mountains1 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχουμε ρακέτες με ηλεκτρισμό για μύγες κλπ ,γιατί δεν κάνουν και σίτες με ηλεκτρισμό ; Καινοτομική ιδέα! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, mountains1 είπε Καινοτομική ιδέα! Πάω να την πατεντάρω. 1
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Να έχουν και πεδίο στο κενό μεταξύ τους όταν ανοίγουν όμως. 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Πάρε κάνα 2 από αυτές και γίνε ψυχρός εκτελεστής. Ειδικά αυτά που κάνουν και τσαφ τσουφ ειναι τρομερα. Περισσότερο για έξω όταν κάθεσαι και δεν θες να πλησιάζουν. https://www.skroutz.gr/s/34265921/Ilektriki-Raketa-Entomon-LTD-618.html Για μέσα στο σπίτι baygon η η καλύτερη λύση προσοχή στο άνοιγμα εξωτερικών πορτών να μην μπαίνουν κουνούπια. Αν οι πόρτες ανοιγοκλεινουν όλη μέρα το υγρό είναι η μόνη λύση για ήσυχο ύπνο το βράδυ. 1
Grenth Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Jungle Formula 3 ή 4 σε spray για πάνω σου, σίτες κλειστές στο σπίτι και ότι περάσει ηλ ρακέτα. Ταμπλέτες, φιδάκια κτλ εδώ και πολύ καιρό δε κάνουν τίποτα. 1
Petraman Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, phanispal said: Η Crilen καλή είναι, αλλά α) είναι πανάκριβη, β) κάποιοι δεν αντέχουν τη μυρωδιά της σιτρονέλας και γ) δε λέει να ακουμπάς πάνω στον καναπέ και τα σεντόνια με κρέμες. Ακριβή ίσως αν και εφόσον αποδίδει στο μέγιστο προσωπικά πιστεύω αξίζει. Για την μυρωδιά πάντως θα διαφωνήσω. Γενικά με ενοχλεί απίστευτα πολύ η μυρωδιά της σιτρονέλας (δεν το συζητάω καν δηλαδή για προϊόντα με σιτρονέλα γενικά) και μπορώ να πω ότι όταν είδα ότι η CRILEN έχει μεταξύ άλλων και αιθέρια έλαια σιτρονέλας ξαφνιάστηκα μιας και μυρίζει εξαιρετικά (για αντικουνουπικό). Σχετικά με την απορροφητικότητα της εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ρούχα, σεντόνια, καλύμματα κλπ. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Petraman
sheldon Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Joungle Formula σπρει ..... Οτι καλύτερο... Σε εμένα τουλάχιστον το μόνο που αποδίδει άριστα και με ωραίο άρωμα 3
Leo98 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Πραγματικά η κατάσταση με τα κουνούπια είναι ανυπόφορη τα τελευταία χρόνια. Όλο τον χρόνο κοιμάμαι με μία σκοτώστρα δίπλα μου στο κομοδίνο. Κάθε βράδυ δίνω μάχη. 😅 Υγρό στην πρίζα χρησιμοποιώ που είναι και άοσμο, αλλά με μέτρια αποτελέσματα. Δεν χαμπαριάζουν πλέον. Και σίτες έχουμε παντού, αλλά με το που ανοίξεις πόρτα/μπαλκονόπορτα, έχουν μπουκάρει σε χρόνο dt.
LynnJames Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 46 minutes ago, Leo98 said: Πραγματικά η κατάσταση με τα κουνούπια είναι ανυπόφορη τα τελευταία χρόνια. Όλο τον χρόνο κοιμάμαι με μία σκοτώστρα δίπλα μου στο κομοδίνο. Κάθε βράδυ δίνω μάχη. 😅 Υγρό στην πρίζα χρησιμοποιώ που είναι και άοσμο, αλλά με μέτρια αποτελέσματα. Δεν χαμπαριάζουν πλέον. Και σίτες έχουμε παντού, αλλά με το που ανοίξεις πόρτα/μπαλκονόπορτα, έχουν μπουκάρει σε χρόνο dt. Μετα απο μια νυχτα οπου με κρατησαν ξυπνιο ολο το βραδυ ενω δουλευα το πρωι ,την επομενη πηρα κουνουπιερα . Απο τοτε εχω ησυχασει .. 1
mountains1 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, LynnJames είπε Μετα απο μια νυχτα οπου με κρατησαν ξυπνιο ολο το βραδυ ενω δουλευα το πρωι ,την επομενη πηρα κουνουπιερα . Απο τοτε εχω ησυχασει .. Ειδες λυσεις που ερχονται απο το παρελθον; Θυμαμαι παλια σπιτια απο θειες μου, και απο τα ταβανια κρεμονταν οι κουνουπιερες! Τις εβλεπα....και τις θαυμαζα! Σαν να κρεμονταν νυφιατικο φορεμα απο το ταβανι! Αλλα για να υπηρχαν σε τοσα σπιτια, αρα εκαναν δουλεια! Το παρελθον εχει λυσεις για ολα τελικα!
mariosnik_ Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Μάλλον δεν έχεις διαβάσει από την αρχή. Για πάνω μου μιλάω. Τοτε άκυρες και οι απαντήσεις που δώσαμε. Για επάνω στο δέρμα μονο κάτι αλοιφές μπορείς να βρεις η σαν κολαρα που βάζουμε στα ζώα, αλλά αυτά έχουν μυρωδιά δεν είναι αοσμα. Θυμάμαι και ένα κόλπο που μου είχε αναφέρει θείος μου όταν ήμουν μικρός, δεν το δοκίμασα ποτέ ούτε το αναφέρω γιατί δεν έχει νόημα.
Menelaos83 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Jungle formula και απο μενα, οσες φορες το χρειαστηκα ηταν πολυ καλο.
Rebelos2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ τα γ@#€δια, εκτός από πιο ανθεκτικά και πιο έξυπνα, έχουν γίνει και αθόρυβα. Δεν κάνουν πια μπζζζ, που τα άκουγες μέσα στο αυτί σου και βάραγες παλαμάκια στα σκοτεινά και το πετύχαινες. Πλησιάζουν τώρα αθόρυβα. Δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Απίστευτα πράγματα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Rebelos2018 1
mariosnik_ Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μετά από τρεις μέρες ζέστης και θεμάτων με κουνούπια, δυστυχως διαπίστωσα και εγώ αυτό που ανέφεραν και άλλοι εδώ, ότι αντικουνουπικα πρίζας και ταμπλέτες ειναι αναποτελεσματικά. Δεν αποδίδουν. Επίσης διαπίστωσα και εγώ ότι πλέον δεν κάνουν όλα τα κουνούπια τόσο θόρυβο όσο έκαναν παλιά. Πλέον είμαι σε αναζήτηση συσκευών κάτι σαν τις ρακέτες που τα σκοτώνουν με εκκένωση καθώς και κάποιων λαμπτήρων που πλησιάζουν και σκοτώνονται με UV. Πρέπει να έχουν αποκτήσει ανθεκτικότητα τα κουνούπια στα φάρμακα που μπαίνουν στην πρίζα με φιαλίδια και ταμπλέτες εδώ και χρόνια. 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Εν τω μεταξύ τα γ@#€δια, εκτός από πιο ανθεκτικά και πιο έξυπνα, έχουν γίνει και αθόρυβα. Δεν κάνουν πια μπζζζ, που τα άκουγες μέσα στο αυτί σου και βάραγες παλαμάκια στα σκοτεινά και το πετύχαινες. Πλησιάζουν τώρα αθόρυβα. Δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Απίστευτα πράγματα. Ενδεχομένως αυτά που δεν κάνουν θόρυβο να μην είναι κουνούπια αλλά αλλου τύπου έντομα. Δεν είμαι βέβαια και σίγουρος. Πάντως μιλάμε απελπισία η κατάσταση. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από mariosnik_ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα