tzitzikas2 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Ψάχνω ανεμιστήρα με τα εξής χαρακτηριστικά. Δαπέδου, αθόρυβος, δυνατός, vfm. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ!!!
Dante80 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά με το αθόρυβος έχω θέμα, μιας και ήθελα έναν για το υπνοδωμάτιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δύο χρόνια τώρα με αυτόν. https://www.skroutz.gr/s/35412928/Rohnson-R-8600-Anemistiras-Orthostatis-28W-Diametrou-40cm-me-Tilecheiristirio.html Δεν ξέρω πως ορίζεις το VFM, πάντως για DC μοτέρ, 40αρης και λίγα watt είναι αρκετά τίμιος. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Dante80 2
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Dante80 είπε Προσωπικά με το αθόρυβος έχω θέμα, μιας και ήθελα έναν για το υπνοδωμάτιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δύο χρόνια τώρα με αυτόν. https://www.skroutz.gr/s/35412928/Rohnson-R-8600-Anemistiras-Orthostatis-28W-Diametrou-40cm-me-Tilecheiristirio.html Δεν ξέρω πως ορίζεις το VFM, πάντως για DC μοτέρ, 40αρης και λίγα watt είναι αρκετά τίμιος. Τον έχω δει και εγώ στο Σκρουτζ. Είχα παλιά rohnson και είχε βγει καλός. Με 3 σκάλες, ac motor. Ο επόμενος που πήρα πάλι ίδια μάρκα βγήκε μέγιστη μάπα. Και θορυβώδης και αέρα δεν βγάζει. Κάτι παίζει με τα πτερύγια.
Dante80 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Νομίζω πως δεν παίζει τόσο ρόλο η μάρκα, όσο το συγκεκριμένο μοντέλο. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρίες είτε αγοράζουν ανεμιστήρες από Alibaba και πετάνε logo πάνω είτε συνεργάζονται με ένα εργοστάσιο Κίνα για να αλλάξουν το design ελαφρώς σε κάποιο υπάρχον προϊόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 54 minutes ago, tutuyo said: Xiaomi Dyson Όλα τα άλλα είναι απλά φορυρφουρια Fixed. 😛 (προφανώς δεν προτείνω Dyson, γιατί πας σε κλιματιστικό με τόσα λεφτά) 1
smpt Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχω δύο Xiaomi Standing Fan 2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν παράγουν υπερβολικό αέρα, αλλά προσφέρουν όση δροσιά χρειάζεται για έναν άνετο ύπνο, χωρίς να κάνουν αισθητό θόρυβο. Στη μέγιστη ένταση αποδίδουν αρκετή ροή αέρα, η οποία όμως γίνεται αντιληπτή.» Αν αγόραζα έναν τώρα, θα επέλεγα το μοντέλο Pro για χρήση στη βεράντα χωρίς καλώδια. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από smpt
atypicalcoder Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Όταν μιλάμε για ανεμιστήρα η μάρκα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Τώρα αν κάποιος θέλει να δώσει 100 ευρώ για το τηλεχειριστήριο γιατί βαριέται να το κουνήσει, ε οκ.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Εγω που πηρα xiaomi στην πρωτη σκαλα πραγματικα δεν ακουγεται, αλλα χαλασε μεσα στο διμηνο, δεν εστριβε και εσβηνε ξαφνικα. Εγγυηση ειχε αλλα το eshop για μη κεντρικα σημεια σου κανει τα πραγματα δυσκολα και δεν μπηκα στην διαδικασια να το στειλω πισω.
atheato Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 7 ώρες πριν, smpt είπε Έχω δύο Xiaomi Standing Fan 2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν παράγουν υπερβολικό αέρα, αλλά προσφέρουν όση δροσιά χρειάζεται για έναν άνετο ύπνο, χωρίς να κάνουν αισθητό θόρυβο. Στη μέγιστη ένταση αποδίδουν αρκετή ροή αέρα, η οποία όμως γίνεται αντιληπτή.» Αν αγόραζα έναν τώρα, θα επέλεγα το μοντέλο Pro για χρήση στη βεράντα χωρίς καλώδια. Και εγώ τον ίδιο έχω! Τον βρίσκω ικανοποιητικό!
marinna Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 7/6/2025 στις 10:35 ΜΜ, Dante80 είπε Προσωπικά με το αθόρυβος έχω θέμα, μιας και ήθελα έναν για το υπνοδωμάτιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δύο χρόνια τώρα με αυτόν. https://www.skroutz.gr/s/35412928/Rohnson-R-8600-Anemistiras-Orthostatis-28W-Diametrou-40cm-me-Tilecheiristirio.html Δεν ξέρω πως ορίζεις το VFM, πάντως για DC μοτέρ, 40αρης και λίγα watt είναι αρκετά τίμιος. Κι εγώ έχω πάρει 3 από αυτούς. Αυτή τη στιγμή είναι σε καλή τιμή στο Σκρουτζ για αυτό παρήγγειλα τον τρίτο (όλοι θέλουν από έναν στο δωμάτιο). Είναι πολύ ωραίος ειδικά για το βράδυ - μέχρι Οκτώβριο τον χρησιμοποιώ - και μειώθηκε πολύ η χρήση κλιματιστικού. 1
timlamar Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 7/6/2025 στις 9:48 ΜΜ, tzitzikas2 είπε Ψάχνω ανεμιστήρα με τα εξής χαρακτηριστικά. Δαπέδου, αθόρυβος, δυνατός, vfm. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ!!! MFS-16217 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 16” morris 60 watt
panosntok Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 7/6/2025 στις 9:48 ΜΜ, tzitzikas2 είπε Ψάχνω ανεμιστήρα με τα εξής χαρακτηριστικά. Δαπέδου, αθόρυβος, δυνατός, vfm. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ!!! Αγόρασα το Σάββατο από το Lindl ένα ανεμιστήρα δαπέδου τελείως αθόρυβο με 25€. Τέλειος.
archimidis Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, d_gkal είπε Για μπαλκόνι τι προτείνετε; Βιομηχανικό οροφής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα