Speculoos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Μιας και θα φέρω το αυτοκίνητο σε λίγο καιρό στην Ελλάδα, έχει κάποιος εμπειρία από καλά συνεργεία Volvo στην Αττική; Είδα στο google maps καλές κριτικές για ένα δυο επίσημα προς Περιστέρι αλλά σας έχω εμπιστοσύνη αν έχετε κι εσείς κάποια γνώμη.
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 11:02 ΜΜ, Speculoos είπε Μιας και θα φέρω το αυτοκίνητο σε λίγο καιρό στην Ελλάδα, έχει κάποιος εμπειρία από καλά συνεργεία Volvo στην Αττική; Είδα στο google maps καλές κριτικές για ένα δυο επίσημα προς Περιστέρι αλλά σας έχω εμπιστοσύνη αν έχετε κι εσείς κάποια γνώμη. Κατοχος στη οικογένεια Volvo V40 D2. Τι μοντέλο είναι ; Έχω ψωνίσει γνήσια στο Φατούρο . Κάνει και συντήρηση (δε έχω άποψη) , όπως και ο Τσιβγουλης ούτε σε αυτόν έχω πάει . Το πάω σε εξωτερικό δικό μου συνεργείο .
Speculoos Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 hours ago, meletis_m said: Κατοχος στη οικογένεια Volvo V40 D2. Τι μοντέλο είναι ; Έχω ψωνίσει γνήσια στο Φατούρο . Κάνει και συντήρηση (δε έχω άποψη) , όπως και ο Τσιβγουλης ούτε σε αυτόν έχω πάει . Το πάω σε εξωτερικό δικό μου συνεργείο . Ενα XC40 πενταετίας εχω. Δε θέλω σερβις Θέλω να αλλάξω τα κολονακια που ανοίγουν το ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Βέλγους.
vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) επειδη ειχα στο Βελγιο volvo για χρονια που πηγες και δε τους ειχες εμπιστοσυνη; H αδελφη μου με ιδιο ιχ με εσενα στην Αθηνα, εχει τρομαξει οχι τοσο απο τη δουλεια που κανουν οσο απο το κοστος (σε επισημο παντα) Επεξ/σία 11 Ιουνίου από vamvakoolas
Speculoos Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 hour ago, vamvakoolas said: επειδη ειχα στο Βελγιο volvo για χρονια που πηγες και δε τους ειχες εμπιστοσυνη; H αδελφη μου με ιδιο ιχ με εσενα στην Αθηνα, εχει τρομαξει οχι τοσο απο τη δουλεια που κανουν οσο απο το κοστος (σε επισημο παντα) Βρυξέλλες μόνο η ACB υπάρχει. Μετά θα πρέπει να βγω εκτός. Εσύ θυμάσαι που το πήγαινες. Αυτό που με νοιάζει είναι η καλή δουλειά, εδώ όχι μόνο δεν τους νοιάζει αλλά τους έχω πιάσει να λένε και ψέματα. Για τιμή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι πολύ φτηνότερα Ελλάδα. Αποκλείεται πχ σέρβις και δισκόφρενα να μου το χρέωναν 2200 🤣
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 12 hours ago, Speculoos said: Βρυξέλλες μόνο η ACB υπάρχει. Μετά θα πρέπει να βγω εκτός. Εσύ θυμάσαι που το πήγαινες. Αυτό που με νοιάζει είναι η καλή δουλειά, εδώ όχι μόνο δεν τους νοιάζει αλλά τους έχω πιάσει να λένε και ψέματα. Για τιμή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι πολύ φτηνότερα Ελλάδα. Αποκλείεται πχ σέρβις και δισκόφρενα να μου το χρέωναν 2200 🤣 εχεις δικιο για ACB απο τοτε που εφυγε απο σκαρμπικ και πηγε delta στις σουπερ ντουπερ εγκαταστασεις, μαντεψε ποιος θα πληρωσει το επιπλεον κοστος (το εμαθα απο μηχανικο οτι οποσδηποτε θα ανεβαινε το κοστος για οτι εχει να κανει με after sales) δοκιμασε Sterckx (απο εκει ειχα παρει το ιχ) που δεν ειναι πολυ μακρυα απο Βρυξελλες (υποθετω οτι μενεις). Διαβασε και κριτικες αλλα κυριως παρε τηλ και ρωτα. Eναλλακτικα δες και DE SMET Drogenbos οχι Ζελικ. Για Ελλαδα πιστεψε με τουλαχιστον σε επισημο, η αδελφη μου ηταν ετοιμη να το ανεβασει πανω για σερβις! Υ.Γ Καποια στιγμη ειχα σκοντα, και τοτε εμενα Βρυξελλες και ηταν τοσο $#@λα τα επισημα συνεργεια εκει που βρηκα την υσηχια μου στο επισημο στο Μεχελεν! Γενικοτερα απο δικη μου εμπειρια σε μικροτερες πολεις τα προσεχουν καλυτερα και τελειωνεις και γρηγοροτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα