arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Η πλειονότητα των χρηστών που θα το χρησιμοποιούν πραγματικά και συχνά θα το κάνει με το trackpad. Δεν θεωρώ ότι θα είναι βολικό για χρήση με δάχτυλο πέρα από 2 παράθυρα για drag & drop. Επίσης θα ήταν inconsistent για το οικοσύστημα και για το user base της Apple. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το πληκτρολόγιο της apple Επεξ/σία 10 Ιουνίου από arxontas2323
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το πληκτρολόγιο της apple Νομίζω γίνεται και με Bluetooth mouse και keyboard. Δεν κατάλαβα να είπαν αποκλειστικά Apple. Άσχετα τι θα πάρουν οι πολλοί. Απλά δεν νομίζω κάποιος χωρίς πληκτρολόγιο - trackpad/mouse θα κάνει σοβαρό multitasking. Ειδικά αν μιλάμε για laptop alternative για light users. 1
freegr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Τουλάχιστον θα εφαρμοστεί σε ταμπλετ 9ης γενιάς στο Τσακ δηλαδή γιατί του χρόνου θα χρειαστεί να αγοράσουμε νεότερο.
Jmanol000 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 ώρες πριν, atheatos είπε Οκ. Μια χαρα update ακόμα και για το απλό iPad 10 γενιάς που έχω. Για να δούμε…. Δεν έχω καταλάβει όμως το multitasking θα το πάρουν και τα ipad που δεν είχαν πρόσβαση στο stage manager αλλά υποστηρίζονται; 2 ώρες πριν, freegr είπε Τουλάχιστον θα εφαρμοστεί σε ταμπλετ 9ης γενιάς στο Τσακ δηλαδή γιατί του χρόνου θα χρειαστεί να αγοράσουμε νεότερο. Οχι ακριβώς Τσακ αφού μέχρι και το μίνι του 19 υποστηρίζεται 2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Νομίζω γίνεται και με Bluetooth mouse και keyboard. Δεν κατάλαβα να είπαν αποκλειστικά Apple. Άσχετα τι θα πάρουν οι πολλοί. Απλά δεν νομίζω κάποιος χωρίς πληκτρολόγιο - trackpad/mouse θα κάνει σοβαρό multitasking. Ειδικά αν μιλάμε για laptop alternative για light users. Οχι δεν κάνεις χωρίς αυτά αλλά και πάλι το τωρινό multitasking που κάνει δεν είναι πολύ καλό 4 ώρες πριν, billdanos είπε Επιτέλους! Τώρα νομίζω πως θα αξιοποιήσω καλύτερα το iPad Pro M4 μετά από σχεδόν έναν χρόνο που το έχω! Αυτό σκέφτομαι και γω αλλά με κάνει να απορώ γιατί να χρειάζομαι και MacBook και ipad αν τελικά συμπτωπτουν τόσο πολύ
DrFreeman Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 hours ago, Jmanol000 said: Αυτό σκέφτομαι και γω αλλά με κάνει να απορώ γιατί να χρειάζομαι και MacBook και ipad αν τελικά συμπτωπτουν τόσο πολύ Η ουσία είναι πως μετά και από αυτό το update δεν θα χρειάζονται και τα δύο στον περισσότερο κόσμο. Και στους υπόλοιπους (5-10%) θα αρκεί ένα από τα δύο πραγματικά για την εργασία/χρήση τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Αυτό σκέφτομαι και γω αλλά με κάνει να απορώ γιατί να χρειάζομαι και MacBook και ipad αν τελικά συμπτωπτουν τόσο πολύ Δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που μπορείς να κάνεις το 100% της δουλειας σου με το ipad. Καλοδεχούμενες οι νέες προσθήκες και μειώνουν τις διαφορές με τα mac αλλά και πάλι έχουμε δρόμο ακόμη! Οπότε βάλε κάτω τις ανάγκες σου, κατέγραψε ποια προγράμματα θα χρησιμοποιείς και τσέκαρε πως συμπεριφέρονται στο ipad και στο Macbook πριν αγοράσεις κάτι! 2
atheatos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Δεν έχω καταλάβει όμως το multitasking θα το πάρουν και τα ipad που δεν είχαν πρόσβαση στο stage manager αλλά υποστηρίζονται; Από ότι κατάλαβα θα ισχύει το resizing και εκτός του stage manager, δίνοντας δυνατότητα στα απλά iPad να κάνουν Split View με περισσότερες από δύο εφαρμογές.Παλι Split View δηλαδή αλλα στην μια πλευρά μπορεί να έχει 2 resized αντί για μια εφαρμογή ανοιχτή . Θα δείξει . Μπορει να κάνω λάθος ….
aces Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η αλλαγή ειναι 1 βημα προς τη σωστή κατεύθυνση μιας και το τωρινο iPadOS ητανε (είναι) με αρκετες ελλειψεις. Μενει να το δουμε και στην πράξη. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από aces
axidousgr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου εγω θα ηθελα να μαθω το auto translate της χθεσινης παρουσιασης θα εχει και σε ελληνικα ? και εκτος κειμενου και με ηχο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα