Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Ξέρω ότι αυτή η ερώτηση πιθανότατα να έχει χιλιοειπωθεί αλλά θα μπω σε ένα καινούργιο σπίτι και θέλω να κάνω ένα καινούργιο συμβόλαιο για σταθερό ίντερνετ.
Ξέρει κανείς να πει πιο είναι το πιο φτηνό αυτή την περίοδο;
Ψάχνω για τουλάχιστον 50mbps και απ'όσο έχω ψάξει, το πιο φτηνο που βρήκα ήταν της vodafone στα 26 ευρω.
Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν μένω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη οπότε λύσεις όπως inalan ή HCN δεν παίζουν.
Και επίσης επειδή θα δουλεύω εξ'αποστάσεως θα προτιμούσα να αποφύγω λύσεις από εταιρείες με ασύρματες ζεύξεις, κτλ που μπορεί να πέφτουν σε κακό καιρό.

Αν έχει κάποιος να προτείνει κανένα πακέτο/προσφορά που να μην έχω δει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στη περιοχή σου υπάρχει δίκτυο οπτικών ινών; Εάν ναι μπορείς να επωφεληθείς από το gigabit voucher. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ak45 είπε

Στη περιοχή σου υπάρχει δίκτυο οπτικών ινών; Εάν ναι μπορείς να επωφεληθείς από το gigabit voucher. 

Απ' ότι έχω δει από αυτό το χάρτη https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/map , το τετράγωνό μου δεν έχει διαθεσιμότητα δυστυχώς.

Δημοσ.

Απο οσο ειδα, η vodafone ισως να εχει το καλυτερο πακετο με 28/μηνα για 100mbps vdsl. Μετα εχει με 25 στα 50mbps. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ak45 είπε

Απο οσο ειδα, η vodafone ισως να εχει το καλυτερο πακετο με 28/μηνα για 100mbps vdsl. Μετα εχει με 25 στα 50mbps. 

Ναι, και εγώ αυτό είδα. Αν και το 25 είναι μονο αν εχεις και συμβόλαιο κινητης. Κανονικά πάει στα 26 για τα 50mbps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...