x570g Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Βγαινει καπου στην σλοβενια. Εχει κατι που ηθελα να παρω υποπτα φτηνο. Συγγενες/ιδιο τηλεφωνο domain onenergynutrition.gr Be Healthy Group d.o.o. Poslovna cona A10 4208 Šenčur
bill987 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Το σαιτ είναι λίγο ότι να είναι στην μετάφραση, αλλά βλέπω ότι έχει μέθοδο πληρωμής paypal, αν σε αφήνει να πληρώσεις έτσι, προχωράς και βλέπεις!
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Επί τη ευκαιρία, να ρωτήσω κι εγώ γι' αυτό; https://www.gourmetencasa-tcm.com/en/
manosdas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κάποιο νεότερο; Παρήγγειλε κάποιο παιδί;;; Στέλνουν και αντικαταβολή και αυτό το κάνει λιγότερο ύποπτο πάντως! Αλλά σαν συμπληρώματα; Θα αξίζουν;
mariosnik_ Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχα σκεφτεί να παραγγειλω κάτι και εγώ από την εν λόγω εταιρεία. Είναι και στο skroutz. Δε νομίζω ότι είναι απάτη η scam, αλλά οι τιμές της ήταν χαμηλότερες από τα επώνυμα της αγορας σε βαθμο τέτοιο που τελικά προτίμησα τα επώνυμα διότι αμφιβάλλω για την ποιότητα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από mariosnik_
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 34 minutes ago, manosdas said: Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κάποιο νεότερο; Παρήγγειλε κάποιο παιδί;;; Στέλνουν και αντικαταβολή και αυτό το κάνει λιγότερο ύποπτο πάντως! Αλλά σαν συμπληρώματα; Θα αξίζουν; Η αντικαταβολή δεν έχει καμία προστασία ως μέθοδος αγοράς. Μόνο αν ελέγξεις και δεν παραλάβεις, δεν ξέρω όμως ποιος ταλαίπωρος κούριερ θα σε αφήσει να ανοίξεις συσκευασία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα