Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) https://www.imdb.com/title/tt36463894 Δικη μου κριτικη Καταπληκτικη ταινια υμνος στο Predator franchise και ευκολα η καλυτερη ταινια ισως ακομα και απο την ταινια του 1987. Δημιουργια του Dan Trachtenberg ο οποιος σκηνοθετησε και το Prey και θα βγαλει και το επερχομενο Badlands εχουμε μια καθαροαιμη ταινια Predator και ενα αν και καπως περιεργο αρχικα εξαιρετικα πρωτοτυπο animation. 3 ιστοριες η μια στο 841 στην Σκανδιναβια με μια δυνατη ιστορια εκδικησης η δευτερη στο 1629 στην Ιαπωνια με 2 Samurai φιλοι οι οποιοι εχουν τις αντιπαραθεσεις τους και μια ιστορια στο 1942 στην Αμερικη και μια τρελη μαχη στον Ατλαντικο Ωκεανο κατα τη διαρκεια του 2ου παγκοσμιου πολεμου. 3 timeline που ολα εχουν κοινο και απο εναν αιμοσταγη Predator που σταλθηκε στη γη ωστε να βρει και να σκοτωσει τους δυνατοτερους μαχητες. Η ταινια δεν μενει αλλα αφηνει το κερασι για το τελος δεν θελω να πω περισσοτερα συν την πολυ ωραια συνδεση που κανει στο τελευταιο δευτερολεπτο με την ταινια Prey. Πολυ αιμα πολυ βια δυνατες ιστοριες με 2 μαχητες και ενα παιδι με πολυ παθος και οι Predators που εχουν μονο εναν κανονα[Σκοτωσε τον δυνατοτερο αντιπαλο η πεθανε προσπαθωντας]. Μια ταινια που οι fans θα αγαπησουν και οι υπολοιποι θεατες θα βιωσουν κατι πολυ δυνατο και ασταματητο και ισως γινουν και αυτοι fans. 8.5/10 Επισημο trailer Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Arkin 2
kajwbtfe Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Υπάρχει στο Disney αυτή τη στιγμή?Αν είναι να κάνω ανανέωση για να το δω ρωτάω . 1
Hnepes Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Φοβερή, την έβαλε το Disney+. Καιρό είχα να δω κάτι καθηλωτικό από Predators. Βοηθάει και το animated στυλ για πιό θεαματικές μάχες. Εξαιρετικά και τα ηχητικά σε 5.1 1
john_dr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Επιτέλους κάτι καλό γύρω από τον Predator και τον κόσμο του. Από τις τρεις ιστοριούλες, μακράν καλύτερη αυτή στην Ιαπωνία, ικανοποιητική αυτή στην Σκανδιναβία, μέτρια αυτή στον Β παγκόσμιο. Το καλό με την ταινία είναι ότι μεγαλώνει το σύμπαν και μπορεί να δώσει την δυνατότητα σε καλούς σεναριογράφους να στήσουν ενδιαφέρουσες ιστορίες. Πάλι καλά διότι με εξαίρεση το Prey οι τελευταίες απόπειρες γύρω από τον Predator παραλίγο να τον εξοντώσουν και μαζί με αυτόν το όποιο franchise είχε απομείνει. 7/10 Υ.Γ. Εντάξει, την πρώτη ταινία δεν την φτάνει με τίποτα. Η πρώτη ταινία είχε και το σασπένς της και αγωνία από την αρχή έως το τέλος. Εδώ δεν υπάρχει αυτό, αλλά είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. 5
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Ευχάριστο γενικά, ένα 7 και τίποτα περισσότερο. Η 2η ιστορία πάρα πολύ καλή, η 1η και η 3η ήθελε σβήσιμο εγκεφάλου (αλλά τουλάχιστον η 1η κάτι άξιζε σαν μάχη), η τελική μόνο για το γμτ. Έχουν υπάρξει και (πολύ) χειρότερα στο franchise, αυτό δεν θα καταπιούμε? 2
