zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Με περίπου τόσα υπάρχουν και sandero πετρέλαιο με κινητήρα που έχει πολύ καλή φήμη. Σαν χώρους πρέπει να είναι αρκετά πάνω από το corsa.
pavloa Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Με περίπου τόσα υπάρχουν και sandero πετρέλαιο με κινητήρα που έχει πολύ καλή φήμη. Σαν χώρους πρέπει να είναι αρκετά πάνω από το corsa. Σε πετρέλαιο δεν θέλω να πάω. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, pavloa είπε Σε πετρέλαιο δεν θέλω να πάω. Υπάρχουν και κάτι clio station, για χώρους.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Sandero 2 αστέρια ncap, lol ποσο κουβα το θέλετε; Μωρε ασε τα αστερια, εγω τα sandero τα λεω santa barbara γιατι μου μοιαζουν σαν κακες ρεπλικες προιοντων. ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευης? Τι ειναι αυτο δε το εχω ξανακουσει? Dacia Logan φαση... Στις 6/6/2025 στις 10:18 ΜΜ, elise είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343127341-nissan-pulsar Σαν σουτζουκακι ειναι... Στις 9/6/2025 στις 7:34 ΠΜ, pavloa είπε Αλλα τόσο χάλια ριναι στο c3 c4 βασικα ειναι λιγο χειροτερη απο οτι νομιζεις, ενα lada libra (110-111) αν το περασεις με polytrol θα ειναι ελαφρως καλυτερα τα πλαστικα Στις 9/6/2025 στις 12:38 ΜΜ, meletis_m είπε Το θέμα ποιότητας είναι υποκειμενικό για τον καθένα ΟΧΙ ειναι ακρως αντικειμενικο. Αν θελω πλαστικο παιχνιδι για το παιδι ας το παρω απο την ΑΠΕΡΓΗ μην σου πω ειχαν ελαφρως καλυτερη ποιοτητα ενα πλοιο που ειχα απο τα 6 μου ακομα ειναι αθικτο Στις 10/6/2025 στις 3:56 ΜΜ, vamvakoolas είπε ολες οι εκδοσεις με οθονη αφης και απειρα ηλεκτρονικα ΧΑΧΑ μην δει ομως την τιμη αντικαταστασης του BCM ή της ιδιας της οθονης... Γιατι τοτε απο clio θα γινει claiω 1 Για να σας δω να προσπαθησετε να δουλεψετε εκει πισω ενω μπροστα ειχαν αλλους 30 ποντους αλλα τους φαγανε με τον τενεκε διαστολης 2 Ουτε καν βαμμενα τα μπρακετα, γυμνα με την καταφορεση... Για να γλυτωσουν 1 λεπτο απο να τα βαψουν. Ε ρε που εχει φτασει η βιομηχανια 3 Συνδιασμενη βαση αναρτησης κινητηρα και αντιδρασης. ΜΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ βρουνε μια φτηνοτερη λυση απο το να τα κανουνε σωστα. Αυτα δε τα εκανε ουτε η Zastava το 80... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ συγκολλημενη στον πυργισκο για ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ, ενα φτηνιαρικο κομματι πρεσσαριστου χαλυβα. 4 Πλεξουδαρα ουτε το σπιραλ δεν μπορουσαν να φερουν σωστα, το πλακωσαν στην ταινια, strain relief 0, ολες οι φορτισεις των αγωγων στον κονεκτορα. Ελπιζω να κανει λιγοτερο απο 8000 ευρω καινουργιο αυτο το αμαξι με αυτα που βλεπω
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) δε θα σχολιασω τι εγραψες μιας και τα επιχειρηματα (οχι μονο εδω) δε στεκονται ουτε σε μαθημα γυμνασιου (τοσο λεκτικα οσο και το περιεχομενο τους). εκει στο paint των windows υπαρχει και η επιλογη να βαλεις κειμενο και αριθμους Ολα τα αυτοκινητα απο το 2020 και μετα εχουν ριξει ποιοτητα και εχουν βαλει πλαστικουρα για παρα πολλους λογους το εχουμε συζητησει στο φορουμ. Επισης καθε οθονη πολυμεσων σε καθε ιχ κοστιζει αν χαλασει, με σημαντικο κοστος. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από vamvakoolas 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εκει στο paint των windows too much work κανω μειωση κοστους οπως και η εταιρία
Que sera sera Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47127319-skoda-fabia?leasing-with-vat=false&leasing-duration=48&leasing-mileage=20.000&leasing-downpayment=1.766&leasing-lease=194 αυτο, καλοριζικο 1
pavloa Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη κάπου.. χθες κοιτούσαμε τα opel moka και crossland. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από pavloa
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 7 ώρες πριν, pavloa είπε Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη κάπου.. χθες κοιτούσαμε τα opel moka και crossland. moka για μεγαλυτερο? το μοκα ειναι υπερμικρο
pavloa Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2025 στις 6:56 ΜΜ, basilis_k6 είπε moka για μεγαλυτερο? το μοκα ειναι υπερμικρο Εμένα μεγάλο μου φαίνεται... και σύμφωνα με το παρακάτω λινκ το mokka 2016-2019 είναι λιγο πιο μεγάλο από το captur. https://www.auto-abc.eu/compare/Renault-Captur-v20209-vs-opel-mokka-v14797 Επεξ/σία 22 Ιουνίου από pavloa
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, pavloa είπε Εμένα μεγάλο μου φαίνεται... και σύμφωνα με το παρακάτω λινκ το mokk είναι λιγο πιο μεγάλο από το captur. κοιτα την ποιοτητα κατασκευης....
pavloa Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε κοιτα την ποιοτητα κατασκευης.... Εμ το θέμα είναι ότι δεν ξερω πιο είναι καλύτερο ποιοτικά.. το mokka μέχρι το 2019 εχει βγει καλό? Συγκεκριμένα το mokka X. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από pavloa
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, pavloa είπε το mokka μέχρι το 2019 εχει βγει καλό? Συγκεκριμένα το mokka X δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα μπορεις να το κρινεις πιστευω αν εισαι απαιτητικος οι ecotec ειναι καλα μοτερ, ομως στεναχωρο μηχανοστασιο γενικα ολα καλλυμενα με πλαστικα δεν μπορω να κρινω εν αντιθεσει με το datsun φαινεται πολυ ανωτερο αμαξι Επεξ/σία 23 Ιουνίου από 11osmikrosmhtsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα