inominos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα, Στις 26/05/2025 αγόρασα την εν λόγω οθόνη από το online κατάστημα της Cosmodata. Μου την έφεραν στις 29/05. Μέχρι εδώ όλα καλά! Την ανοίγω και βλέπω μία οριζόντια γραμμή κατά μήκος της οθόνης . Από την cosmodata δεν ήθελαν να την πάρουν πίσω και με παρέπεμψαν στην DELL. Η DELL μου είπε πως θα θεωρηθεί DOA και μόνο μπορούν να μου την αντικαταστήσουν με refurbished. Ξαναπαίρνω την cosmodata : εγώ - θέλω να επιστρέψω το προϊόν και θέλω τα λεφτά μου πίσω cosmodata - Δεν μπορείτε να επιστρέψετε τη οθόνη γιατί είναι χαλασμένη εγώ - μα μου την πουλήσατε έτσι cosmodata - συμβαίνουν αυτά, να τα πείτε στην dell. δεν μπορούμε να την πουλήσουμε χαλασμένη οπότε και δεν την παίρνουμε. Με άλλα λόγια αυτό που λέει η ΕΕ ότι μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη για ένα προϊόν και να το επιστρέψουμε εντός 30 ημερών είναι π..ια. Αν εγώ έκανα μόκο, την ξαναέβαζα μια χαρούλα πίσω στο κουτί και την επέστρεφα γιατί ξερωγώ μου είναι μεγάλη, θέλω μικρότερη, τότε οκ. Τώρα έχω μπλέξει γιατί ρε φίλε έσκασα 380 ευρώ και θέλω να έχω μία καινούρια οθόνη και όχι επισκευασμένη. Θα μου πεις - μη κολλάς..... Στην τελική μετά από πολλά μπρος πίσω πήγα την οθόνη στα κεντρικά της cosmodata, την άνοιξαν, την είδαν και μου είπαν πως θα μου δώσουν τα λεφτά πίσω σε 8-12 μέρες. Τους παίρνω σήμερα και μου λένε άλλα. Πως η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, την έστειλαν στη dell και περιμένουν να βγάλουν πόρισμα. Για τα λεφτά μασάνε......δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 1
NOODLE Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου ΙΝΚΑ καταγγελια Έχουν γίνει όλοι απαράδεκτοι στο κομμάτι after sales support. 3
ksessalonikios Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) έπρεπε να μιλούσες με dell, σε καινούργια οθόνη που βρήκα 1 πιξελ καμένο, ενώ μου είπαν θα μου έφερναν μια ανασκευασμένη (δεν είχα πρόβλημα εφόσον ήταν ανασκευασμένη από την ίδια την dell) τελικά μου έφεραν καινούργια σε 2 ημέρες στο σπίτι. Κι επειδή και η 2η είχε καμένο πιξελ η ίδια διαδικασία έγινε και δεύτερη φορά. Ούτε να κάθομαι να μαλώνω με την κάθε cosmodata ούτε να περιμένω, απλά κι ωραία. Σημείωση, ότι στα χαρτιά το ένα πιξελ δεν καλυπτόταν από την εγγύηση Επεξ/σία 15 Ιουνίου από ksessalonikios 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 10/6/2025 στις 5:55 ΜΜ, inominos είπε Καλησπέρα, Στις 26/05/2025 αγόρασα την εν λόγω οθόνη από το online κατάστημα της Cosmodata. Μου την έφεραν στις 29/05. Μέχρι εδώ όλα καλά! Την ανοίγω και βλέπω μία οριζόντια γραμμή κατά μήκος της οθόνης . Από την cosmodata δεν ήθελαν να την πάρουν πίσω και με παρέπεμψαν στην DELL. Η DELL μου είπε πως θα θεωρηθεί DOA και μόνο μπορούν να μου την αντικαταστήσουν με refurbished. Ξαναπαίρνω την cosmodata : εγώ - θέλω να επιστρέψω το προϊόν και θέλω τα λεφτά μου πίσω cosmodata - Δεν μπορείτε να επιστρέψετε τη οθόνη γιατί είναι χαλασμένη εγώ - μα μου την πουλήσατε έτσι cosmodata - συμβαίνουν αυτά, να τα πείτε στην dell. δεν μπορούμε να την πουλήσουμε χαλασμένη οπότε και δεν την παίρνουμε. Με άλλα λόγια αυτό που λέει η ΕΕ ότι μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη για ένα προϊόν και να το επιστρέψουμε εντός 30 ημερών είναι π..ια. Αν εγώ έκανα μόκο, την ξαναέβαζα μια χαρούλα πίσω στο κουτί και την επέστρεφα γιατί ξερωγώ μου είναι μεγάλη, θέλω μικρότερη, τότε οκ. Τώρα έχω μπλέξει γιατί ρε φίλε έσκασα 380 ευρώ και θέλω να έχω μία καινούρια οθόνη και όχι επισκευασμένη. Θα μου πεις - μη κολλάς..... Στην τελική μετά από πολλά μπρος πίσω πήγα την οθόνη στα κεντρικά της cosmodata, την άνοιξαν, την είδαν και μου είπαν πως θα μου δώσουν τα λεφτά πίσω σε 8-12 μέρες. Τους παίρνω σήμερα και μου λένε άλλα. Πως η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, την έστειλαν στη dell και περιμένουν να βγάλουν πόρισμα. Για τα λεφτά μασάνε......δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Καταγγελία και όλη η επικοινωνία με μειλ. Επίσης έχεις δικαίωμα και υπαναχώρησης και DOA. 2
inominos Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου Τελικά αν πάρω τα λεφτά μου πίσω το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξαναπαίρνω dell.......Ίσως LG.... 2
NOODLE Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στις 15/6/2025 στις 9:28 ΜΜ, inominos είπε Τελικά αν πάρω τα λεφτά μου πίσω το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξαναπαίρνω dell.......Ίσως LG.... Στο ίδιο κανάλι είμαι και εγω 1
inominos Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου Σύντομη ενημέρωση: Έστειλα 2 email στην cosmodata για να έχω μία επίσημη απάντηση και μέχρι στιγμής με αγνοούν. Θα τους αφήσω και την τέταρτη εβδομάδα και μετά δικηγόρο....
@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου On 10/06/2025 at 17:55, inominos said: Καλησπέρα, Στις 26/05/2025 αγόρασα την εν λόγω οθόνη από το online κατάστημα της Cosmodata. Μου την έφεραν στις 29/05. Μέχρι εδώ όλα καλά! Την ανοίγω και βλέπω μία οριζόντια γραμμή κατά μήκος της οθόνης . Από την cosmodata δεν ήθελαν να την πάρουν πίσω και με παρέπεμψαν στην DELL. Η DELL μου είπε πως θα θεωρηθεί DOA και μόνο μπορούν να μου την αντικαταστήσουν με refurbished. Ξαναπαίρνω την cosmodata : εγώ - θέλω να επιστρέψω το προϊόν και θέλω τα λεφτά μου πίσω cosmodata - Δεν μπορείτε να επιστρέψετε τη οθόνη γιατί είναι χαλασμένη εγώ - μα μου την πουλήσατε έτσι cosmodata - συμβαίνουν αυτά, να τα πείτε στην dell. δεν μπορούμε να την πουλήσουμε χαλασμένη οπότε και δεν την παίρνουμε. Με άλλα λόγια αυτό που λέει η ΕΕ ότι μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη για ένα προϊόν και να το επιστρέψουμε εντός 30 ημερών είναι π..ια. Αν εγώ έκανα μόκο, την ξαναέβαζα μια χαρούλα πίσω στο κουτί και την επέστρεφα γιατί ξερωγώ μου είναι μεγάλη, θέλω μικρότερη, τότε οκ. Τώρα έχω μπλέξει γιατί ρε φίλε έσκασα 380 ευρώ και θέλω να έχω μία καινούρια οθόνη και όχι επισκευασμένη. Θα μου πεις - μη κολλάς..... Στην τελική μετά από πολλά μπρος πίσω πήγα την οθόνη στα κεντρικά της cosmodata, την άνοιξαν, την είδαν και μου είπαν πως θα μου δώσουν τα λεφτά πίσω σε 8-12 μέρες. Τους παίρνω σήμερα και μου λένε άλλα. Πως η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, την έστειλαν στη dell και περιμένουν να βγάλουν πόρισμα. Για τα λεφτά μασάνε......δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Δυστηχως αυτο ειναι μια πραγματικοτητα, οτι εαν εχει προβλημα και απλα δεν το αναφερεις την παιρνουν χωρις πολλα-πολλα και εαν οντως εχει προβλημα και το αναφερεις παραδοξως εχεις τρεχαματα. Spoiler Η ταπα βεβαια με το να μην αναφερεις οτι εχει προβλημα ειναι οτι θα ταλαιπωρηθει καποιος αλλος αγοραστης οταν την παραλαβει. 1
