Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 7 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Call-of-Duty-Black-Ops-7-feature-672x372

Here’s the first official trailer for Call of Duty: Black Ops 7

Η Activision αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops 7. Λαμβάνει μέρος την χρονιά 2035 και ο κόσμος καταρρέει μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο Black Ops 2 και στο Black Ops 6. Μια ειδική ομάδα Black Ops με αρχηγό τον ''David Mason'', πρέπει να σταματήσει έναν ισχυρό εχθρό όπου χρησιμοποιεί τον φόβο ως όπλο.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op στο campaign ενώ το multiplayer θα έχει νέα maps και βέβαια θα έχει mode με zombies.

Στο παρακάτω teaser trailer δεν αποκαλύπτονται πολλά. Η Activision είπε ότι θα μοιραστεί περισσότερα για το παιχνίδι αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στο Battlenet και στο Steam.

Steam page: https://store.steampowered.com/app/3606480/Call_of_Duty_Black_Ops_7/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tired Kenan Thompson GIF by NBC

BLACK OPS 7 λεει τι τεμπελόσκυλα φραγκοkillers ειν αυτοι... χαχαχα boooring. Δεν βάζουν μυαλά. Ότι έκαναν τότε και πρόπερσι με το mw2/3.

Αλλά για μένα, το φετινό έπρεπε να ήταν σαν συγχωροχάρτι..ΑΝΕΤΑ μπορούσε να δωθεί ΚΑΙ δωρεάν στους κατόχους του BO6. Ή έστω να δοθεί το multiplayer ως ΔΩΡΕΑΝ upgrade/update στο ΥΠΆΡΧΟΝ παιχνίδι (BO6) και το campaign ας πούμε γύρω στα 29€. Είμαι της άποψης 2 έτη υποστήριξης. Πρέπει να καθιερωθεί κάποια στιγμή.

Το 6 είναι - καλό - σαν Black Ops για τα σημερινά δεδομένα. 

Αρκετά καλύτερη multiplayer μοίρα απο το CW (2020). Campaign και τα δύο πολύ καλά στέκονται βέβαια. Τα περισσότερα CoD (με εξαίρεση τα πιο σημαντικά της σειράς που έχουν φτάσει GOD TIER και είναι αξεπέραστα.πχ. mw1, waw, bo1, mw2 κλπ).. στέκονται σε enjoyable/entertainment full βαθμό αλλά μέχρι εκεί.

Πλέον, όμως, δεν είναι να σκας λεφτά μέχρι να δεις ότι άλλαξαν ροτα αφού φάνε καμία καλή μπούφλα. (όπως έγινε από το 15, 16 μέχρι πριν το λανσάρισμα του mw το 19). Οπότε ευτυχώς που υπάρχει και το gamepass ξέρω γω, και τα παίζει κανείς έτσι "δωρεάν". Τώρα 80€ ούτε με πιστόλι στον κρόταφο imho.

Την σειρά την συμπαθώ γι'αυτό και είμαι σκληρός κριτής απέναντι, μας μεγάλωσε με πολλά καλά παιχνίδια, δεν είμαι της ηλίθιας αντίληψης "είναι Fifa bro κάθε χρόνο δε βγαίνει?" - μα τι ηλίθια αντίδραση αυτή και θα επεκταθώ άλλη στιγμή μαζί της και όχι χλεχλεχλουχλα reviewer/παίκτης "οκ ειναι μπρο πάμε να αγοράσουμε" όπως ο average.

Τα jetpacks και τα πολύ futuristic σκουπίδια κατέληξαν να διχάσουν το κοινό και μακροπρόθεσμα τους έκανε και ζημιά  - συνδυαστικά με την επαναληψιμότητα και βαρεμάρα στην ετήσια κατασκευή τους - έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Με στεναχωρεί να βλέπω να αραζουν τη πέτσα τους, στην συνηθισμένη τους τσιγκουνιά ενώ ΜΠΟΡΟΎΝ και έχουν χρήμα, ταλέντο και τα φώτα πάνω τους (δηλαδή ΤΙΤΆΝΙΟ κοινό). Δεν μαρεσει η νοοτροπία bare minimum effort ™

Το Modern Warfate του 2019 ήταν 🤯 - ευχάριστη έκπληξη (όπως και το Warzone 1) - Βάλτε Black Ops του 2018 vs Mw19 και θα με θυμηθείτε. Μετά από τόσες σαπιλες (για τα γούστα μου) και το bf σε πτωτική πορεία, είδα ότι είχαν μετά από καιρό ίσως σοβαρές προθέσεις. Αυτά ήταν τα καλύτερα 31€ που έχω δώσει (μαζί με τα 35€ του BF3). Ναι τόσο μαρεσε αυτό το CoD. Και το Mw2 (2022) ΚΑΤΙ πήγε να κάνει, ίσως ήθελε περισσότερο χρόνο polished και tuning, ίσως κάποιες αλλαγές μπήκαν πολύ απότομα και κάποιους τους "πείραξε" αλλά ότι έχουν βγάλει τελευταία δεν με συγκινεί. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Πραγματικά γίνεται να ασχοληθεί κάποιος με cod no 32 ξέρω γω που έχει ζήσει την εποχή του πρώτου BO και των original MW, MW2 άντε να βάλω και MW3??

Αναρωτιέμαι τι κοινό προσελκύει πλέον και έχει 20εκ views το trailer.

Δημοσ.

Καθολου απιθανο να εγινε απο Ai το trailer. 

Αλλα ετσι και αλλιως οτι και να βγαλουν θα πουλησουν εξαλου.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Πραγματικά γίνεται να ασχοληθεί κάποιος με cod no 32 ξέρω γω που έχει ζήσει την εποχή του πρώτου BO και των original MW, MW2 άντε να βάλω και MW3??

Αναρωτιέμαι τι κοινό προσελκύει πλέον και έχει 20εκ views το trailer.

Για εμένα το Multiplayer του είναι αυτό που με τραβάει. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο εκεί έξω (και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια εταιρία δεν βγάζει έναν τέτοιο κλώνο παιχνιδιού).

Βέβαια, έχω σταματήσει πολλά χρόνια να τα αγοράζω. Τώρα που μπήκανε στο GP είναι που τα έχω ξαναπιάσει, διαφορετικά δε παίζει να δώσω 80αρικο για COD.

Δημοσ.
13 minutes ago, BlueBlade said:

Για εμένα το Multiplayer του είναι αυτό που με τραβάει. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο εκεί έξω (και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια εταιρία δεν βγάζει έναν τέτοιο κλώνο παιχνιδιού).

Βέβαια, έχω σταματήσει πολλά χρόνια να τα αγοράζω. Τώρα που μπήκανε στο GP είναι που τα έχω ξαναπιάσει, διαφορετικά δε παίζει να δώσω 80αρικο για COD.

Εβγαλε η ubisoft το xdefiant και οπως ηρθε εκλεισε κιολας. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εβγαλε η ubisoft το xdefiant και οπως ηρθε εκλεισε κιολας. 

Ναι ισχύει, το οποίο θυμάμαι όταν είχε βγει και το είχα βάλει ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου τόσα χρόνια που περίμενα έναν COD κλώνο.

Από την άλλη, τώρα πια που τα COD είναι στο Game Pass δεν ξέρω αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να φτιαχτεί τέτοιο παιχνίδι πια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...