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Είχα σκοπό να την σταματήσω μετά την 1η ιστορία αλλά λόγου setting είδα και την πάρα πολύ καλή 2η ιστορία.Με το που πήγε να ξεκινήσει η 3η απλά σταμάτησα την ταινία.Δεν μπορώ πια με τα ΑΜΕΑ predators.Βαρέθηκα να τους παρουσιάζουν παντελώς ηλίθια και να μην ξέρουν πως λειτουργουν τα ιδια τους τα όπλα,ενώ οι άνθρωποι καταλαβαίνουν με την μια την τεχνολογία.Είδα ότι είναι από τον ίδιο που έκανε και το prey το οποίο και εκεί είχαμε αμεα predator αλλά κάπως βλεπόταν. Ας πρωτοτυπήσουν μια φορά και ας κάνουν το αυτονοήτο,δηλαδή να κερδίσει στο τέλος ο predator . Ο λόγος που η 1η ταινιά είναι αξεπέραστη είναι επειδή είχες τους elite commando και τους θέριζε για πλάκα ο predator.Ο βασικός λόγος που κέρδισε στο τέλος ο Dutch ήταν pure luck .Στις τελευταιες ταινιες που εχουν βγει, κανουν τους predator τελειως ηλιθιους και τους ανθρωπους να υπερτερουν για πλακα. 6
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου Που ακριβως υπερτερουν οι ανθρωποι? Και στις 3 ιστοριες ο καθε predator καθαρισε για πλακα ενα σωρο κοσμο δεν αφησε κανεναν περα απο τους 3 κορυφαιους ο καθενας στο ειδος του που καταφεραν να τον νικησουν. Μονο χαζοι δεν παρουσιαζονται οι predators σε καμια απο τις 3 ιστοριες αντιθετως μοιραζουν πονο. Αν σκοτωναν και τον τελευταιο ανθρωπο σε καθε ιστορια τοτε δεν θα ειχαμε την ιδια την ταινια. Ευκολα η ταινια ειναι στο ιδιο επιπεδο με την ταινια του 1987. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Είχα σκοπό να την σταματήσω μετά την 1η ιστορία αλλά λόγου setting είδα και την πάρα πολύ καλή 2η ιστορία.Με το που πήγε να ξεκινήσει η 3η απλά σταμάτησα την ταινία.Δεν μπορώ πια με τα ΑΜΕΑ predators.Βαρέθηκα να τους παρουσιάζουν παντελώς ηλίθια και να μην ξέρουν πως λειτουργουν τα ιδια τους τα όπλα,ενώ οι άνθρωποι καταλαβαίνουν με την μια την τεχνολογία.Είδα ότι είναι από τον ίδιο που έκανε και το prey το οποίο και εκεί είχαμε αμεα predator αλλά κάπως βλεπόταν. Ας πρωτοτυπήσουν μια φορά και ας κάνουν το αυτονοήτο,δηλαδή να κερδίσει στο τέλος ο predator . Ο λόγος που η 1η ταινιά είναι αξεπέραστη είναι επειδή είχες τους elite commando και τους θέριζε για πλάκα ο predator.Ο βασικός λόγος που κέρδισε στο τέλος ο Dutch ήταν pure luck .Στις τελευταιες ταινιες που εχουν βγει, κανουν τους predator τελειως ηλιθιους και τους ανθρωπους να υπερτερουν για πλακα. Και μάλιστα να χάνει από ''δυναμική γυναίκα''. Ο ορισμός της woke μπαρούφας είναι το συγκεκριμένο. 3
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και μάλιστα να χάνει από ''δυναμική γυναίκα''. Ο ορισμός της woke μπαρούφας είναι το συγκεκριμένο. Εδώ στο prey έχασε από τη μισή μερίδα η αλλη που είχε και πόσα χρόνια στις σφαγές αναζητώντας εκδίκηση σας πείραξε? Μην βλέπετε παντού woke είπαμε. Αν το πάμε έτσι και το alien έχασε από γυναίκα και στο terminator το ρομπότ από την Sarah κτλ κτλ. Έχουμε τόσα woke παραδείγματα τα τελευταία χρόνια δεν θα βαφτίσουμε woke και αυτή την ιστορία.
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Arkin είπε Ευκολα η ταινια ειναι στο ιδιο επιπεδο με την ταινια του 1987. Γιώργο...το ξέρεις ότι σε εκτιμώ, ότι σε συμπαθώ...αλλά WTF?! 2 1 4
dekulinkgr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Arkin είπε Που ακριβως υπερτερουν οι ανθρωποι? Και στις 3 ιστοριες ο καθε predator καθαρισε για πλακα ενα σωρο κοσμο δεν αφησε κανεναν περα απο τους 3 κορυφαιους ο καθενας στο ειδος του που καταφεραν να τον νικησουν. Μονο χαζοι δεν παρουσιαζονται οι predators σε καμια απο τις 3 ιστοριες αντιθετως μοιραζουν πονο. Αν σκοτωναν και τον τελευταιο ανθρωπο σε καθε ιστορια τοτε δεν θα ειχαμε την ιδια την ταινια. Ευκολα η ταινια ειναι στο ιδιο επιπεδο με την ταινια του 1987. Είχα σκοπό να γράψω αναλυτικά την αποψή μου αλλά η τελευταία σου πρόταση με αποτρέπει τελείως. Γενικά σε πολλά απο τα reviews που κάνεις σε ταινίες με βρίσκεις σύμφωνω και έχω δει αρκετές απο τις ταινίες που έχεις προτείνει .Απλώς διαβάζοντας την τελευταία σου πρόταση σκέφτηκα τον danny glover ή αν θες τoν Keanu 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Γιώργο...το ξέρεις ότι σε εκτιμώ, ότι σε συμπαθώ...αλλά WTF?! Mα πραγματικά όμως.Είχα σκοπό να αναλύσω την αποψή μου αλλά διαβάζοντας την τελευταία πρόταση απλά δεν.... Επεξ/σία 17 Ιουνίου από dekulinkgr 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου Ευτυχώς η πλειοψηφία την αγάπησε την ταινία και ανοίγει πολλούς νέους δρόμους σαν lore για επόμενες ταινίες. Την πρώτη την έχω δει πάνω από 10 φορές αλλά είναι αυτό που βλέπεις μια ταινία επιβίωσης από ένα υπεροπλο που είναι ο predator δεν αφησε δρόμους για άνοιγμα του lore. Ενώ η δεύτερη παρόλο που σαν σύνολο είναι χειρότερη στο τέλος προσθέτει στο όλο lore. Το killer of the killers είναι ακριβώς αυτό και ακόμα παραπάνω μιας και είναι και πολύ καλή ταινία σαν σύνολο από την αρχή μέχρι τέλος. Φίλε dekulimkgr πως θα γράψεις την άποψη σου για μια ταινία που δεν είδες ολόκληρη αλλά είδες μόνο 40 λεπτά? Πρώτα βλέπουμε όλη την ταινία κατανοουμε τι είδαμε και έπειτα γράφουμε την άποψη μας. Σαφώς δεν γίνεται να υπάρχει συμφωνία απόψεων στα πάντα έχω δει χιλιάδες ταινίες και πάντα θα στηριξω τις κριτικές μου σε ενδελεχης συζητήσεις και βρίσκω συνετό και τον αντίλογο εφόσον πάντα γίνεται σε κόσμιο επίπεδο και με επιχειρήματα εφόσον έχουμε δει πρώτα όλη την ταινία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
dekulinkgr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κοίτα και εγώ ήμουν της άποψης να δεις ολόκληρη μια ταινία πρωτού την κρίνεις.Την ίδια στάση είχα και για τα videogames. Πλέον όμως λόγου ηλικίας(;) και περιορισμένου χρόνου(;) ,δεν μπορώ και κυρίως δεν έχω την διάθεση να σπαταλάω άσκοπα τον χρόνο μου με κάτι το οποίο δεν περνάω καλά.Αν μια ταινία ή ένα videogame δεν με κρατάει απλά το παρατάω.Σκέψου videogames που αντικειμενίκα είναι ωραία παιχνίδια τα έχω σταματήσει στην πρώτη ώρα γιατί δεν πέρναγα ευχάριστα. Τώρα οσο αφορά τις κριτικές που λες αν μια ταινία ή ένα παιχνίδι με κάνει να την παρατήσω στην μέση τότε πολύ απλά για μένα δεν αξίζει και ας μην την έχω ολοκληρώσει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από dekulinkgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα