Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Μην είσαι τόσο θετικός θα πάθεις τίποτα 

Είναι η βασική σου συσκευή ; Αν ναι πως και την έβαλες ;

Πως μπορεί να το βάλει κανείς πρέπει να θεωρείται developer ?

Κοίταξε πάνε 5 χρόνια από όταν βγήκε και το intel air 2020 αποσύρθηκε , δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα χρόνο μετά να φύγει και το m1 μαζί μετά 12αρια 

ΓΕΝΙΚΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ BETA (ΝΑΙ) - iOS 26 DEVELOPER BETA 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 hours ago, Jmanol000 said:

Μένει να δούμε τι κρυφά μειονεκτήματα θα έχει το νέο ipad os . Χάρηκα πάντως πολύ που επιτέλους θα είναι πολύ λειτουργικό 

Πάλι τέτοιο σχόλιο . Αν δεν σου αρέσει προχώρα με τη ζωή σου . Πάντα ο ένας θα πέρνει features από τον άλλον αμάν δηλαδή 

Ποιες έχεις στο μυαλό σου ; Βλέπω τα m1 να τα αφήνει πίσω από του χρόνου δυστηχως 

Θα υποστηρίζονται κανονικά οι συσκευές με Μ1 του χρόνου. Το λέω με τη λογική ότι το macOS 26 υποστηρίζεται από κάποια Intel Macs.

Δημοσ.
8 hours ago, AlienTechGR said:

Επίσημα εκτός υποστήριξης όπως αναμενόταν τα iPhone Xs / Xs Max / XR, σωστά;

2018 κυκλοφορία, οπότε ναι, στα 7 χρόνια. Αναμενόμενο θα έλεγα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Κοίταξε πάνε 5 χρόνια από όταν βγήκε και το intel air 2020 αποσύρθηκε , δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα χρόνο μετά να φύγει και το m1 μαζί μετά 12αρια 

Τα 12άρια πιστεύω θα πάρουν και iOS 27. 

Του χρόνου θα χάσουν το update τα Intel Macs σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι iPhone χρηστης αλλα με αυτα που εχω δει εως τωρα, μου φαινεται πολυ πιο ασχημο και κακογουστο απο πριν. Οι διαφανειες εχουν ξεπεραστει πλεον.

Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Από τη χτεσινή παρουσίαση, εγώ χάρηκα με το Calls (MacOS) και (εννοείται) με την αλλαγή στο iPadOS. Ωραίο και καλοδεχούμενο το Liquid Metal σαν νέο design language, αλλά οκ, ζούσαμε και με τη flatαδούρα, δε φέρνει δα και τόση «αξία».

Επίσης, ναι, τελειώνει την καριέρα της η σειρά XS / XS MAX / XR. Κρίμα, δε θα πάρει το update η μάνα μου (όχι ότι θα το 'θελε, τώρα που κατάφερε κι έμαθε το iOS 18 :P). Αναμενόμενο, μετά από τόσα χρόνια.

Για τα M1 που λέτε, δε παίζει να κοπούν από τόσο νωρίς. Εδώ δίνει το λειτουργικό σε Intel μηχανήματα. Πιστεύω ότι στα Apple Silicon θα δώσει ακόμα πιο πολύ χρόνο, για διαφοροποίηση στην αγορά.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, geomrk είπε

Μα τι σημασια εχει; και το iOS "αντιγραφει" features που τα εχει το android και αναποδα. Ποτε θα τελειωσει αυτο με τις αντιγραφες; ολοι αντιγραφουν ολους

Προφανώς και η Apple αντιγράφει από το Android. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτό γίνεται έκδηλα και προκλητικά.

πχ Xiaomi Hyper OS ή τώρα τελευταία και η Samsung με One UI 7 και HW. 

Δηλαδή γιατι η Samsung στο Galaxy Watch Ultra να το κάνει σαν το Apple Watch ακόμα και στο χρώμα και στυλ που έχει το λουράκι; Προσωπικά μου άρεσουν πιο πολύ τα στρογγυλά ρολόγια και παρακαλάω να βγεί Apple Watch με στρογγυλό καντραν. σ.σ. Κάτι ανάλογο έκαναν με τα Buds Pro 3. 

Ήμουν πολλά χρόνια χρήστης Samsung αλλά νομίζω ότι παρότι έκαναν άλματα σαν HW & Support έχασαν την ταυτότητα τους. Είναι σαν να βάλει η Ferrari πόρτες Lamborghini. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν κάποιος θαρραλέος τη δοκιμάσει, μπορεί να τσεκάρει στις διαθέσιμες γλώσσες μην τυχόν και έγινε κάνα θαύμα και προστέθηκαν τα Ελληνικά? Παρόλο που δεν υπάρχει στην επίσημη λίστα με τις νέες γλώσσες, κάπου πήρε το μάτι μου μια αναφορά πως και καλά εμφανίστηκαν τα Ελληνικά...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mants118 είπε

αμάν ρε φίλε και νόμιζα ότι ήμουν σε κώμα 8 χρόνια το πρωί που ξύπνησα (από το iOS19 στο 26).... 😛

18.5 θες να πεις :P

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Προφανώς και η Apple αντιγράφει από το Android. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτό γίνεται έκδηλα και προκλητικά.

πχ Xiaomi Hyper OS ή τώρα τελευταία και η Samsung με One UI 7 και HW. 

Δηλαδή γιατι η Samsung στο Galaxy Watch Ultra να το κάνει σαν το Apple Watch ακόμα και στο χρώμα και στυλ που έχει το λουράκι; Προσωπικά μου άρεσουν πιο πολύ τα στρογγυλά ρολόγια και παρακαλάω να βγεί Apple Watch με στρογγυλό καντραν. σ.σ. Κάτι ανάλογο έκαναν με τα Buds Pro 3. 

Ήμουν πολλά χρόνια χρήστης Samsung αλλά νομίζω ότι παρότι έκαναν άλματα σαν HW & Support έχασαν την ταυτότητα τους. Είναι σαν να βάλει η Ferrari πόρτες Lamborghini. 

πολλες εταιρειες αντεγραψαν το dynamic island πχ δεν χρειαζεται να λεμε ποιος αντιγραφει ποιον και σε τι,ολοι αντιγραφουν ολους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, fasttam είπε

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ για το νέο ios. 

image.jpeg.be47cfc153b8af84759b796333de59c2.jpeg

Windows Vista Aero https://www.phonearena.com/news/ios-26-liquid-glass_id171161 ;) 

Αναφορά σε κείμενο

So basically, iOS copied the very old Android Kitkat UI / Windows 7 Aero. It looks cute though.

τουλαχιστον εχουμε Liquid Glass προστασία :)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν κάποιος θαρραλέος τη δοκιμάσει, μπορεί να τσεκάρει στις διαθέσιμες γλώσσες μην τυχόν και έγινε κάνα θαύμα και προστέθηκαν τα Ελληνικά? Παρόλο που δεν υπάρχει στην επίσημη λίστα με τις νέες γλώσσες, κάπου πήρε το μάτι μου μια αναφορά πως και καλά εμφανίστηκαν τα Ελληνικά...

Επίσημη γλώσσα για τι; macOS σκέφτομαι να φτιάξω ένα VM αν βρω χρόνο.

Αν εννοείς Apple Intelligence πάντως, μια λίστα με τις γλώσσες για "φέτος" πέρασε:

image.jpeg.f8636bf5b5d9b885f26d3ba40962cf28.jpeg

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Επίσημη γλώσσα για τι; macOS σκέφτομαι να φτιάξω ένα VM αν βρω χρόνο.

Αν εννοείς Apple Intelligence πάντως, μια λίστα με τις γλώσσες για "φέτος" πέρασε:

image.jpeg.f8636bf5b5d9b885f26d3ba40962cf28.jpeg

Την είδα αυτη τη λίστα. Εγώ αναφέρομαι στις γλώσσες της Siri που κάποιος πόσταρε κάπου πως είδε ξαφνικά την επιλογή για Ελληνικά... 

Δημοσ.
33 minutes ago, billdanos said:

Την είδα αυτη τη λίστα. Εγώ αναφέρομαι στις γλώσσες της Siri που κάποιος πόσταρε κάπου πως είδε ξαφνικά την επιλογή για Ελληνικά... 

Δεν υπάρχουν τα Ελληνικά μέσα, τσέκαρα χθες με το που την πέρασα :P 
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως για developer beta, φαίνεται αρκετά stable.
Τα πρώτα 5-10 λεπτά είχε lag που είναι λογικό, αλλά τώρα είναι smooth μέχρι αηδίας. 

14 pro max btw.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...