ειναι θεμα και πρεπει να γινεται γρηγορα. Εμενα δεν ειναι ετσι η κατασταση, ναι αν εχεις παιδια που πανε μεσα εξω ανα 3 κλασματα του δευτερολεπτου δεν υπαρχει κατι αλλο. 

12 minutes ago, mike15 said:

αναμεσα στις σιτες-αλουμινοπορτες εχει ενα μικρο κενο.επισης και απο την κεντρικη πορτα.περιμενουν απο εξω.κενα κατω απο τις πορτες,στα αλουμινια κατω εχει επισης ενα μικρο κενο-τρυπουλα για νερα,αλλα κυριως ειναι που περιμενουν απεξω.

και αυτα καλυμα με σιτα. Βρισκεις στα σιδεραδικα+σκρουτζ αυτο που ειναι σαν ταινια και εχει σιτα που την κολας. κοβεις ενα μικρο κομματι και το κολλας, εχω καλυψει ολα αυτα που λες στα αλουμίνια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mike15 είπε

αυτο που κανω ειναι πριν βγω-μπω, να τιναζω την σιτα ακουμπωντας την ωστε να φοβηθουν και να φυγουν και μετα την ανοιγω.

διαφωνω,τα πιο εκνευριστικα ειναι οι μυγες,πεισματαρες.και δεν εχω καταλαβει γιατι μας ενοχλουν,τα κουνουπια εχουν καποιο σκοπο τουλαχιστον.

εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι εγιναν εξυπνοτερα.ανοιγεις το βραδυ το φως που κοιμασαι να τα σκοτωσεις και βρισκουν τις πιο απιθανες κρυψωνες.παλια καθοντουσαν σε εναν τοιχο και γινοντουσαν σταμπα.

.το γκριλεν πως και δεν το ξερεις? μαζι με το φλεριανα ειναι τα πιο διαφημιζομενα.εμενα δεν μου αρεσαν ομως και εχουν και βλαβερα συστατικα οσο και να διαφημιζουν το αντιθετο.

φιλε σου δινω λινκ με κριτκες κιολας,πληροφοριες και διαλεξε,τα εχει ολα.

https://www.vita4you.gr/el/epochiaka/antikounoupika

εγω προτιμω αυτο γιατι ειναι γαλακτωμα,δεν λερωνει ,απλωνεται ευκολα και ξεπλενεται και εχει φοβερο αρωμα κυριως ευκαλυπτου και λεβαντας

https://www.vita4you.gr/el/pharmalead-entomoapothitiko-enidatiko-galaktoma-spray-100-ml

Αυτό που το πας, ανοίγεις τον φακού του κινητού να τα προσελκύσεις και αυτά φεύγουν πάνε στο άλλο δωμάτιο. 

Ξαπλώνεις να ισιώσεις με σβηστά όλα και τότε εφορμούν. 

Δεν τα ξέρω, είχα μείνει στα αουτάν, τα τσερότα και μία άλλη αηδία, ένα σπρέι repel κάτι, το οποίο, ειλικρινά, νομίζω τα ελκύει αντί να τα απωθεί. 

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν τα κουνούπια περιμένουν την ευκαιρία να μπουν μέσα και την ημέρα.
Όχι μόνο όταν βραδιάζει.
Για ένα λόγο παραπάνω που ψάχνουν δροσιά και σκοτάδι, όταν έξω έχει ζέστη και ήλιο.

Οπότε μην περιμένετε να προστατευθείτε μόνο τη νύχτα,
τα κουνούπια θα έχουν μπει και τη μέρα και θα έχουν κρυφτεί πίσω από κάδρα, έπιπλα κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, corridor265 είπε

Υπόψιν τα κουνούπια περιμένουν την ευκαιρία να μπουν μέσα και την ημέρα.
Όχι μόνο όταν βραδιάζει.
Για ένα λόγο παραπάνω που ψάχνουν δροσιά και σκοτάδι, όταν έξω έχει ζέστη και ήλιο.

Οπότε μην περιμένετε να προστατευθείτε μόνο τη νύχτα,
τα κουνούπια θα έχουν μπει και τη μέρα και θα έχουν κρυφτεί πίσω από κάδρα, έπιπλα κλπ.

πολυ σωστο,ξεχασ ανα το αναφερω.ειδικα οσοι ειστε σε πολυκατοικιες θα το διαπιστωσετε στους διαδρομους που εχει δροσια.περιμενουν να ανοιξετε την κεντρικη πορτα

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.

Φιδακι στο μπαλκονι και μεσα συσκευες πριζας.

Που και που με πιανει και παιρνω το φιδακι σαν λιβανιστηρι και λιβανιζω τα δωματια 🤣

Και ψεκασμα στο στο σωμα με κιτρινο autan

• Like 1
Δημοσ.

Θα πω και άλλη μια συμβουλή.

Τα κουνούπια εκτός από δροσιά και σκοτάδι
θέλουν επίσης και νερό.

Οπότε αν έχετε πολλά νερά πχ τασάκια στις γλάστρες, κουβάδες κλπ
απομακρύνετέ τα.
Είναι σα να τα προσφέρετε στα κουνούπια για καλωσόρισμα.

Δημοσ.

Υγρά στις πρίζες όλη μέρα (διαρκούν 1-2 μήνες) που τα ζαλίζει κάπως, σε συνδυασμό με κλιματιστικό τη νύχτα.

Αυτό κάνω και λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό.

Είμαι στο να βάλω σίτες, αλλά έχω καταλήξει στο ότι τις θέλω κυρίως για άνοιξη/φθινόπωρο. Τώρα που ξεκίνησε η ζέστη και μέχρι τουλάχιστον τέλος Σεπτέμβρη, και να τις είχα δε θα τις χρησιμοποιούσα αφού τα κλιματιστικά δουλεύουν όλη μέρα. Όταν έξω έχει 30-44 βαθμούς και μέσα 28-32, τι να τις κάνεις τις σίτες;

• Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, Rebelos2018 said:

ένα σπρέι repel κάτι

to autan μυριζει, Και το καταλαβαίνεις οταν πας κανα θερινο και ερχετε ο διπλα και μυριζει autan και δεν μπορεις να ανασάνεις. το REPEL 
image.png.e5be54c085884e1edb7e578a38a5fdde.png

αυτο ειναι σε μενα τουλαχιστον που με τρωνε οπου και να παω, ειναι το καλυτερο που εχω χρησιμοποιήσει. Αοσμο και κανει δουλεια..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, great είπε

to autan μυριζει, Και το καταλαβαίνεις οταν πας κανα θερινο και ερχετε ο διπλα και μυριζει autan και δεν μπορεις να ανασάνεις. το REPEL 
image.png.e5be54c085884e1edb7e578a38a5fdde.png

αυτο ειναι σε μενα τουλαχιστον που με τρωνε οπου και να παω, ειναι το καλυτερο που εχω χρησιμοποιήσει. Αοσμο και κανει δουλεια..

Μπράβο αυτό. 

Σε μένα, δεν κάνει τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...