Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Προσωπικα που και που τρωω κανα νουντλς και παιρνω και αυτα της knorr συν καμια μεξικανα τονο μου αρεσουν αρκετα των lidl οταν τα βγαζει στα 2.30 προσφορα τα 2 παιρνω καμια 10αρια αλλα οκ 1-2 απο τα παραπανω στις 10 μερες κυριως απογευματακι. 1
elpy Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Προσωπικα που και που τρωω κανα νουντλς και παιρνω και αυτα της knorr συν καμια μεξικανα τονο μου αρεσουν αρκετα των lidl οταν τα βγαζει στα 2.30 προσφορα τα 2 παιρνω καμια 10αρια αλλα οκ 1-2 απο τα παραπανω στις 10 μερες κυριως απογευματακι. Πού βρίσκεις το pot Bolognese; Συνήθως αβ και Σκλαβενίτη βρίσκω μόνο καρμπονάρα και πουρέ ή Mac and cheese.
BadIndian Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, haris_216 είπε @ts Αν και δεν είναι το ζητούμενο στο ερώτημά σου θα σου πω ότι το "μαγείρεμα", είτε μιλάμε για αυγά τηγανητά είτε για παστίτσιο, έχει πολλά οφέλη. Αν και πολλοί θα πούνε "μα να μαγειρέψω για ένα άτομο;" στην πραγματικότητα αυτό το "άτομο" είναι το πιο σημαντικό. Εσύ. Κατά συνέπεια μάλλον το αξίζει. Και ίσως, ειδικά στην περίπτωσή σου (κρίνοντας από το άλλο σου νήμα) σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση απέναντι στον εαυτό σου. Έχοντας ζήσει κάποιο διάστημα μόνος μου όχι μόνο μαγείρευα αλλά πολλές φορές καθόμουν κανονικά στο τραπέζι, με το φαγητό, τη σαλάτα και την μπύρα ή την coca cola μου, αποφεύγοντας τη "χύμα" φάση του καναπέ και δημιουργώντας ένα event που έσπαγε τη ρουτίνα της ημέρας. Άλλο προφανές όφελος είναι το οικονομικό και ποιοτικό σε σχέση με το έτοιμο φαγητό. Εννοείται πως δεν θα έχεις μονίμως φρέσκο φαγητό όπως όταν παραγγέλνεις αλλά θα μαγειρέψεις 2-3 φορές την εβδομάδα και θα πορευτείς με αυτά. Επίσης η εξοικείωση με την μαγειρική, τόσο σε γνώση όσο και ευκολία στην κουζίνα, θα βοηθήσει και το κοινωνικό κομμάτι, αν θες να προσκαλέσεις κάποιον (φίλο, γκόμενο, συγγενή) για φαγητό και για μια όμορφη βραδιά (με την όποια συνέχεια ή και χωρίς) Κι επειδή μπορεί πολλοί να "τρομάζουν" ανοίγοντας τον όποιο "τσελεμεντέ" ή να θεωρήσουν ότι δεν ξέρουν τα βασικά για να μαγειρέψουν αυτό το βιβλίο ξεκινάει από το...βράσιμο αυγού. Πόσο πιο basic να ζητήσει κανείς??? Τέλος στο off topic ΥΓ Μόλις είδα ότι το συγκεκριμένο μάλλον είναι εξαντλημένο σαν έκδοση αλλά you get my point (άσε που ενδεχομένως να μπορεί να βρεθεί στα μεταχειρισμένα) Συνυπογράφω το ποστ! Το δε βιβλίο της Σμυρλή με συνόδεψε στα πέντε χρόνια της φοιτητικής ζωής και ανατρέχω σε αυτό μέχρι και σήμερα. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο σε παρόμοιο στυλ. Χωρίς φανφάρες και στυλάκι master chef. Απλές και κατανοητές συνταγές και οδηγίες για μαγείρεμα! 2
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Πάμε πάλι στο μαγείρεμα τότε. Πχ, μια που είναι και η εποχή, 1kg φασολάκια γίνονται εύκολα λαδερά το οποίο με φέτα και φρέσκο ψωμί (για τη σχετική...παπάρα) είναι τέλειο. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα τρως φασολάκια όλη την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) με ενδιάμεσα κάτι άλλο. Αλλά νομίζω ότι μια χαρά περνάει σαν σενάριο. Τώρα, αν δεν θες να καθαρίσεις φασολάκια, να μαγειρέψεις ή θες να τρως κάθε μέρα φρέσκο φαγητό (όπως το αδερφάκι μου ΠΡΙΝ το στρατό ) δεν έχω κάτι παραπάνω να πω Οι περισσότεροι θέλουν να φάνε μαγειρευτό χωρίς μαγειρέψουν
elpy Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Οι περισσότεροι θέλουν να φάνε μαγειρευτό χωρίς μαγειρέψουν Είναι αυτή η αίσθηση πως κάποιος άλλος μαγείρεψε για εσένα. Θυμίζει μαμά κλπ. Για εμένα είναι θέμα οικειότητας και νοσταλγίας, όχι τόσο φαγητού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις