Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 hours ago, WaxOnWaxOff said:

Ας τα κλεισουν ολα , ας τα απαγορεψουν ολα . 

Το ιντερνετ πλεον ειναι μαλλον η μοναδικη πραγματικη ελευθερια οπου μας εχει απομεινει και θελω να πιστευω πως αν και ολος ο κοσμος αγνοει το χαος που επικρατει , αν μπει πραγματικα χερι και σε αυτην την ελευθερια , δεν θα το αφησει να περασει ετσι . 

καλά τα λες, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. αλλά μάλλον ο κόσμος θα αντιδράσει

όπως αντέδρασε στα lockdowns και στους εμβολιασμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

θα την φάει αμάσητη την πεπονόφλουδα και θα πει και ευχαριστώ γιατί θα νομίζει πως

η πεπονόφλουδα θα του παρέχει ασφάλεια...

Δημοσ.

Ο κόσμος δε πρόκειται να αντιδράσει.. απλά θα συνηθίσει την όποια αλλαγή όπως συνήθισε και πόσα άλλα

Στο θέμα μας τώρα. Αν γίνει αυτή η αλλαγή τότε σίγουρα θα γίνει και στη χώρα μας κάποια στιγμή.

Αυτό που θα κάνουν στη τελική είναι να αγνοήσουμε τα προϊόντα τους. Όταν κάποιος δεν έχει λεφτά για cosmote ή nova και βλέπει παράνομα αγώνες ή σειρές απλά θα ξενερώσει και θα το γυρίσει γι' αλλού. 

no money no party

Δημοσ.
21 hours ago, filip123go said:

Αυτό βλέπω και εγώ. Ελάχιστοι κάτω των 30 ασχολούνται με ποδόσφαιρο, σε σχέση με πριν από 10-20 χρόνια. Οι περισσότεροι πλέον ασχολούνται με eSports (και μεταξύ μας, καλά κάνουν, έτσι όπως έχει καταντήσει ο αθλητισμός. Δες στο μπάσκετ τι γίνεται αυτές τις μέρες). 

Ειμαι 38 και σταμάτησα να ασχολούμαι 15 χρόνια πριν, φαντάσου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Odyss3us είπε

υπαρχουν δυο σχολες η μια ειναι του ελεγχου, της λογοκρισιας ή αλλη ειναι του βομβαρδισμου πληροφοριων σε τετοιο βαθμο που αλλος να μην μπορει πλεον να τις διαχειριστει... 

το πρωτο το ειπε ο Οργουελ το δευτερο το διατυπωσε ο Χαξλει, ο οποιος μαλλον φαινεται να κερδιζει πανηγυρικα..

προς το παρον δεν υπαρχει το μπλοκαρισμα της αντιθετης γνωμης αλλα το αναποδο, δηλαδη ο ασυδωτος βομβαρδισμος της καθε παλαβομαρας μεχρι να γινει κοινος τοπος σε ενα χαοτικο περιβαλλον που ολα ειναι μια ευμεταβλητη χειραγωγουμενη σουπα!, ετσι λειτουργει το συστημα προς το παρον, αν αυτο αλλαξει ή πιστευεις οτι ισχυει κατι διαφορετικο ή εχεις καποια βαρβατη λογοκρισια υποψη σου εδω ειμαστε να την παραθεσεις

Ποιος όμως θα ελέγχει τι είναι παλαβομάρα/fake news; Και το πιο σημαντικό, ποιος θα ορίζει ποιες και τι ποινές θα επιβάλλονται;

Πχ ποιες ήταν οι ποινές όταν το Spiegel έγραψε τις ανοησίες για την "Μαρία του Έβρου" (που ποτέ δεν υπήρξε) που δήθεν πέθανε από δάγκωμα σκορπιού (που δεν υπάρχουν στο τοπικό οικοσύστημα); Και δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαχέει fake news.

Τιμωρήθηκε η ιστοσελίδα του Der Spiegel με μπλοκάρισμα για τα επαναλαμβανόμενα fake news; Όχι, γιατί σε γενικές γραμμές έχει τις "σωστές" απόψεις. Απλά έκανε ένα retraction του άρθρου (που ανάθεμα και αν το πρόσεξε το 1/10 όσων διάβασαν το αρχικό άρθρο) και τέλος. Αν είχε τις "λάθος" απόψεις θα είχε τη μοίρα του RT, δηλαδή "μπλοκάρισμα λόγω fake news". Αλλά ξέχασα, το μπλοκάρισμα του RT έγινε "για το καλό μας" (και ας μην το διάβαζε σχεδόν κανείς), δεν ήταν "dry run" του μηχανισμού λογοκρισίας δοθείσης της τέλειας αφορμής ή κάτι τέτοιο...

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, filip123go είπε

Φίλε μου, το βλέπω από τη δουλειά. Έρχονται άτομα για πρακτική  και κανένας δεν ασχολείται με μπάλα. Όλοι τι έκαναν οι FNT και οι G2 συζητάνε. 

Κανονικά κάθε ομάδα, θα έπρεπε να έχει pay per view στο site της. Αν έγω πχ θέλω να βλέπω μόνο τους αγώνες του Ολυμπιακού η του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ, να μπαίνω στο site της κάθε ομάδας, να χρεώνει πχ 3 ευρώ τη θέαση και όλα τα λεφτά να πηγαίνουν στον σύλλογο. 

αυτο το είχε κάνει ο ΠΑΟΚ μια χρονια με το ιντερνετικό ΠΑΟΚ TV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kurkosdr said:

Ποιος όμως θα ελέγχει τι είναι παλαβομάρα/fake news; Και το πιο σημαντικό, ποιος θα ορίζει ποιες και τι ποινές θα επιβάλλονται;

Πχ ποιες ήταν οι ποινές όταν το Spiegel έγραψε τις ανοησίες για την "Μαρία του Έβρου" (που ποτέ δεν υπήρξε) που δήθεν πέθανε από δάγκωμα σκορπιού (που δεν υπάρχουν στο τοπικό οικοσύστημα); Και δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαχέει fake news.

Τιμωρήθηκε η ιστοσελίδα του Der Spiegel με μπλοκάρισμα για τα επαναλαμβανόμενα fake news; Όχι, γιατί σε γενικές γραμμές έχει τις "σωστές" απόψεις. Απλά έκανε ένα retraction του άρθρου (που ανάθεμα και αν το πρόσεξε το 1/10 όσων διάβασαν το αρχικό άρθρο) και τέλος. Αν είχε τις "λάθος" απόψεις θα είχε τη μοίρα του RT, δηλαδή "μπλοκάρισμα λόγω fake news". Αλλά ξέχασα, το μπλοκάρισμα του RT έγινε "για το καλό μας" (και ας μην το διάβαζε σχεδόν κανείς), δεν ήταν "dry run" του μηχανισμού λογοκρισίας δοθείσης της τέλειας αφορμής ή κάτι τέτοιο...

μη μπερδευεσαι, ο στοχευμενος κιτρινισμος παντοτε υπηρχε και πριν το internet απο τις φυλλαδες... γιαυτο εγραψα πριν και κατι για κριτικη σκεψη και προσωπικα φιλτρα απεναντι σε ολα αυτα, και απο τα κατα καιρους σχολια πανω στα αρθρα αντιλαμβανεσαι τι συχγυση υπαρχει και τι συνειρμους βγαζει ο καθενας με το μυαλουδακι που κουβαλαει.. ανευ περαιτερω σχολιων...

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
Στις 9/6/2025 στις 9:59 ΠΜ, kallair είπε

στην πραξη πως θα μπορουσε να εφαρμοστει η αποφαση αυτη;
θα αποκλειστει η προσβαση στις σελιδες αυτες μονο οταν επιλεγει ο αλλος γαλλικο server, ή αν δουν να μπαινει καποιος απο γαλλικη ip, θα μπλοκαρονται οι συγκεκριμενες σελιδες ασχετως ποιας χωρας vpn server θα επιλεξουν;

Γιατι στην πραξη υπαρχει workaround και για τις 2 περιπτωσεις...

Έχω διαβάσει όλα τα ανούσια σχόλια μέχρι το δικού σού , κάπου άρχισα να χάνω την ελπίδα μου. Τώρα θα συνεχίσω πιστεύοντας ότι κάποιος σού έχει απαντήσει σοβαρά και με στοιχεία μήπως καταλάβουμε όλοι που πάει το πράγμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Γάλλοι... για την νούμερο 1 χώρα με seedbox-debrid παρόχους, με γεμάτους server με παράνομο περιεχόμενο και τώρα τους έπιασε ο πόνος για τα αθλητικά. Εντωμεταξύ μόνο εγώ έχω σταματήσει να βλέπω μπάλα. Δυο τρεις φορές που προσπάθησα να δω με έπαιρνε ο ύπνος. Ακόμα και στο νησί παίζουν άθλια! Ειδικά φέτος ήταν μια από της χειρότερες εμφανίσεις της Liverpool από πάντα (βασικά όχι από πάντα υπήρχαν και εποχές που παίζανε μέσα στα σκατά σαν τα γουρούνια) και πήρε και το πρωτάθλημα πολύ χαλαρά. Καλά για το ελληνικό σουπαλιγκ δεν το συζητώ. Δεν ξέρω καν ποιος πήρε το πρωτάθλημα και ούτε με νοιάζει. Έχω πολλά χρόνια να δω αυτη την στημενη διοργανωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...