Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Crilen είναι το καλύτερο, όσοι παραπονιέστε για λεκέδες σε ρούχα και σεντόνια να ξέρετε βάζετε υπερβολική ποσότητα. Δεν θέλει πολύ , λίγο γα να απορροφηθεί. Εάν βάζετε και ασπριζετε και νιώθετε ότι απλώνετε γιαούρτι , τότε έχετε βάλει πολύ. Θελει τόσο ώστε με 2-3 κινήσεις του χεριού να μην φαίνεται τίποτα. 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι και λίγο ψυχολογικό το ζήτημα.

Οι γυναίκες βάζουν ενυδατικές και ξαπλώνουν. Βάζουν και στις παλάμες/δάχτυλα και μετά δεν τα πλένουν (προφανώς).

Για την Crilen όπως και για άλλα παρόμοια προϊόντα όμως λένε να πλένεις καλά τα χέρια σου πριν πιάσεις κάτι άλλο.

Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δε μου κάθεται καλά να ξαπλώσω σε καναπέ/κρεβάτι.

Για την ποσότητα μάλλον έχεις δίκιο, ειδικά μέσα σε σπίτι δε χρειάζονται υπερβολές. Το έξω είναι άλλη ιστορία, ανάλογα και το μέρος.

Δημοσ.
15 hours ago, phanispal said:

Αν είναι να τα κυνηγάμε, τι νόημα έχουν τα αντικουνουπικά;

δεν λεμε να τα κυνηγας, αλλα εκει που το βλεπεις μπροστα σου στον καναπε που καθεσε και πας να το χτυπησεις παλαμακια και φυσικα ΔΕΝ το πετυχαινεις με την ρακετιτσα το εχεις τσακισει και κανει και εκεινο το τζιζ που φερνει μια ηδονη.

14 hours ago, MARIOSNURSE said:

Στο εξοχικό στο μπαλκόνι που γίνεται χαμός λόγω του κήπου, βάζω 2 φιδάκια.

και απλα καθονται πανω του και καπνιζουν φανταζομαι

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

δεν λεμε να τα κυνηγας, αλλα εκει που το βλεπεις μπροστα σου στον καναπε που καθεσε και πας να το χτυπησεις παλαμακια και φυσικα ΔΕΝ το πετυχαινεις με την ρακετιτσα το εχεις τσακισει και κανει και εκεινο το τζιζ που φερνει μια ηδονη.

Τα ζαλίζει. Τα βλέπεις που πετάνε λιγότερο ή κάθονται στις σίτες κλπ. 

Δημοσ.
2 hours ago, great said:

Μπορεί να το λες για πλάκα αλλά το είδα ιδίοις όμμασι πριν 25 χρόνια στο στρατό.
Το «φιδάκι» κάπνιζε, και ακριβώς πάνω σε αυτό βρισκόταν ένα κουνούπι (δεν ξέρω αν αυτά του βορειοανατολικού Αιγαίου διαθέτουν αυξημένες αντιστάσεις σε αντικουνουπικά  σε σχέση με τα άλλα) που απλώς δεν χαμπάριαζε.
Τώρα φαντάζομαι τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα...

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

OK, προσωπικά περισσότερο με απασχολεί να μη με λιανίσουν στον ύπνο μου.

Αλλά και στον καναπέ, ακόμη και να βλέπω ότι υπάρχει ένα ή δύο, προτιμώ να είναι ζαλισμένα από το αντικουνουπικό, παρά να είμαι με τη ρακέτα ανά χείρας.

Αλλά όπως θέλει ο καθένας.

Δημοσ.

Πιάσε γκόμενα μια γλυκοαίματη.
Αν δεν γίνεται, κάνε την φίλη σου.

Μια ζωή θα της συμπαραστέκεσαι και θα την κατανοείς που την τρώνε τα κουνούπια, αλλά δεν πρόκειται να σε ξαναακουμπήσουν.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, csontheline είπε

Μια ζωή θα της συμπαραστέκεσαι και θα την κατανοείς που την τρώνε τα κουνούπια, αλλά δεν πρόκειται να σε ξαναακουμπήσουν.

Αυτό το γλυκοαίματος που λένε. 

Έχει να κάνει με ομάδα αίματος; 

Γιατί αν αναφέρεται στα επίπεδα γλυκόζης, σε μένα που με λιανίζουν, είναι πολύ χαμηλή. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
8 minutes ago, Rebelos2018 said:

Αυτό το γλυκοαίματος που λένε. 

Έχει να κάνει με ομάδα αίματος; 

Γιατί αν αναφέρεται στα επίπεδα γλυκόζης, σε μένα που με λιανίζουν, είναι πολύ χαμηλή. 

Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Εμένα μου βγαίνει ξινή ώρες ώρες, αλλά δεν με αγγίζουν. Αλλά και όταν είναι στις γλύκες της και έχει κουνούπια, πάλι της γυρνάει, και πάλι εμένα δεν με αγγίζουν.

Πέρα από την πλάκα, αν ψάξεις στο ίντερνετ, θα βρεις κάμποσους τρόπους, κυρίως με φυτά. Προσωπικά, μου έχει μείνει ότι τα κουνούπια δεν αντέχουν τον αέρα, οπότε πάντα υπάρχει ένας ανεμιστήρας να γυρνάει.

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, csontheline said:

Δυστυχώς αυτός είμαι εγώ. Ολα πανω μου κανένα αλλού.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, great είπε

Σε θέλω στην παρέα μου.Απλά θα κάθεσαι μαζί μας.Δολωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, great said:

Που συχνάζεις;

Βασικά, γράψε το στο banner του προφίλ σου στο facebook και δες τα αιτήματα φιλίας να έρχονται κατά 100άδες.

Επεξ/σία από csontheline
  • Haha 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κυρίως μέσο που έχω για να τα απωθώ όταν είμαι στο σπίτι είναι το υγρό που μπαίνει στην πρίζα.

Είχα δει εμπειρικά αλλά με μεγάλη σαφήνεια ότι όταν ο χώρος είναι κλειστός πχ ένα δωμάτιο με κλειστή πόρτα, τότε δουλεύει εξαιρετικά. Μετά από κάποια ώρα που θα συσσωρευτεί ποσότητα ουσίας στον αέρα, δεν μένει ούτε κουνούπι.

Στις οδηγίες λέει βέβαια ότι επιτρέπεται η χρήση του μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους... Σε τέτοιους χώρους όμως έχω δει ότι έχει πολύ μέτρια αποτελέσματα και μερικές φορές είναι σαν να μην κάνει τίποτα :-(

Διάβασα λίγο πιο αναλυτικά τα μικρά γράμματα αυτών των υγρών όταν πήγα ΣΜ. Τα περισσότερα έχουν την ίδια δραστική ουσία και στην ίδια συγκέντρωση (prallethrin 1.2%) εκτός από το Raid αν θυμάμαι σωστά που έγραφε κάτι άλλο.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως ότι γράφουν πως το υγρό είναι κατάλληλο για χώρο 30 κ.μ. 30 κυβικά μέτρα για έναν χώρο με ταβάνι 4 μέτρα αντιστοιχούν σε επιφάνεια δωματίου 7,5 τετραγωνικά μέτρα ή σε έναν χώρο με διαστάσεις 2,5 x 3 μέτρα (!!)

Με λίγα λόγια μόνο για περίπτερο κάνουν ή για το μπάνιο και γιαυτό η αναποτελεσματικότητά τους στους περισσότερους χώρους όταν αερίζονται.

Ναι δεν έχω να προτείνω κάτι για να απαλλαγούμε, η μόνη ελπίδα είναι να βγει σύντομα το laser σε παραγωγή και να δουλεύει σωστά αλλά μέχρι τότε εγώ μάλλον θα βάλω 2ο υγρό στο ίδιο δωμάτιο να δουλεύει ταυτόχρονα

• Thanks 1
Δημοσ.

εδω θεσσαλονικη παντως μεσας στην πολη δεν εχω δει κουνουπι ακομα,καλα μεσα εχω σιτες αλλα και εξω δνε με τσιμπανε,μαλλον ψεκασαν προληπτικα.γενικα τα τελευταια χρονια δεν εχει πολλα κουνουπια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το κυρίως μέσο που έχω για να τα απωθώ όταν είμαι στο σπίτι είναι το υγρό που μπαίνει στην πρίζα.

Είχα δει εμπειρικά αλλά με μεγάλη σαφήνεια ότι όταν ο χώρος είναι κλειστός πχ ένα δωμάτιο με κλειστή πόρτα, τότε δουλεύει εξαιρετικά. Μετά από κάποια ώρα που θα συσσωρευτεί ποσότητα ουσίας στον αέρα, δεν μένει ούτε κουνούπι.

Στις οδηγίες λέει βέβαια ότι επιτρέπεται η χρήση του μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους... Σε τέτοιους χώρους όμως έχω δει ότι έχει πολύ μέτρια αποτελέσματα και μερικές φορές είναι σαν να μην κάνει τίποτα :-(

Διάβασα λίγο πιο αναλυτικά τα μικρά γράμματα αυτών των υγρών όταν πήγα ΣΜ. Τα περισσότερα έχουν την ίδια δραστική ουσία και στην ίδια συγκέντρωση (prallethrin 1.2%) εκτός από το Raid αν θυμάμαι σωστά που έγραφε κάτι άλλο.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως ότι γράφουν πως το υγρό είναι κατάλληλο για χώρο 30 κ.μ. 30 κυβικά μέτρα για έναν χώρο με ταβάνι 4 μέτρα αντιστοιχούν σε επιφάνεια δωματίου 7,5 τετραγωνικά μέτρα ή σε έναν χώρο με διαστάσεις 2,5 x 3 μέτρα (!!)

Με λίγα λόγια μόνο για περίπτερο κάνουν ή για το μπάνιο και γιαυτό η αναποτελεσματικότητά τους στους περισσότερους χώρους όταν αερίζονται.

Ναι δεν έχω να προτείνω κάτι για να απαλλαγούμε, η μόνη ελπίδα είναι να βγει σύντομα το laser σε παραγωγή και να δουλεύει σωστά αλλά μέχρι τότε εγώ μάλλον θα βάλω 2ο υγρό στο ίδιο δωμάτιο να δουλεύει ταυτόχρονα

Εγω το βαζω το αντικουνουπικο με το υγρο, στο υπνοδωματιο, με κλειστα παραθυροφυλλα, καμια ωρα πριν κοιμηθω.

Ωστε να γεμισει το χωρο.

Ουτε κατευθειαν με ανοιχτα παραθυρα, ουτε τελευταια στιγμη.

Ετσι εχω δει οτι γινεται δουλεια, μετα δηλαδη που παω για υπνο και ανοιγω παραθυρα συνηθως, συνεχιζει να κανει δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...