Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Ξέρουμε η ΔΕΗ πώς έρχεται το σήμα για ίντερνετ στο σπίτι? Από το καλώδιο του  ΟΤΕ και συνδέεται στο τηλεφωνικό καλώδιο( παροχή σπιτιού) η γίνεται και στο καλώδιο της κεραίας όπως στο εξωτερικό..

Οπτικη ινα δικη της εναεριο η υπογειο αναλογος που βρισκεσαι

• Like 3
  • Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Βαγγέλης-Χανιά said:

Ολα ωραια ολα καλα, το θέμα ειναι ποτε θα φτάσει να έχει ενα επαρκες δικτυο? το να εχουν 5-10.000 μονο στην αθηνα δεν μ λεει κατι εμενα προσωπικα. Η ΄χωρα θελει υποδομες χθες. και η ιναλαν εχει καλες τιμες κ ταχυτητες αλλα δυστυχως εμεινε σε περιορισμενες περιοχες

H ΔΕΗ έχει ανακοινώσει κάλυψη 900.000+ νοικοκυριών κι επιχειρήσεων με στόχο το 1.5 εκατ στο τέλος του 2025.

Σαν ιδιόκτητο το 900Κ είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των Nova + Vodafone.

• Like 3
Δημοσ.
7 minutes ago, Black Flag said:

Η καλύτερη είναι η ΔΕΗ ακόμα και στο ρεύμα. Η μοναδική που δίνεις έναντι για μήνες και δεν αρχίζει τα τηλεφωνήματα και τις απειλές για διακοπή.

H ΔΕΗ, με όσες ληστρικές τακτικές έχει στο τρόπο που μπορεί να "τρέχει" τα τιμολόγια της και γενικά την εταιρεία της είναι η πιο "διαφανής" από τις υπόλοιπες, χωρίς καραγκιοζιλίκια τύπου "9 ΛΕΠΤΑ Η ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟ" αλλά στα μικρά γράμματα αν λήξει ο λογαριασμός θα στη χρεώσουν 20 με 22 λεπτά, περίπου 25% πιο ακριβά από το σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ ξερω γω.

Η ΔΕΗ σου λεει "αυτά εχω αυτά σου προσφέρω". Και εχει και παρουσία παντού. 
Πολύ χρήσιμο για τα παππούδια που δεν έχουν ιδέα από "ψηφιακά τιμολόγια" και "email" και πράσινη ανάπτυξη , και θέλουν φυσικό κατάστημα, πόσο μάλλον για τους digital nomads που κακά τα ψέμματα, έχουμε πολλούς στην Αθήνα. 

Εννοείται πως όταν η ΔΕΗ σκάσει κάλυψη σχεδόν σε όλη την Αθήνα με το fiber ξαφνικά θα μας γδάρει, εφόσον μάσει πελατεία, εταιρεία είναι, τα φράγκα μας θέλει, μην έχει κανείς αυταπάτες. Τουλάχιστον στο θέμα της τατύχητας αυτή τη στιγμή ειναι πρώτη.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! 
Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 

Update

Το επόμενο πρωινό (Τετάρτη) επικοινώνησα με τη ΔΕΗ, και με ενημέρωσαν ότι η τιμή ισχύει και για τους υφιστάμενους πελάτες. Με αντίδραση χελώνας τρεις ημέρες μετά με κάλεσες τόσο ο πωλητής μου όσο και η εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ για να με ενημερώσουν ότι η μειωμένη τιμή θα ισχύει και για εμένα. 

Επεξ/σία από oefialtis
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mixos23 said:

Οι κλασικές αυξημένες τιμές αορίστου.

2 minutes ago, DeathStalkerGR said:

Εννοείται πως όταν η ΔΕΗ σκάσει κάλυψη σχεδόν σε όλη την Αθήνα με το fiber ξαφνικά θα μας γδάρει

Γιατί εννοείται κάτι τέτοιο? 

2 minutes ago, oefialtis said:

Καλησπέρα, 

Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! 
Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 

Γκρίνια χωρίς ακόμα να ξέρεις την απάντηση? 😛

Στη χειρότερη ανέβα στα 1000Mbps με 19.90...

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Thresh said:

Γιατί εννοείται κάτι τέτοιο? 

Γιατί στον καπιταλισμό, αν δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός (παντού όχι μονο στην Ελλάδα), οι δυνατοί κάνουν κουμάντο και ορίζουν οι ίδιοι την αγορά.

Βλέπε τιμές της intel όσο ειχε υπεροχή στις αγορές των CPU, βλέπε Nvidia τα τελευταία χρόνια, βλέπε netflix όταν έμασε όσο κόσμο ηθελε και μετά ήθελε να βγάλει τα λεφτά που επένδυσε με αλλεπάλληλες αυξήσεις, μόνο στην τιμή και οχι στην ποιότητα (κατά την αποψή μου) και το ίδιο έγινε με τα καρτέλ των τηλεπικοινωνίων αλλα και ρεύματος και λοιπών, στην Ελλάδα. 

Οπότε το θεωρώ το λογικό επόμενο. 
Μακάρι να με ξαφνιάσει θετικά.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στα τουριστικά παράλια της Μεσσηνίας που θέλουμε να προσελκύσουμε και digital nomads τρομάρα μας έχουμε ADSL 10Mbps.

• Like 1
  • Haha 9
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, DeathStalkerGR said:

Γιατί στον καπιταλισμό, αν δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός (παντού όχι μονο στην Ελλάδα), οι δυνατοί κάνουν κουμάντο και ορίζουν οι ίδιοι την αγορά.

Βλέπε τιμές της intel όσο ειχε υπεροχή στις αγορές των CPU, βλέπε Nvidia τα τελευταία χρόνια, βλέπε netflix όταν έμασε όσο κόσμο ηθελε και μετά ήθελε να βγάλει τα λεφτά που επένδυσε με αλλεπάλληλες αυξήσεις, μόνο στην τιμή και οχι στην ποιότητα (κατά την αποψή μου) και το ίδιο έγινε με τα καρτέλ των τηλεπικοινωνίων αλλα και ρεύματος και λοιπών, στην Ελλάδα. 

Οπότε το θεωρώ το λογικό επόμενο. 
Μακάρι να με ξαφνιάσει θετικά.

Τότε απλά αγνοείς πως λειτουργεί η αγορά των ISPs γενικότερα, καθώς και του FTTH ειδικά όταν μιλάμε για χαμηλότερου κόστους εναέριο δίκτυο.

Δυστυχώς το voucher κάνει περισσότερη ζημιά από ότι καλό.

• Like 4
Δημοσ.
6 minutes ago, Thresh said:

Τότε απλά αγνοείς πως λειτουργεί η αγορά των ISPs γενικότερα, καθώς και του FTTH ειδικά όταν μιλάμε για χαμηλότερου κόστους εναέριο δίκτυο.

Δυστυχώς το voucher κάνει περισσότερη ζημιά από ότι καλό.

Ισως έχεις δίκαιο σε αυτό, δεν έχω voucher διότι στο διαμέρισμα μου δεν εχω FTTH εχω απλά fiber - μέχρι το καφάο :P 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dream21 είπε

Οπτικη ινα δικη της εναεριο η υπογειο αναλογος που βρισκεσαι

Ευχαριστώ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε θα έχουμε επαρκή κάλυψη για να πυροβολήσω, μου βγάζει μη διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις. Επιτέλους ίντερνετ χωρίς σταθερό τηλέφωνο, shut up and take my money. Εάν κοντραρει βέβαια σε αξιοπιστία την ακατανομαστη..

Επεξ/σία από JohNickZ
Δημοσ.
53 minutes ago, LiquidTroll said:

Ετσι θα επρεπε να ειναι οι τιμές στην Ελλάδα......

ΟΧι να πληρώνουμε 35 €υρώ για 200mbps/20mbps

Εχω FTH με wind παροχο.

Μολις είδα ότι στην ΔΕΗ ακομα δεν φτανει στο σπίτι μου η υπηρεσία τους.

Αν φτασει, κολλητά την έχω βάλει την 1GBPS με 19,90€ , τι να λεμε τώρα...

Edit: Δεν την εμπιστεύομαι ομως την ΔΕΗ, ειλικρινα....ας τρεξει λιγο χρονο και αν ολα καλα, τότε ναι

Γιατι τοσο ακριβα? Εγω περιπου τοσα δινω cosmote για 500/250 και με τηλεφωνο μαζι

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, DeathStalkerGR said:

Ισως έχεις δίκαιο σε αυτό, δεν έχω voucher διότι στο διαμέρισμα μου δεν εχω FTTH εχω απλά fiber - μέχρι το καφάο :P 

Σκέψου ότι η αναλογία Mbps/ευρώ στις συνδέσεις internet κι οι ίντσες/ευρώ στις τηλεοράσεις είναι από τα ελάχιστες υπηρεσίες και προϊόντα που πέφτουν εδώ και 2-3 δεκαετίες.

Just now, Bspus said:

Γιατι τοσο ακριβα? Εγω περιπου τοσα δινω cosmote για 500/250 και με τηλεφωνο μαζι

Ε γιατί ίσως να εννοεί VDSL ή το ξεχασμένο 200αρι FTTH πακέτο της Cosmote που κανονικά πρέπει να καταργηθεί.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...