Λύση inominos Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Λύση Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Χθες πήρα τηλέφωνο την cosmodata. Από το τεχνικό τμήμα με ενημέρωσαν πως η dell έχει εγκρίνει την αντικατάσταση της οθόνης με καινούρια. Δεν μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλά μπορώ να αγοράσω ξανά την ίδια οθόνη η οτιδήποτε άλλο. Τώρα βέβαια γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο για να μου το πουν είναι άλλο θέμα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τους κάηκε η αποθήκη μαζί με το κατάστημα στο Κολωνό ....τραγικό .....οπότε μπορώ να αγοράσω μόνο ότι υπάρχει στα καταστήματα. Εδώ τελειώνει το θέμα μου, σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από inominos 1
inominos Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Μία εβδομάδα αργότερα τα βάσανα συνεχίζουν. Δεν έχω ακόμα οθόνη. Μου ζήτησαν 20 ευρώ παραπάνω γιατί η τιμή ανέβηκε - αρνήθηκα. Μου είπαν πως την έχουν στην Μεταμόρφωση - δεν την είχαν τελικά. Τώρα μου λένε να πάω Πειραιά. Τα λεφτά πίσω δεν θέλουν να τα δώσουν....Τώρα μου λένε πως από εβδομάδα θα την έχουν στην Μεταμόρφωση. Αν όχι Δευτέρα, την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο ΖΕΝ πρέπει να είμαι για να το αντέξω αυτό αλλά δεν την παλεύω άλλο. 1
Titos301 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, inominos είπε Μία εβδομάδα αργότερα τα βάσανα συνεχίζουν. Δεν έχω ακόμα οθόνη. Μου ζήτησαν 20 ευρώ παραπάνω γιατί η τιμή ανέβηκε - αρνήθηκα. Μου είπαν πως την έχουν στην Μεταμόρφωση - δεν την είχαν τελικά. Τώρα μου λένε να πάω Πειραιά. Τα λεφτά πίσω δεν θέλουν να τα δώσουν....Τώρα μου λένε πως από εβδομάδα θα την έχουν στην Μεταμόρφωση. Αν όχι Δευτέρα, την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο ΖΕΝ πρέπει να είμαι για να το αντέξω αυτό αλλά δεν την παλεύω άλλο. αχ βρε ανθρωπε μου την τραβας...υπομονη να δεις τι θα γινει 1
evkar Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου προσωπικά με μια Dell που βγήκε DOA από την αρχή αμέσως εγκρίθηκε από την Dell η αντικατάστασή της με καινούργια , την άλλη μέρα είχα την καινούργια στα χέρια μου , από το κατάστημα που την είχα αγοράσει . Ζήτησαν από το κατάστημα να τους την πάω , την πήγα τσέκαραν ότι όντως ήταν DOA , μίλησαν με Dell και σε 24 ώρες είχα καινούργια . Είναι σίγουρα θέμα καταστήματος που την αγοράζει κανείς . 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 11:06 ΠΜ, inominos είπε Μία εβδομάδα αργότερα τα βάσανα συνεχίζουν. Δεν έχω ακόμα οθόνη. Μου ζήτησαν 20 ευρώ παραπάνω γιατί η τιμή ανέβηκε - αρνήθηκα. Μου είπαν πως την έχουν στην Μεταμόρφωση - δεν την είχαν τελικά. Τώρα μου λένε να πάω Πειραιά. Τα λεφτά πίσω δεν θέλουν να τα δώσουν....Τώρα μου λένε πως από εβδομάδα θα την έχουν στην Μεταμόρφωση. Αν όχι Δευτέρα, την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο ΖΕΝ πρέπει να είμαι για να το αντέξω αυτό αλλά δεν την παλεύω άλλο. Κοιταξε ,ολα αυτα που σε υποβαλουν ειναι παρανομα. Στειλε στο ινκα και μην αγορασεις τπτ απο αυτους. 1
inominos Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου Τελικά πήγα ξανά Μεταμόρφωση και πήρα την οθόνη, την δουλεύω δύο μέρες και προς το παρόν όλα καλά.... 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα