Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όσους μπουν στον κόπο και διαβάσουν το θέμα αυτό,

τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που μια αγορά - πώληση πάει  καλά και το άλλο μέλος δεν αφήσει  αξιολόγηση 

και έχει εισπράξη την αξιολόγηση του εκείνος ενώ για τους δικούς του λόγους δεν αφήνει για εσένα??? 

μπορεί κάποιος αρμόδιος του insomnia να κάνει κάτι για αυτό??

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι προαιρετικές και μένα μου έχει τύχει 1-2 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως προαιρετικές ειναι και δυστηχως πολλοι δεν ασχολουνται να αφησουν καποια αξιολογηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, avac said:

καλησπέρα σε όσους μπουν στον κόπο και διαβάσουν το θέμα αυτό,

τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που μια αγορά - πώληση πάει  καλά και το άλλο μέλος δεν αφήσει  αξιολόγηση 

και έχει εισπράξη την αξιολόγηση του εκείνος ενώ για τους δικούς του λόγους δεν αφήνει για εσένα??? 

μπορεί κάποιος αρμόδιος του insomnia να κάνει κάτι για αυτό??

you just live with this. τυπικα κανεις ενα  reminder. αν δεν ..τοτε απλα ξεχασε το.και μενα μου εχει τυχει.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry για το highjack στο θέμα, απλα για να μην ανοιγω νεο. Ήθελα να κάνω αξιολόγηση αλλά από λάθος μου δεν άφησα σχόλιο. Έχει περαστεί μόνο σαν θετική αξιολόγηση. Μπορώ να κάνω edit ή retract και να την περάσω εκ νεου; από κινητό (δοκιμή και σε desktop mode) δεν βρήκα κάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στείλτε μια αναφορά της αγγελίας, με το κείμενο που θέλετε, να το προσθέσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, gtpkuser said:

Sorry για το highjack στο θέμα, απλα για να μην ανοιγω νεο. Ήθελα να κάνω αξιολόγηση αλλά από λάθος μου δεν άφησα σχόλιο. Έχει περαστεί μόνο σαν θετική αξιολόγηση. Μπορώ να κάνω edit ή retract και να την περάσω εκ νεου; από κινητό (δοκιμή και σε desktop mode) δεν βρήκα κάτι.

γενικως ο χρηστης δεν μπορει να πειραξει κατι εφοσον κανει την αξιολογηση. ειτε ειναι λαθος ο πωλητης ή ο αγοραστης ειτε λαθος σχολια κτλ πρεπει να απευθυνθει στην διαχειριστικη ομαδα για να αλλαξει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

γενικως ο χρηστης δεν μπορει να πειραξει κατι εφοσον κανει την αξιολογηση. ειτε ειναι λαθος ο πωλητης ή ο αγοραστης ειτε λαθος σχολια κτλ πρεπει να απευθυνθει στην διαχειριστικη ομαδα για να αλλαξει.

Ευχαριστώ. Διευθετήθηκε με την διαδικασία που περιέγραψε ο SnooB. 

• Like 2
Δημοσ.

προχτές έκανα μια προταση αγοράς για ένα ποντίκι να μου το στείλει αντικταβολη και μου είπε δεν έχω αξιολογήσεις....

του είπα ότι είμαι κάποια χρόνια εδώ  και τον χαιρέτησα

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasbm είπε

προχτές έκανα μια προταση αγοράς για ένα ποντίκι να μου το στείλει αντικταβολη και μου είπε δεν έχω αξιολογήσεις....

Ε ναι, προτιμώ να δω 5Κ+ μηνύματα στο φόρουμ, παρά 50 αξιολογήσεις. Με τα μηνύματα ξέρεις ο άλλος έχει παρουσία στο φόρουμ και αν σου κάνει ...κία θα τον κάνεις ρεζίλι όπου βρεθεί.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, kostasbm said:

συνεχιζεις και συνεχιζει την ζωη του. ουτε εσυ μπορεις να τον πεισεις οτι επειδη εχεις εδω χρονια εισαι εμπιστο ατομο και ας μην εχεις αξιολογησεις ουτε ο αλλος με το ζορι να παρει ενα χ ρισκο. Πολλες φορες εχει να κανει και με αλλα πραγματα.

4 hours ago, Sheogorath said:

Ε ναι, προτιμώ να δω 5Κ+ μηνύματα στο φόρουμ, παρά 50 αξιολογήσεις. Με τα μηνύματα ξέρεις ο άλλος έχει παρουσία στο φόρουμ και αν σου κάνει ...κία θα τον κάνεις ρεζίλι όπου βρεθεί.

ακομα και 5κ + μυνηματα να εχει δεν σημαινει βεβαια οτι δεν μπορει να γινει βλακεια.οπως εχει γινει στο παρελθον. Γενικότερα βλακεια μπορει να γινει και απο ατομο με 100 αξιολογησεις. ολα σχετικα ειναι δυστυχως.

Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

συνεχιζεις και συνεχιζει την ζωη του. ουτε εσυ μπορεις να τον πεισεις οτι επειδη εχεις εδω χρονια εισαι εμπιστο ατομο και ας μην εχεις αξιολογησεις ουτε ο αλλος με το ζορι να παρει ενα χ ρισκο. Πολλες φορες εχει να κανει και με αλλα πραγματα.

εννοειται με το ζορι δε γινεται τιποτα αλλα απλα γραφεις μονο χερι με χερι,δεν στελνω σε ατομα χωρις αξιολογησεις...να ειναι η αγγελια ποιο σαφης για να μη σπαταλαμε το χρονο μας.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...