Rebelos2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Μετά από τρεις μέρες ζέστης και θεμάτων με κουνούπια, δυστυχως διαπίστωσα και εγώ αυτό που ανέφεραν και άλλοι εδώ, ότι αντικουνουπικα πρίζας και ταμπλέτες ειναι αναποτελεσματικά. Δεν αποδίδουν. Επίσης διαπίστωσα και εγώ ότι πλέον δεν κάνουν όλα τα κουνούπια τόσο θόρυβο όσο έκαναν παλιά. Πλέον είμαι σε αναζήτηση συσκευών κάτι σαν τις ρακέτες που τα σκοτώνουν με εκκένωση καθώς και κάποιων λαμπτήρων που πλησιάζουν και σκοτώνονται με UV. Πρέπει να έχουν αποκτήσει ανθεκτικότητα τα κουνούπια στα φάρμακα που μπαίνουν στην πρίζα με φιαλίδια και ταμπλέτες εδώ και χρόνια. Ενδεχομένως αυτά που δεν κάνουν θόρυβο να μην είναι κουνούπια αλλά αλλου τύπου έντονα. Δεν είμαι βέβαια και σίγουρος. Πάντως μιλάμε απελπισία η κατάσταση. Κουνούπια είναι, έχω φάει κάνα δυο και τα παρατηρώ καλά καλά. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα. Λοιπόν, πήρα το Jungle Formula. Και όντως, κάνει δουλειά. Αλλά. Ρε παιδιά, τι 11.5 ευρώ, με έκπτωση κιόλα, είμαστε με τα σωστά μας; Σε φαρμάκειο βέβαια αυτή η τιμή αλλά και πάλι. Τι να πω, δεν έχω λόγια. Τουλάχιστον, κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τα ρημάδια, να αποκτήσουν και σε αυτό ανοσία και να βγει το "Death Valley Formula", καλά είμαστε. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Rebelos2018
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Το maximum; Πάντως στο skroutz ξεκινάει γύρω στα 6€. Αλλά συμφωνώ ότι δεν κάνεις εύκολα παραγγελία αντικουνουπικό από skroutz, γι' αυτό έγραψα πιο πάνω ότι είναι ακριβή η Crilen, στα φαρμακεία βαράνε στο ψαχνό. 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Επανέρχομαι στο θέμα. Λοιπόν, πήρα το Jungle Formula. Και όντως, κάνει δουλειά. Αλλά. Ρε παιδιά, τι 11.5 ευρώ, με έκπτωση κιόλα, είμαστε με τα σωστά μας; Σε φαρμάκειο βέβαια αυτή η τιμή αλλά και πάλι. Τι να πω, δεν έχω λόγια. Τουλάχιστον, κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τα ρημάδια, να αποκτήσουν και σε αυτό ανοσία και να βγει το "Death Valley Formula", καλά είμαστε. ολα αυτα εχουν μεσα deet ή icaridin οπως πχ αυτο https://www.skroutz.gr/s/40559208/Garden-Insect-Tick-Entomoapothitiko-Galaktoma-se-Spray-Icaridin-20-Katallilo-gia-Paidia-100ml.html στα δυνατα το deet ειναι 50% και το icaridin 20%. συνηθως δυσκολα βρισκεις με 20% τα περισσοτερα εχουν 15%. το icaridin επισης δεν μυριζει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από basilis_k6
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ολα αυτα εχουν μεσα deet ή icaridin οπως πχ αυτο https://www.skroutz.gr/s/40559208/Garden-Insect-Tick-Entomoapothitiko-Galaktoma-se-Spray-Icaridin-20-Katallilo-gia-Paidia-100ml.html στα δυνατα το deet ειναι 50% και το icaridin 20%. συνηθως δυσκολα βρισκεις με 20% τα περισσοτερα εχουν 15%. το icaridin επισης δεν μυριζει. Σαν να λέμε κάτι βλαβερό;
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Σαν να λέμε κάτι βλαβερό; οχι αλλα νομιζω αυτες ειναι οι μεγιστες ποσοτητες. παντως το 20% icaridin κανει σιγουρα πολυ καλη δουλεια. τεσταρισμένο σε καμπινγκ με ποταμι που χωρις αυτο τα κουνουπια τρυπαγανε και πανοπλια με ανεση... 1
great Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Εγω πηρα μια ρακετα αυτες που κανουν τζιζ με USB. Ενταξει εχω λιωσει στο γελιο.ο πιο ευκολος τροπος να τα χτυπησεις αντι να βαράς παλαμάκια
Rebelos2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, great είπε Εγω πηρα μια ρακετα αυτες που κανουν τζιζ με USB. Ενταξει εχω λιωσει στο γελιο.ο πιο ευκολος τροπος να τα χτυπησεις αντι να βαράς παλαμάκια Ενα λινκ αν είναι εύκολο
great Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, Rebelos2018 said: Ενα λινκ αν είναι εύκολο https://www.skroutz.gr/s/34265921/Ilektriki-Raketa-Entomon-LTD-618.html 1
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Αν είναι να τα κυνηγάμε, τι νόημα έχουν τα αντικουνουπικά; 1
Menelaos83 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 21 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Επανέρχομαι στο θέμα. Λοιπόν, πήρα το Jungle Formula. Και όντως, κάνει δουλειά. Αλλά. Ρε παιδιά, τι 11.5 ευρώ, με έκπτωση κιόλα, είμαστε με τα σωστά μας; Σε φαρμάκειο βέβαια αυτή η τιμή αλλά και πάλι. Τι να πω, δεν έχω λόγια. Τουλάχιστον, κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τα ρημάδια, να αποκτήσουν και σε αυτό ανοσία και να βγει το "Death Valley Formula", καλά είμαστε. 11.5 απο που το πηρες και ποιο jungle? Το maximum εχει γυρω στα 7.
Rebelos2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε 11.5 απο που το πηρες και ποιο jungle? Το maximum εχει γυρω στα 7. Φαρμακείο συνοικιακό. Jungle Formula maximum το 4. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Rebelos2018
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στο skroutz/internet το βρίσκεις τόσο. Αν πας σε φαρμακείο οι τιμές συνήθως είναι αρκετά προς τα πάνω. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στο εξοχικό στο μπαλκόνι που γίνεται χαμός λόγω του κήπου, βάζω 2 φιδάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα