Jmanol000 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 ώρες πριν, AtiX είπε Μακάρι να απενεργοποιούνται τα εφέ γιατί πραγματικά μου κάνει πιο φλύαρο και από τα γκαγκούρικα θέματα του android του 2015… Τι εννοείς ; Νομίζω πως είναι κάτι που μετά από λίγο δεν θα το βλέπουμε με τον καιρό 1 λεπτό πριν, kurkosdr είπε Υπήρχε slider διαφάνειας, το έβαζες τέρμα διαφάνεια και ήταν όντως glass. Και σε αντίθεση με το liquid glass δεν σου έβγαζε τα μάτια. Χωρίς να θέλω να ακουστώ fanboy μου φαίνεται πολύ χειρότερο από αυτό που παρουσίασε η apple αλλά θα μου πεις είναι και τόσα χρόνια μετά οπότε οκ θα έχει βελτιώσεις 1
kurkosdr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Χωρίς να θέλω να ακουστώ fanboy μου φαίνεται πολύ χειρότερο από αυτό που παρουσίασε η apple αλλά θα μου πεις είναι και τόσα χρόνια μετά οπότε οκ θα έχει βελτιώσεις Εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερο, ήξεραν που να βάλουν διαφάνεια για να μην σου βγάζει τα μάτια, δεν το έβαλαν παντού όπως σε αυτό το liquid glass. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από kurkosdr 1
Jmanol000 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, kurkosdr είπε Εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερο, ήξεραν που να βάλουν διαφάνεια για να μην σου βγάζει τα μάτια, δεν το έβαλαν παντού όπως αυτό το liquid glass. Το θεωρώ πολύ καλύτερο το γεγονός ότι είναι παντού . Και πιστεύω ότι μας ενοχλεί τώρα σε δύο ώρες καλά καλά δεν θα το βλέπουμε πάντα οι αντιδράσεις στην αρχή είναι οι αυτό γινόταν και παλιά και οοοο άσχημο και μετά όλα συνηθίζονται
kurkosdr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Το θεωρώ πολύ καλύτερο το γεγονός ότι είναι παντού . Και πιστεύω ότι μας ενοχλεί τώρα σε δύο ώρες καλά καλά δεν θα το βλέπουμε πάντα οι αντιδράσεις στην αρχή είναι οι αυτό γινόταν και παλιά και οοοο άσχημο και μετά όλα συνηθίζονται Δείχνει εντυπωσιακό αλλά σε δυο ώρες τότε είναι που θα το μισήσεις επειδή η έλλειψη contrast θα έχει αρχίσει να σε ενοχλεί στα μάτια. Το Aero Glass δεν είχε τέτοιο πρόβλημα, τα σημεία που έπρεπε να έχουν contrast είχαν, είτε με χρήση σκούρου γυαλιού (πχ taskbar και start menu) ή με μη-χρήση της διαφάνειας και χρήση μόνο εκεί που δεν δημιουργεί πρόβλημα στο contrast. Δυστυχώς πλέον lost art ο σχεδιασμός UIs όπως του Aero Glass. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από kurkosdr 4
i love rock Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 13 ώρες πριν, enlightened είπε Βρε τι μου θυμίζει βρε τι μου θυμίζει θα σπάσω το κεφάλι μου να δούλευαν κι όλας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα