Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, sdikr είπε

ο Υπάλληλος δεν θα απασχοληθεί για να σηκώσει το τηλέφωνο;  μισθό δεν παίρνει; 

Πάντα αυτα ήταν μέσα στην τιμή, πχ πλήρωνες ίδια τιμή με το να το φας στο σαλόνι με το take away

0.90€ για να σημειωσει μια παραγγελια; σοβαρα; δλδ 100 παραγγελιες την μερα(και λιγες λεω), 90€. 28 μερες τον μηνα, 2.520€. Αν παιρνει τετοιο μισθο το παληκαρι που παιρνει την παραγγελια, να παω και εγω... Σοβαρευτειτε...

Το κοστος του ντελιβερι, να το δεχθω να το πληρωσεις εξτρα. Το κοστος του να παρει καποιος την παραγγελια σου ομως, θα επρεπε να την υπολογισει στην τιμη του προϊοντος που πουλαει ο καταστηματαρχης.

Οχι να βαλει ενα υπερβολικο ποσο για να σημειωσει σε ενα χαρτακι την παραγγελια σου το ιδιο παληκαρι που θα τον εχει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εκει κ σαν ταμια και σαν λατζερη και σαν υπευθυνο καταστηματος/αποθηκης/τουαλετων...

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, kallair said:

0.90€ για να σημειωσει μια παραγγελια; σοβαρα; δλδ 100 παραγγελιες την μερα(και λιγες λεω), 90€. 28 μερες τον μηνα, 2.520€. Αν παιρνει τετοιο μισθο το παληκαρι που παιρνει την παραγγελια, να παω και εγω... Σοβαρευτειτε...

Το κοστος του ντελιβερι, να το δεχθω να το πληρωσεις εξτρα. Το κοστος του να παρει καποιος την παραγγελια σου ομως, θα επρεπε να την υπολογισει στην τιμη του προϊοντος που πουλαει ο καταστηματαρχης.

Οχι να βαλει ενα υπερβολικο ποσο για να σημειωσει σε ενα χαρτακι την παραγγελια σου το ιδιο παληκαρι που θα τον εχει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εκει κ σαν ταμια και σαν λατζερη και σαν υπευθυνο καταστηματος/αποθηκης/τουαλετων...

Αντε να παίξω,  πόσες βάρδιες έχει η ημέρα;  

Κάνε τις πράξεις τώρα με μικτά βάλε και το 20% για υπηρεσίες και έλα να μου πεις αν θα πας με αυτό  τον μισθό 

Επεξ/σία από sdikr
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Αντε να παίξω,  πόσες βάρδιες έχει η ημέρα;  

Κάνε τις πράξεις τώρα με μικτά βάλε και το 20% για υπηρεσίες και έλα να μου πεις αν θα πας με αυτό  τον μισθό 

Παμε παλι. Αυτα τα κόστη, τα υπολογιζεις μεσα στην τιμη του προϊοντος. ΔΕΝ ζητας 90 λεπτα για τα 30 δευτερολεπτα που θα κανει να σου παρει την παραγγελια ο υπαλληλος. Ειναι αστειο εως τραγελαφικο. Αν ειναι ετσι, ας βαλει κ ξεχωριστο κοστος τυλιχτη, κόστος ψηστη, κόστος παιδιου που πλενει τα πιατα, κόστος ρευματος....

Επεξ/σία από kallair
  • Haha 1
Δημοσ.

είναι απολυτως ξεφτίλα να ζητάς 0,90 για μία τηλεφωνική παραγγελία.

σε τέτοια καταστήματα ούτε απέξω, κατά τα άλλα μην παραγγέλνετε από πλατφόρμα ...ελάτε από δω είναι πιο φτηνά ....και λοιπές παπάτζες.

• Like 8
Δημοσ.
1 hour ago, kallair said:

Παμε παλι. Αυτα τα κόστη, τα υπολογιζεις μεσα στην τιμη του προϊοντος. ΔΕΝ ζητας 90 λεπτα για τα 30 δευτερολεπτα που θα κανει να σου παρει την παραγγελια ο υπαλληλος. Ειναι αστειο εως τραγελαφικο. Αν ειναι ετσι, ας βαλει κ ξεχωριστο κοστος τυλιχτη, κόστος ψηστη, κόστος παιδιου που πλενει τα πιατα, κόστος ρευματος....

Βλέπω το γυρίζεις, απο εκεί που είναι καλός ο μισθός στο ότι θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή, ότι ακριβώς έγραψα στο 1ο μήνυμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Και ρουχα. Θες να σε σερβιρει γυμνος;; Βαλε 1.20€ για τα ρουχα σε παρακαλω.

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, basilis_k6 said:

Και ρουχα. Θες να σε σερβιρει γυμνος;; Βαλε 1.20€ για τα ρουχα σε παρακαλω.

Και τα ρούχα εργασίας είναι και αυτά μέσα στην τιμή που θα πληρώσεις,   μπορεί τώρα κάποιος να προτιμάει να πληρώνει και τον διανομέα και τον σερβιτόρο μέσα στην τιμή, άσχετα αν αυτός πάει να αγοράσει take away   εντάξει γούστα είναι αυτά. 

Κάποια καταστήματα το κάνουν αυτό, πχ εδώ πιτσαρία έχει άλλη τιμή αν θα πάρεις take away άλλη με διανομή και άλλη στο σαλόνι,   προσωπικά το βλέπω πιο δίκαιο αντί να πρέπει να πληρώσω κάτι που δεν θα κάνω χρήση.

Αν κάποιον τον χαλάει μπορεί πάντα να μην αγοράσει απο εκεί ξανά και να πάει απο άλλου που δεν έχει διαφορά στην τιμή και να πιστεύει πως δεν το πληρώνει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kallair είπε

Μην τα ισοπεδωνεις ολα.
Αυτο που λες αποτελει την εξαιρεση στον κανονα.
Ηρεμησε γενικα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sdikr είπε

Βλέπω το γυρίζεις, απο εκεί που είναι καλός ο μισθός στο ότι θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή, ότι ακριβώς έγραψα στο 1ο μήνυμα.

τπτ δεν γυρισα φιλε μου, εσυ φορας παρωπιδες και αρνεισαι να το δεις οτι στο ειχα γραψει απο το 1ο μηνυμα που απαντησες.

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, kallair said:

τπτ δεν γυρισα φιλε μου, εσυ φορας παρωπιδες και αρνεισαι να το δεις οτι στο ειχα γραψει απο το 1ο μηνυμα που απαντησες.

Το είχα γράψει εγώ στο πρώτο μήνυμα που απάντησες, αλλά μου άρχισες για μισθό κλπ χωρίς να σκεφτείς βάρδιες και τον φόρο υπηρεσιών 

Εσυ άρχισες να γράφεις κάτι τέτοιο στο 2ο σου μήνυμα μετά τους μισθους

Screenshot_1.png

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Το είχα γράψει εγώ στο πρώτο μήνυμα που απάντησες, αλλά μου άρχισες για μισθό κλπ χωρίς να σκεφτείς βάρδιες και τον φόρο υπηρεσιών 

Εσυ άρχισες να γράφεις κάτι τέτοιο στο 2ο σου μήνυμα μετά τους μισθους

Screenshot_1.png

Καμια επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχεις φιλε μου. Απο την μια λες "φυσιολογικη η χρεωση των 90 λεπτων και στο καπακι λες οτι εννοεις οτι παντα υπολογιζοταν στην τιμη... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ επιτελους τι εννοεις!!! 

Εγω μια χαρα εξαρχης γραφω ξεκαθαρα την αποψη μου και η οποια ειναι οτι ειναι ΓΕΛΟΙΟ να υπαρχει τετοια χρεωση (που εσυ βρηκες φυσιολογικη) και οτι πρεπει να ειναι μεσα στο κοστολογιο του προϊοντος σου. Εσυ γυριζεις την μπιφτεκα κατα το δοκουν...

Επεξ/σία από kallair
  • Haha 1
Δημοσ.

Σε οσους δεν αρεσει ολο αυτο που γινεται απλα δεν δινετε τα χρηματα σας. Δεν γινεται να κανετε παραγγελιες συνεχεια και να παραπονιεστε οτι ειναι ακριβα η οτι εχουν κοστος delivery κτλ. Απλα κοψτε τις μαχαιρι μην ξανα κανετε delivery απο εφαρμογη και τελος. Κανουμε παραπονα για οσα δεν μπορουμε να αποφυγουμε τα λεγομενα νταβατζιλικια για να φανε οι απατεωνες δεν θα κανουμε παραπονα και σε οσα αν κοπουν αυριο απλα δεν θα μας επηρεασει καθολου. Ειναι κατι αχρηστο τα delivery platforms μπορειτε να ζησετε και χωρις αυτα. Πιστευω σε σας θα τα καταφερετε. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, kallair said:

Καμια επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχεις φιλε μου. Απο την μια λες "φυσιολογικη η χρεωση των 90 λεπτων και στο καπακι λες οτι εννοεις οτι παντα υπολογιζοταν στην τιμη... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ επιτελους τι εννοεις!!!

Επαφή με την πραγματικότητα δεν έχει αυτός που λέει πως τα 0,90 σε κάθε παραγγελία είναι καλός μισθός για να καλύψει 3 βάρδιες τουλάχιστον.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Επαφή με την πραγματικότητα δεν έχει αυτός που λέει πως τα 0,90 σε κάθε παραγγελία είναι καλός μισθός για να καλύψει 3 βάρδιες τουλάχιστον.

Εγινε φιλος. Με εχεις καλυψει απολυτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε οσους δεν αρεσει ολο αυτο που γινεται απλα δεν δινετε τα χρηματα σας. Δεν γινεται να κανετε παραγγελιες συνεχεια και να παραπονιεστε οτι ειναι ακριβα η οτι εχουν κοστος delivery κτλ. Απλα κοψτε τις μαχαιρι μην ξανα κανετε delivery απο εφαρμογη και τελος. Κανουμε παραπονα για οσα δεν μπορουμε να αποφυγουμε τα λεγομενα νταβατζιλικια για να φανε οι απατεωνες δεν θα κανουμε παραπονα και σε οσα αν κοπουν αυριο απλα δεν θα μας επηρεασει καθολου. Ειναι κατι αχρηστο τα delivery platforms μπορειτε να ζησετε και χωρις αυτα. Πιστευω σε σας θα τα καταφερετε. 

Μετα απο 8 σελίδες, βρέθηκε ενας άνθρωπος και έγραψε το αυτονόητο. 
Απλο ειναι το πραγμα. Δεν παραγγέλνετε και τελειώνει το θεμα. 
Εγω οποτε θελω κατι απο εξω παω στο κατάστημα και το παίρνω απο εκει. Take away. Κανω και την βολτα μου και ολα καλα.
Ουτε να περιμένω το ντελιβερι ποτε θα ερθει ουτε τιποτα. Δεν εχει κάλο καιρό?. Θα φτιάξω κατι στο σπιτι η δεν θα φαω καθόλου (αν δεν εχω τιποτε) αν και πάντα εχω, ενα μακαρόνι, ενα ρυζι, μια κονσέρβα ρε φιλε,  ειναι θέμα λεπτών να το φτιάξεις και να φας. Αν θέλετε φουαντρε και φαμφαρες πληρώστε τις και τελος. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...